Αντζελίνα Τζολί: τα παιδιά με κάνουν σουπεργούμαν

16.04.2010
Η μητρότητα μπορεί να κάνει μερικές ηθοποιούς πιο συνετές και πιο απρόθυμες να συμμετέχουν σε επικίνδυνες σκηνές, όχι όμως την Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) που δηλώνει απερίφραστα ότι μ' αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να εντυπωσιάσει τα παιδιά της



Η μητρότητα μπορεί να κάνει μερικές ηθοποιούς πιο συνετές και πιο απρόθυμες να συμμετέχουν σε επικίνδυνες σκηνές, όχι όμως την Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) που δηλώνει απερίφραστα ότι μ' αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να εντυπωσιάσει τα παιδιά της:

"Το αστείο κομμάτι του ότι έχω παιδιά είναι ότι τώρα το κίνητρό μου για να κάνω επικίνδυνα κόλπα στις ταινίες είναι ακόμη μεγαλύτερο, γιατί ξέρω ότι όλα τους θα ξετρελαθούν όταν τα δουν", εξήγησε η 34χρονη ηθοποιός στο τεύχος του περιοδικού "Entertainment Weekly" που κυκλοφορεί.

Η Τζολί έδωσε τη συγκεκριμένη συνέντευξη με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας της "Salt", που θα βγει στις αμερικανικές αίθουσες τον Ιούλιο και όπου υποδύεται μια πράκτορα της CIA που κατηγορείται από τους συναδέλφους της για κατασκοπία. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν οκτώ μήνες μετά τη γέννηση των διδύμων Νοξ (Knox) και Βιβιέν (Vivienne).

"Μόλις είχα γεννήσει δύο παιδιά και η πίεση του να ξαναβρώ τις δυνάμεις μου ήταν απόλυτα θεμιτή τότε", εξηγεί χαριτολογώντας η ίδια.

Παρότι ο σκηνοθέτης του "Salt", Φίλιπ Νόις (Philip Noyce), δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος με το γεγονός ότι η Τζολί έκανε μόνη της τις επικίνδυνες σκηνές -οι οποίες την ήθελαν να αιωρείται κρεμασμένη σε ύψος δέκα ορόφων και να πηδάει από αυτοκίνητα εν κινήσει- ομολογεί ότι η πρωταγωνίστρια του ήταν ατρόμητη: "Δεν χρειαζόταν να το κάνει", λέει: "Αλλά δεν νιώθει κανένα φόβο. Συνήθως όσο μεγαλύτερες επιτυχίες κάνουν οι ηθοποιοί, τόσο λιγότερο διακινδυνεύουν".

Η επόμενη πρόκληση για την Τζολί είναι να ξαναδουλέψει μαζί με τον παρτενέρ της στην ταινία "Κος & Κα Σμιθ" και πραγματικό σύντροφο της, Μπραντ Πιτ (Brad Pitt): "Μ' αρέσει πολύ να δουλεύω μαζί του", αποκαλύπτει: "Είναι ο αγαπημένος μου συμπρωταγωνιστής. Η μόνη δυσκολία είναι να βρούμε το σωστό σενάριο".

Το "Salt" αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 16 Σεπτεμβρίου.