Η φάλτσα επιστροφή της Γουίτνεϊ Χιούστον

14.04.2010
Ύστερα από την ταλαιπωρία που είχε με την υγεία της, η οποία την ανάγκασε μάλιστα να ματαιώσει τρεις συναυλίες της περιοδείας της, η 46χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια ανάρρωσε και χθες το βράδυ ανέβηκε στη σκηνή της "LG Arena" στο Μπέμπινγκχαμ. Δεν απέδωσε όμως τα αναμενόμενα.


Ύστερα από την ταλαιπωρία που είχε με την υγεία της, που την ανάγκασε να ματαιώσει τρεις συναυλίες της περιοδείας της, η 46χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια ανάρρωσε και χθες το βράδυ ανέβηκε στη σκηνή της "LG Arena" στο Μπέμπινγκχαμ αλλά χωρίς να αποδώσει τα αναμενόμενα.

Ήταν η πρώτη φορά που η Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) εμφανιζόταν στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά από 11 χρόνια και οι θαυμαστές είχαν κατακλύσει το στάδιο, πληρώνοντας μέχρι και €115 για να την απολαύσουν. Όμως, τα πολύ συχνά φαλταρίσματά της τραγουδίστριας απογοήτευσαν τους περισσότερους. Στις ραδιοφωνικές εκπομπές που ακολούθησαν τη συναυλία, ακούστηκαν τα χειρότερα σχόλια: "Ήταν η χειρότερη συναυλία που έχω δει στη ζωή μου", ήταν ένα μεταξύ άλλων.

Για να πάρετε μια πιο προσωπική γεύση της ερμηνείας της Χιούστον στην συγκερκιμένη βραδιά παρακολουθείστε το βίντεο που ακολουθεί στο οποίο ακούγεται η μεγάλη επιτυχία της "I will always love you".

Βέβαια, μόλις την περασμένη εβδομάδα, η Χιούστον είχε νοσηλευτεί στο Παρίσι, όπου της διαγνώστηκε λοίμωξη του ανώτερου αναπνευστικού. Χθες το βράδυ, εμφανίστηκε φορώντας στενό λευκό παντελόνι και μεταλλικό τζάκετ και στο ξεκίνημα της συναυλίας φώναξε ενθουσιασμένη στο κοινό:

"Νιώθω πολύ καλά, σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον". Το δίωρο σόου που ακολούθησε κύλησε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, αν εξαιρέσουμε ότι η 15λεπτη διακοπή για την αλλαγή ρούχων της ντίβας δυσανασχέτησε μερικούς θεατές.

Σε κάποιο σημείο της συναυλίας η Γουίτνεϊ πήρε το πρόγραμμα ενός θαυμαστή και το υπέγραψε, ενώ αργότερα απευθύνθηκε σε όλους με συγκίνηση: "Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για την αγάπη, την υποστήριξη και την αφοσίωσή σας. Νιώθω μόνο αγάπη για σας. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ".

Ο βρετανικός Τύπος, σχολίασε την εμφάνιση της Γουίτνεϊ με αντιφατικά σχόλια. Η εφημερίδα "The Sun" γράφει στην σημερινή κριτική της για τη συναυλία: "Ο χρόνος και ο εθισμός στο κρακ -τον οποίο βέβαια υποστηρίζει ότι έχει νικήσει- δεν στάθηκαν ευγενικοί απέναντι στην απίστευτή φωνή της. Τώρα είναι πιο βαθιά και πιο βραχνή. Χιούστον, έχουμε ακόμη πρόβλημα!"

Ενώ στην "Independent" διαβάζουμε τα εξής: "Αν η σημερινή ήταν η πρώτη της προσπάθεια να ανταποκριθεί στην παλιά της εικόνα, τότε δεν τα πολυκατάφερε. Ωστόσο έχει ακόμη μια εντυπωσιακή φωνή -και πάντα νιώθεις χαρούμενος να ακούς τη Χιούστον ζωντανά".