Απογοητευμένη η Χάιντι Μόνταγκ από τις 10 πλαστικές

13.04.2010
Η πρωταγωνίστρια του ριάλιτι του MTV "The Hills" έδειξε δημόσια και για πρώτη φορά το αποτέλεσμα των 10 πλαστικών επεμβάσεων στις οποίες υποβλήθηκε σε μία μόνο μέρα τον περασμένο Νοέμβριο. Δεν φάνηκε όμως ιδιαίτερα χαρούμενη.



Η πρωταγωνίστρια του ριάλιτι του MTV "The Hills" έδειξε δημόσια και για πρώτη φορά το αποτέλεσμα των 10 πλαστικών επεμβάσεων στις οποίες υποβλήθηκε σε μία μόνο μέρα τον περασμένο Νοέμβριο. Δεν φάνηκε όμως ιδιαίτερα χαρούμενη.

Η Χάιντι Μόνταγκ (Heidi Montag) αποκάλυψε το καινούριο της σώμα σε όλο του το μεγαλείο. Φορούσε μάλιστα ένα μπικίνι το οποίο είχε σχεδιάσει η ίδια για τα εγκαίνια του "Liquid Pool Lounge" στο ξενοδοχείο "Aria Resort and Casino" του Λας Βέγκας.

Οι θαυμαστές της περίμεναν με αγωνία τη στιγμή αυτή, αλλά η ίδια παραδέχτηκε ότι δεν είναι ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα.

Η πλήρης λίστα των επεμβάσεων στις οποίες υπεβλήθη η 23χρονη Χάιντι μέσα σε μια μόνο μέρα έχει ως εξής: Μίνι λίφτινγκ φρυδιών, μπότοξ στο μέτωπο και ανάμεσα στα φρύδια, διόρθωση της προηγούμενης πλαστικής στη μύτη, έγχυση λίπους σε μάγουλα, χείλη και στη ρινοπαρειακή περιοχή (ρυτίδες γέλιου που σχηματίζονται από την άκρη των χειλιών προς τη μύτη), σμίκρυνση σαγονιού, λιποαναρρόφηση λαιμού, ωτοπλαστική (αυτιά), ενίσχυση της αυξητικής στήθους (σε DDD cup), λιποαναρρόφηση σε μέση, γοφούς, έσω και έξω μηρούς και αυξητική γλουτών.

Στην εκδήλωση του Λας Βέγκας συνοδευόταν από τον σύζυγό της, Σπένσερ Πρατ, (Spencer Pratt), ο οποίος μάλιστα δεν την άφησε από τα μάτια του, και δήλωσε με περηφάνια τα εξής: "Είναι η πρώτη φορά που φοράω μπικίνι με το καινούριο μου σώμα και φυσικά φοράω δικές μου δημιουργίες τις οποίες ανυπομονώ να δείξω σε όλο τον κόσμο. Γυμνάστηκα πολύ σκληρά τον τελευταίο καιρό και πέρασα πολλά για να είμαι σε αυτή τη θέση σήμερα".

Ωστόσο δεν νιώθει τέλεια... ακόμη. Είπε ότι θέλει μεγαλύτερο στήθος, αλλά όπως η ίδια παραδέχτηκε στην εκπομπή του Τζέι Λένο (Jay Leno) δεν γίνεται "Νομικά δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να κάνω κάτι περισσότερο. Το όριο είναι 800 κ.ε. και εγώ είμαι ήδη στα 700 κ.ε.", είπε.

Σημειώνουμε ότι τα εμφυτεύματα στήθους μετρούνται σε κυβικά εκατοστά -τα οποία αναλογούν σε χιλιοστόγραμμα υγρού- και κυμαίνονται από 250 έως 800.

Η Χάιντι αποκάλυψε ότι ο μέγεθος τους στήθους της της έχει δημιουργήσει κάποια προβλήματα. Για παράδειγμα, δεν μπορεί να τρέξει, ούτε και να αγκαλιάσει εύκολα κάποιον.

Είπε επίσης ότι είναι έτοιμη να ξεκινήσει να δουλεύει σε διάφορα πρότζεκτ που έχει στα σκαριά και να αφήσει πίσω της το σόου που την έκανε διάσημη το "The Hills". "Δόξα το Θεώ που τελειώνει. Νομίζω ότι είμαστε όλοι έτοιμοι να το αφήσουμε πίσω", είπε συγκεκριμένα.