Το αλκοόλ έκανε τέρας τον Πάτρικ Σουέιζι

09.04.2010
"Το χειρότερο πράγμα σχετικά με τον Πάτρικ ήταν το ποτό", λέει η χήρα του Σουέιζι μιλώντας στους "Times" για τον γάμο της με τον διάσημο ηθοποιό που διήρκεσε 34 χρόνια.


"Το χειρότερο πράγμα σχετικά με τον Πάτρικ ήταν το ποτό", λέει η χήρα του Σουέιζι μιλώντας στους "Times" για τον γάμο της με τον διάσημο ηθοποιό που διήρκεσε 34 χρόνια.

Η Λίζα Νιέμι (Lisa Niemi) αποκάλυψε πρόσφατα ότι ο Πάτρικ Σουέιζι (Patrick Swayze), ο οποίος πέθανε τον περασμένο Σεπτέμβριο από καρκίνο στο πάγκρεας σε ηλικία 57 ετών, άλλαζε τελείως χαρακτήρα όταν έπιανε το μπουκάλι.

"Είχε μια τελείως διαφορετική προσωπικότητα όταν έπινε. Ήταν ο καλύτερος άνθρωπος στον κόσμο εκτός και αν είχε πιει έστω και ένα ποτήρι", αναφέρει συγκεκριμένα.

Η 53χρονη σήμερα Νιέμι παντρεύτηκε τον Σουέιζι όταν ήταν 19 χρονών και έχει πολύ άσχημες αναμνήσεις από το πρόβλημα του με το αλκοόλ: "Όταν ήταν σ' αυτή την κατάσταση μπορούσε να τραυματίσει ανθρώπους ή και ζώα. Δεν ήταν καλό να είσαι δίπλα σε κάποιον σαν κι αυτόν".

Η ίδια ανησυχούσε πολύ για εκείνον και τελικά αναγκάστηκε να το σκάσει από το σπίτι μέσα στη νύχτα. Όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε γιατί δεν έφυγε την ημέρα, εκείνη απάντησε γελώντας: "Επειδή θα πυροβολούσε τα λάστιχα του αυτοκινήτου. Δεν ήθελα να το ρισκάρω".

Ο αλκοολισμός του Σουέιζι έφτασε στα χειρότερά του το 2006, την εποχή που εμφανιζόταν στο θεατρικό έργο "Μάγκες και Κούκλες" στο Γουέστ Εντ. Όμως, μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης και συμβουλεύτηκε ψυχολόγο, μόνο όταν η Λίζα τον εγκατέλειψε. Έτσι κατάλαβε το μέγεθος του προβλήματος και έκοψε το ποτό.

Η Νιέμι, η οποία συνέγραψε με τον άντρα της την αυτοβιογραφία του "The Time Of My Life" -που πήρε τον τίτλο του από το ομώνυμο τραγούδι της ταινίας "Dirty Dancing"- λέει ότι μέσα από τη γενναία μάχη με την ασθένειά του, είδε "τα καλύτερα κομμάτια του χαρακτήρα του".

"Λέγαμε μεταξύ μας ότι αγαπιόμαστε, ξανά και ξανά. Δεν έβγαινα από το δωμάτιο χωρίς να του πω σ' αγαπώ. Και πάλι δε μου φαινόταν αρκετό", αποκαλύπτει.

Η Νιέμι ανέφερε στους "Times" ότι το θέμα για το οποίο είχαν μετανιώσει περισσότερο στη ζωή τους ήταν το γεγονός ότι δεν είχαν κάνει παιδιά και συμπληρώνει ότι ο άντρας της της ήταν πάντα πιστός: "Ήταν πολύ σεμνότυφος. Προσωπικά δεν τον θεωρούσα ποτέ σέξι. Θυμάμαι, πολύ σύντομα μετά τον γάμο μας, που τον κοίταξα κι ένιωσα μεγάλη έκπληξη από το πόσο όμορφος ήταν".

Όμως, παρότι εκείνος δεν ήθελε να τον βλέπουν ως σύμβολο του σεξ, σύμφωνα με τη γυναίκα του, ο Πάτρικ ξόδευε περισσότερη ώρα από εκείνη όταν ετοιμαζόντουσαν να βγουν έξω!