Ριάνα:"Ο Ματ Κέμπ είναι το αγόρι μου"

09.04.2010
Τελικά είναι επίσημο: Η 22χρονη τραγουδίστρια και ο άσσος των Los Angeles Dodgers είναι όντως ζευγάρι.


Τελικά είναι επίσημο: Η 22χρονη τραγουδίστρια και ο άσσος των Los Angeles Dodgers είναι όντως ζευγάρι.

Την είδηση αποκάλυψε η ίδια η Ριάνα (Rihanna) σε συνέντευξη που έδωσε στον Ράιαν Σίκρεστ (Ryan Seacrest) και στην εκπομπή του "Kiis FM". "Χμμμ, είναι το αγόρι μου", είπε συγκεκριμένα.

Όμως, μην αρχίσετε να κοιτάζετε στα χέρια της για δαχτυλίδι αρραβώνων... Γιατί η συνέχεια της κουβέντας είχε ως εξής: "Είναι καινούριο, έχει πλάκα και δεν είναι κάτι πολύ σοβαρό, ξέρεις. Δεν θέλω κάτι που να απορροφά μεγάλο κομμάτι της ενεργητικότητας και του χρόνου μου, με την κακή έννοια, αυτή την εποχή. Απλά θέλω να περνάω καλά και αυτό μου δίνει αυτή η σχέση".

Για την ώρα η χυμώδης τραγουδίστρια εστιάζει στην περιοδεία στη Βόρεια Αμερική με τίτλο "Last Girl On Earth" που ξεκινά στις 2 Ιουλίου μαζί με την Ke$ha. Για το σόου αυτό που η ίδια χαρακτηρίζει ως "μία απίστευτη περιπέτεια με πέντε κεφάλαια", η Ριάνα παίρνει μαθήματα ντραμς από τον ντράμερ Τράβις Μπάρκερ (Travis Barker).

Η δημοφιλής τραγουδίστρια αναμένεται να εμφανιστεί για πρώτη φορά και στην χώρα μας, την 1η Ιουνίου, σε μια μοναδική συναυλία που θα δώσει στο στάδιο Καραϊσκάκη, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων.