Σε κλινική αποτοξίνωσης ο σεξομανής Τζέσε Τζέιμς

31.03.2010
Βλέποντας το διαζύγιο να πλησιάζει και το μέλλον της οικογένειάς του να φαντάζει δυσοίωνο, ο άπιστος σύζυγος της Σάντρα Μπούλοκ (Sandra Bullock), Τζέσε Τζέιμς (Jesse James) κάνει την απέλπιδα προσπάθεια για ν' αποδείξει πως μεταμέλησε και έτσι από χτες (30/3/2010) είναι φιλοξενούμενος της κλινικής "Sierra Tucson" με σκοπό να αποτοξινωθεί από την ανάγκη για σεξ.

Βλέποντας το διαζύγιο να πλησιάζει και το μέλλον της οικογένειάς του να φαντάζει δυσοίωνο, ο άπιστος σύζυγος της Σάντρα Μπούλοκ ( Sandra Bullock), Τζέσε Τζέιμς ( Jesse James ) κάνει την απέλπιδα προσπάθεια για ν' αποδείξει πως μεταμέλησε και έτσι από χτες (30/3/2010) είναι φιλοξενούμενος της κλινικής "Sierra Tucson" με σκοπό να αποτοξινωθεί από την ανάγκη για σεξ.

Ο Τζέιμς, που έκανε συλλογή από ερωμένες, έπαιξε το τελευταίο του χαρτί και αποφάσισε πως ήρθε η ώρα για να ζητήσει επιστημονική βοήθεια με σκοπό να αντιμετωπίσει τα προσωπικά του προβλήματα, μετά την δημοσίευση των αλλεπάλληλων απιστιών που έκανε εις βάρος της συζύγου του και βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού Σάντρα Μπούλοκ.

Μέσα από λιτή δήλωσή του, ο εκπρόσωπος του Τζέιμς δήλωσε στην αμερικάνικη έκδοση του περιοδικού "People":

"Ο Τζέσε κατάλαβε πως αυτή τη στιγμή είναι πολύ σημαντικό να βοηθήσει τον εαυτό του, την οικογένειά του και να σώσει το γάμο του".


Ο εκπρόσωπός του απέφυγε να συγκεκριμενοποιήσει την θεραπεία που θ' ακολουθήσει ο Τζέιμς ή το μέρος που αυτή θα λάβει χώρα, πάντως πηγές μέσα από την κλινική "Sierra Tucson" αναφέρουν πως ο 40χρονος Τζέιμς έχει ήδη βολέψει τα πράγματά του και αναφέρει διαρκώς πως η ιδέα για την εν λόγω κίνηση ήταν 100% δική του.

Όσο για την 45χρονη Μπούλοκ που παραμένει εξαφανισμένη, πηγές από το περιβάλλον της αναφέρουν στην ιστοσελίδα "Us" πως σκέφτεται σοβαρά να βάλει τέλος στο γάμο της με τον επί 5 χρόνια σύζυγό της. Πηγή αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Η Σάντρα άντεξε πολλά και δεν έχει άλλη δύναμη. Θέλει να τελειώνει μαζί του".

Η Μπούλοκ κρύβεται από τις 15 Μαρτίου, οπότε και έγινε γνωστή η πρώτη απιστία του Τζέιμς με το γεμάτο τατουάζ μοντέλο Μισέλ ΜακΓκι (Michelle McGee). Πάντως, οι φίλοι της διάσημης ηθοποιού, πιστεύουν σε εκείνη και αναφέρουν χαρακτηριστικά:

"Η Σάντρα είναι μια δυνατή γυναίκα. Θα το ξεπεράσει"!