Ο μυστικός γάμος του "Μπόρατ"

24.03.2010
Ύστερα από έναν μακρύ αρραβώνα έξι (!) χρόνων, ο Σάσα Μπάρον Κοέν (Sacha Baron Cohen) και η Ίσλα Φίσερ (Isla Fisher) παντρεύτηκαν.



Ύστερα από έναν μακρύ αρραβώνα έξι (!) χρόνων, ο Σάσα Μπάρον Κοέν (Sacha Baron Cohen) και η, επίσης ηθοποιός, αγαπημένη του Ίσλα Φίσερ (Isla Fisher) παντρεύτηκαν.

Βέβαια, η παραδοσιακή εβραϊκή τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 15 Μαρτίου στο Παρίσι ήταν και κάτι παραπάνω από ιδιωτική. Σχεδόν μυστική, αφού οι καλεσμένοι ήταν μόνο έξι.

Kαι αυτοί οι έξι, έπρεπε να κινηθούν γρήγορα, αφού στην προσπάθειά τους να κρατήσουν το γάμο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η νύφη και ο γαμπρός έστειλαν τις προσκλήσεις, κυριολεκτικά, την τελευταία στιγμή.

Σε μια συνέντευξή της πριν από έναν χρόνο, η Φίσερ είχε αποκαλύψει ότι προτιμούσε έναν κλειστό γάμο. "Είναι πολύ σημαντικό για μένα να έχω μια απλή τελετή με φίλους και συγγενείς μόνο", είπε συγκεκριμένα.

Και πρόσθεσε: "Και βέβαια, όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο, είναι πολύ δύσκολο να κρατήσεις μία τέτοια κίνηση κρυφή". Τελικά όμως, τα κατάφερε μια χαρά!

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι ο Κοέν έχει σχεδόν ταυτιστεί με τους ρόλους του "Μπόρατ" και του "Μπρούνο" στις αντίστοιχες ταινίες του 2006 και 2009, ενώ η, κατά δύο κεφάλια περίπου πιο κοντούλα, Φίσερ έχει εμφανιστεί σε αρκετές κωμωδίες μεταξύ των οποίων και οι "Γαμομπελάδες" του 2005, όπου συμπρωταγωνιστούσε με τους Όουεν Γουίλσον (Owen Wilson) και Βινς Βον (Vince Vaughn).