Όταν το κακό βγαίνει σε καλό!

30.03.2010
Έχουμε συνηθίσει να τους βλέπουμε όμορφους και λαμπερούς. Το όνομά τους έχει συνδεθεί με την επιτυχία, ο θαυμασμός του κόσμου τούς κάνει να φαντάζουν άτρωτοι... Η ζωή τους και η επαγγελματική τους πορεία όμως δεν ήταν πάντα στρωμένη με ροδοπέταλα.

Από την Κατερίνα Παπακωστοπούλου

Έχουμε συνηθίσει να τους βλέπουμε όμορφους και λαμπερούς. Το όνομά τους έχει συνδεθεί με την επιτυχία, ο θαυμασμός του κόσμου τούς κάνει να φαντάζουν άτρωτοι... Η ζωή τους και η επαγγελματική τους πορεία όμως δεν ήταν πάντα στρωμένη με ροδοπέταλα. Οι ανατροπές στη ζωή των εγχώριων σταρ άλλαξαν πολλές φορές τα δεδομένα, αλλά η θεά τύχη, ευτυχώς, δεν τους άφησε τελικά παραπονεμένους!

ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ΣΑΡΑΝΤΗ
Το χαριτωμένο κορίτσι με τα σπαστά ελληνικά μεταμορφώθηκε σε μια μοιραία γυναίκα τη βραδιά του τελικού της Eurovision το 2008. Το «Secret Combination» της χάρισε την τρίτη θέση, αλλά η Καλομοίρα στο απόγειο της επιτυχίας της αποφάσισε να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω της και να πετάξει για την Αμερική. Αλλά τελικά η απόφαση αυτή δεν της βγήκε σε κακό και καθώς έχει το - κοκαλάκι της νυχτερίδας, επέστρεψε δριμύτερη με παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού, του «Big in Japan» - και πολλές προτάσεις για παρουσιάσεις ακόμη και του «Πρωινού καφέ». Σήμερα μελετά τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα. Μέσα στη χρονιά θα ντυθεί νυφούλα, είναι ευτυχισμένη, τη βλέπουμε σε γνωστή διαφήμιση πίτσας και θα τη δούμε σύντομα ξανά σε θέση παρουσιάστριας σε ριάλιτι!

ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ
Σήμερα χαμογελά με αισιοδοξία. Κάνει μια εκπομπή που της ταιριάζει γάντι, είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει. Ανανεωμένη, έχει απαλλαχθεί από τις μακριές μπούκλες και έχει λανσάρει το κοντό λουκ στα μαλλιά, που της πάει πολύ. Το τέλος της συνεργασίας της με τον «Πρωινό καφέ» και η περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε την ίδια περίοδο έμοιαζαν στην Ελεονώρα με ένα κακό όνειρο. Τώρα πια... κάνει κάθε μέρα «Πρωινή Μελέτη» στο Star και δείχνει να απολαμβάνει την επαγγελματική τροπή της καριέρας της. Μπορεί 3 χρόνια πριν να έζησε δύσκολες επαγγελματικές στιγμές, να πικράθηκε, να κλονίστηκε η υγεία της, όμως όλη αυτή η δύσκολη περίοδος της ζωής της ξεπεράστηκε κι εκείνη πιο σίγουρη από ποτέ κάνει πλέον όνειρα για το μέλλον.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ - ΝΤΕΜΗΣ  ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ
Μπορεί η Δέσποινα Βανδή πέρυσι να είχε ένα σοβαρό ατύχημα που την τρόμαξε πολύ και ο Ντέμης Νικολαΐδης να πήρε την απόφαση να αλλάξει επαγγελματική πορεία και να αφήσει τα γήπεδα, αυτά τα άσχημα γεγονότα όμως στάθηκαν η αφορμή το ζευγάρι να έρθει ακόμα πιο κοντά. Μάλιστα, άρχισαν μαζί να καταστρώνουν κοινά επαγγελματικά σχέδια. Ο Ντέμης συμμετέχει στη νέα δισκογραφική εταιρεία του Φοίβου, έχει φτιάξει τη δική του εταιρεία, την eleven, με πετυχημένες διοργανώσεις σε επίπεδο συναυλιών, ενώ παράλληλα στηρίζει και βοηθά τη σύζυγό του σε κάθε της επαγγελματικό βήμα.

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ
Η 9η θέση που κατέκτησε στη Eurovision του 2006 στάθηκε η αφορμή η δημοφιλής τραγουδίστρια να δεχθεί έντονη αμφισβήτηση για την επιλογή του τραγουδιού αλλά και για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα. Όλα έμοιαζαν να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο.Κάθε εμπόδιο για καλό όμως και η Άννα με μια κίνηση-ματ ξεπέρασε αυτήν τη δύσκολη επαγγελματική της περίοδο και επέστρεψε δριμύτερη και ανανεωμένη στα εγχώρια μουσικά δρώμενα. Η τραγουδίστρια έμεινε για μεγάλο διάστημα στο Λος Άντζελες, έκανε σημαντικές συνεργασίες με μουσικούς παραγωγούς της Αμερικής, ετοίμασε τον ξενόγλωσσο δίσκο της, έγινε κολλητή φίλη της διάσημης στυλίστριας του «Sex and the City» Πατρίτσια Φιλντς και επέστρεψε πιο? fabulous από ποτέ να παραδίδει και πάλι μαθήματα αισθητικής επί σκηνής!

ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ
Το ξαφνικό και επεισοδιακό διαζύγιό της με τον ΑΝΤ1 έπειτα από περίπου 4 χρόνια παρουσίασης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού και η αναγκαστική, όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, συνύπαρξη της Έλλης Στάη με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο τιμόνι της παρουσίασης για λιγότερο από ένα μήνα έγιναν η αιτία να αναρωτηθούν πολλοί ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της «σιδηράς κυρίας» της τηλεόρασης. Η αποχή από τα τηλεοπτικά δρώμενα και ο ευτυχισμένος γάμος της με τον Μιχάλη Γουλανδρή ήταν η απάντηση της παρουσιάστριας, που ανασύνταξε τις δυνάμεις της, γέμισε τις μπαταρίες της και σήμερα γίνεται ξανά πόλος έλξης για το κανάλι του Αμαρουσίου και όχι μόνο, αφού η παρουσιάστρια με τα υπέροχα μάτια παραμένει ανεκτίμητη αξία στο χρηματιστήριο της TV.

ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ
Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε πριν από αρκετά χρόνια τον είχε κρατήσει μακριά από τους θαυμαστές του. Η απουσία του είχε κάνει αίσθηση, αφού είναι ένας από τους τραγουδιστές που ξεχωρίζουν για το ήθος τους. Ο Νίκος Κουρκούλης σήμερα ευγνωμονεί τον Θεό, που, εκτός από την υγεία του, έχει ξανά μεγάλη επαγγελματική επιτυχία αλλά και προσωπική ευτυχία. Έχει αποκτήσει ένα υπέροχο μωράκι, το οποίο του μοιάζει πολύ, με τη σύντροφό του Κέλλυ Κελεκίδου.

ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ
Το επαγγελματικό του διαζύγιο από τον Ηλία Ψινάκη έγινε για πολλούς η αφορμή να σκεφτούν ένα αβέβαιο επαγγελματικό μέλλον για τον Σάκη. Άλλωστε, έχοντας στο πλευρό του το γνωστό μάνατζερ για 16 χρόνια, ο Σάκης έζησε σημαντικές στιγμές που συζητήθηκαν πολύ! Οι «κακές γλώσσες» όμως διαψεύστηκαν γρήγορα και τίποτα δεν τον εμπόδισε να συνεχίσει τη λαμπρή καριέρα του, καθώς ο δημοφιλής τραγουδιστής έχει βρει το μαγικό τρόπο να γίνεται όλο και καλύτερος. Έχει παίξει ήδη σε δύο ταινίες και βρίσκεται στα σκαριά η τρίτη, ελληνικής παραγωγής, παρουσίασε για δεύτερη φορά το «X-Factor», έχει αποκτήσει ένα πανέμορφο κοριτσάκι και σκίζει όπου κι αν εμφανίζεται.

ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ
Ο χωρισμός της από τον Αντώνη Ρέμο μπορεί να ήταν ένα γεγονός που απασχόλησε τον Τύπο και άλλαξε τα δεδομένα στη ζωή της Ζέτας, εκτόξευσε όμως την καριέρα της στα ύψη και σηματοδότησε μια περίοδο με πολλές επαγγελματικές επιτυχίες. Από ραδιοφωνική παραγωγό και μοντέλο την είδαμε σε ρόλο παρουσιάστριας και ηθοποιού? Η καριέρα της εκτοξεύθηκε με τη συμμετοχή της στο «Παρά πέντε», στη συνέχεια έπαιξε σε κινηματογραφικές ταινίες, έγινε το πρόσωπο διαφημιστικής καμπάνιας γνωστής εταιρείας ρούχων και σήμερα έχει μια καριέρα που θα ζήλευαν πολλές νεαρές συνάδελφοί της.

ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ
Η «Στιγμή της αλήθειας» έγινε η αιτία να γίνει το πιο αμφιλεγόμενο πρόσωπο της χρονιάς που πέρασε. Γνωστή ως μαέστρος, δέχθηκε τα πυρά τηλεκριτικών και μη για την απόφασή της να παρουσιάσει ένα τηλεπαιχνίδι με...πικάντικες ερωτήσεις. Η άτυχη στιγμή όταν αποκάλυψε ότι αποκαλεί το σύντροφό της Άδωνη Γεωργιάδη «μπουμπούκο» την έκανε να ζήσει δύσκολες στιγμές και η ίδια έμοιαζε να μην μπορεί να διαχειριστεί την απότομη δημοσιότητα που κέρδισε. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για να την επηρεάσει αρνητικά.

Ίσα ίσα που μάλλον τη θέλουν πολλοί. Το όνομά της μέσα στο καλοκαίρι έπαιζε δυνατά για την παρουσίαση του «Πρωινού καφέ» και πλέον τη βλέπουμε ως μέλος της κριτικής επιτροπής του «Ελλάδα, έχεις ταλέντο».