Παραμένει άφαντη η Σάντρα Μπούλοκ

23.03.2010
Μία εβδομάδα μετά την αποκάλυψη της απίστευτης απιστίας του συζύγου της Τζέσε Τζέιμς (Jesse James) η φετινή νικήτρια του Όσκαρ αλλά και της Χρυσής Σφαίρας για τον πρώτο γυναικείο ρόλο είναι ακόμη εξαφανισμένη.

Μία εβδομάδα μετά την αποκάλυψη της απίστευτης απιστίας του συζύγου της Τζέσε Τζέιμς (Jesse James) η φετινή νικήτρια του Όσκαρ αλλά και της Χρυσής Σφαίρας για τον πρώτο γυναικείο ρόλο είναι ακόμη εξαφανισμένη.

Επαναλαμβάνοντας μάλιστα αυτό που έκανε και στο Λονδίνο πριν λίγες μέρες, η Σάντρα Μπούλοκ (Sandra Bullock) ακύρωσε την εμφάνισή της στη Γερμανική πρεμιέρα της ταινίας "The Blind Side" που επρόκειτο να γίνει στο Βερολίνο.

Η σκιά που σκεπάζει τη ζωή της μετά την αποκάλυψη του Αμερικανικού περιοδικού "In Touch" δεν λέει να φύγει! Δεν είναι και λίγο βέβαια. Πώς μπορεί να ξεπεράσει ότι ο αγαπημένος της άντρας -που μάλιστα τόσο πολύ εκθείασε και ευχαρίστησε στους ευχαριστήριους λόγους της σε όλα τα βραβεία που κέρδισε φέτος- είχε σχέση επί 11 μήνες με ένα νεαρό μοντέλο που ακούει στο όνομα Μισέλ "Βόμβα" ΜακΓκί (Michelle "Bombshell" McGee) και έχει όλο της το σώμα καλυμμένο με τατουάζ;

Εκτός από την εξαφάνιση της Μπούλοκ, το θέμα έχει ξαφνικά παρουσιάσει και άλλες, απρόσμενες προεκτάσεις, αφού η πορνοστάρ, πρώην γυναίκα του Τζέιμς, Τζανίν Λίντεμούλντερ (Janine Lindemulder), ετοιμάζεται να τον ξανασύρει στο δικαστήριο.

Ο λόγος είναι η κηδεμονία της 6χρονης κόρης τους Σάνι (Sunny) την οποία πριν από έναν χρόνο είχε κερδίσει η Μπούλοκ.

Η Τζανίν υποστηρίζει ότι το βασικό επιχείρημα του Τζέιμς, ότι δηλαδή το σταθερό σπιτικό που εκείνος και η Σάντρα είχαν βάραινε πολύ περισσότερο για το καλό του παιδιού, δεν ισχύει πια...

Ύστερα μάλιστα από τα νέα τα σχετικά με την απιστία του, και ειδικά σε περίπτωση που η Μπούλοκ τον χωρίσει, η πορνοστάρ μητέρα της Σάνι πιστεύει ότι έχει ξανά μια ευκαιρία να διεκδικήσει -με αξιώσεις όμως αυτή τη φορά- την κηδεμονία της κόρης της.

Στο μεταξύ, μόλις χθες αποκαλύφθηκε ότι στην αίτηση διαζυγίου που είχε κάνει ο Τζέσε τότε, είχε κατηγορήσει την Τζανίν ότι του είχε ρίξει μπουνιά, ότι τον είχε χτυπήσει στο κεφάλι με μια γλάστρα και ότι προσπάθησε να τον πατήσει με το αυτοκίνητο.

Στο μεταξύ, και μετά τη δημόσια δήλωσή του με την οποία αναλαμβάνει όλη την ευθύνη, εκφράζοντας την ελπίδα να μπορέσει μια μέρα η Σάντρα να τον συγχωρήσει, ο Τζέσε Τζέιμς πήγε κανονικά στη δουλειά του σήμερα, φορώντας μάλιστα και τη βέρα του.