Ο Χιου Γκραντ έχασε τον σοκολατοπόλεμο!

19.03.2010
Καυγάς που "άναψε" ανάμεσα στον δημοφιλή Βρετανό ηθοποιό και τον εκατομμυριούχο υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων Μάθιου Φρόιντ (Matthew Freud) -και μάλιστα κατά τη διάρκεια υπερκοσμικού πάρτι- έληξε κάπως παράδοξα.


Καυγάς που "άναψε" ανάμεσα στον δημοφιλή Βρετανό ηθοποιό και τον εκατομμυριούχο υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων Μάθιου Φρόιντ (Matthew Freud) -και μάλιστα κατά τη διάρκεια υπερκοσμικού πάρτι- έληξε κάπως παράδοξα.

Όταν δύο ενήλικες προσπαθούν να λύσουν τις διαφορές τους, μερικές φορές τα πράγματα ξεφεύγουν... Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Η σύζυγος του δισεκατομμυριούχου ιδιοκτήτη καζίνο Σολ Κέρτσνερ (Sol Kerzner), Χέδερ (Heather) γιόρταζε τα 41α της γενέθλια στο νάϊτκλαμπ "Annabel's" του Λονδίνου, την Τετάρτη το βράδυ.

Μάλιστα, δεν έκανε το πάρτι μόνη της, αλλά μαζί με τον ιδιοκτήτη του Topshop Σερ Φίλιπ Γκριν (Sir Philip Green), τον διάσημο ηθοποιό Σερ Μάικλ Κέιν (Sir Michael Caine), τον σχεδιαστή παπουτσιών Πάτρικ Κοξ (Patrick Cox) και τον αγαπημένο της Τρέισι Εμίν (Tracey Emin), Σκοτ Ντάγκλας (Scott Douglas).

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η όλη ιστορία ξεκίνησε με μια καλεσμένη να ρωτάει τον Χιου Γκραντ (Hugh Grant) αν θέλει να γνωρίσει τον Φρόιντ. Η κατάληξη ήθελε τον ηθοποιό να ζητά ένα καινούριο πουκάμισο για να συνεχίσει τη βραδιά του! Το δικό του "έφαγε" ένα μεγάλο κομμάτι σοκολατένιας τούρτας.

Στην πραγματικότητα, οι δύο άντρες είχαν γνωριστεί πριν από 20 χρόνια περίπου. Ο 46χρονος δημοσιοσχεσίτης, εκπροσωπούσε τον Γκραντ τον καιρό που γνώρισε την επιτυχία με την ταινία "Τέσσερις γάμοι και μία κηδεία", αλλά και κατά τη διάρκεια του σκανδάλου με την ιερόδουλη το 1995. Στην πορεία βέβαια, χάθηκαν, όπως φαίνεται.

Επιστρέφοντας, λοιπόν, στο περιστατικό, ο 49χρονος ηθοποιός μάλλον απάντησε ότι δεν είχε καμία διάθεση να μιλήσει στον Φρόιντ, χρησιμοποιώντας μάλιστα άσχημα λόγια περιγράφοντάς τον.

Ο PRίστας ο οποίος στεκόταν κοντά και άκουσε ο ίδιος τις προσβολές, έτρεξε επάνω του και πασάλειψε ένα κομμάτι σοκολατένιας τούρτας στο λευκό πουκάμισο του Γκραντ.

Υπήρξε ένα μικρό κενό και αμέσως μετά, λέγεται ότι ο Χιου απάντησε με μια μπουνιά, ενώ ένα ποτήρι κρασί που κάποιοι είδαν να εκτοξεύεται κατέληξε επάνω στον ιδιοκτήτη του κλαμπ Τζόνι Γκολντ (Johnny Gold).

Καθώς οι υπόλοιποι καλεσμένοι παρακολουθούσαν με έκπληξη, ο Φρόιντ ο οποίος είχε έρθει στο πάρτι με τη σύζυγό του Ελίζαμπεθ Μέρντοχ (Elisabeth Murdoch), αποφάσισε να κάνει μεγάλη έξοδο και αποχώρησε. Ο Γκραντ, από την άλλη μεριά δεν ήταν έτοιμος να λήξει τη βραδιά του.

Φόρεσε ένα καθαρό πουκάμισο που του έδωσαν υπάλληλοι του κλαμπ και ως γνήσιος τζέντλεμαν, ζήτησε συγνώμη από την οικοδέσποινα για το όλο συμβάν πριν ανακατευτεί ευδιάθετος με το πλήθος. Συνομίλησε ευχάριστα με τους υπόλοιπους καλεσμένους, ανάμεσα στους οποίους ήταν και πρώην αρραβωνιαστικιά του Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ (Elizabeth Hurley).

Ο Φρόιντ μπορεί να είχε φύγει, αλλά δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα! Κατάφερε να εξασφαλίσει μια φωτογραφία του λεκιασμένου πουκάμισου του Γκραντ και στη συνέχεια τη έστειλε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε άπειρους φίλους και γνωστούς.

Στο μήνυμα που συνόδευε τη φωτογραφία έγραφε: "Εκείνο το φόρεμα έγινε αυτό το πουκάμισο", αναφερόμενος στη χαρακτηριστική μαύρη γεμάτη παραμάνες τουαλέτα που φορούσε η Χάρλεϊ στην πρεμιέρα της ταινίας "Τέσσερις Γάμοι και Μια Κηδεία".

Όταν ο Φρόντ εμφανίστηκε χθες το απόγευμα στις ιπποδρομίες του Τσέλτενχαμ φορώντας μαύρα γυαλιά ηλίου, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υπέθεσαν ότι ο Χιου μπορεί και να του άφησε ένα μικρό σουβενίρ!

Ο ίδιος ο δημοσιοσχεσίτης είπε στους φίλους τους: "Είμαι ειρηνιστής, πετάω μόνο τούρτες. Εκείνος είναι ο τραμπούκος".

Σύμφωνα με έναν φίλο του Φρόιντ, οι δύο άντρες έκοψαν σχέσεις εξαιτίας προβλήματος που είχε προκύψει για κάποιον κοινό τους φίλο πριν από λίγα χρόνια: "Ο Μάθιου, γνώριζε τον Γκραντ τον καιρό που όλοι τον φώναζαν 'Χιούι'".

Ο Φρόιντ δούλευε με τον ηθοποιό μέχρι και τη στιγμή που έληξε το ρομάντζο του με την κληρονόμο Τζεμίμα Χάν. Τότε προέκυψε ο καυγάς για τον φίλο και οι δρόμοι τους χώρισαν.