Μετακομίζει στην Αγγλία η Κέιτ Γουίνσλετ

18.03.2010
Μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της, σκηνοθέτη Σαμ Μέντες (Sam Mendes) η 36χρονη βρετανίδα ηθοποιός σκέφτεται σοβαρά να επιστρέψει στην πατρίδα της.



Μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της, σκηνοθέτη Σαμ Μέντες (Sam Mendes) η 36χρονη βρετανίδα ηθοποιός σκέφτεται σοβαρά να επιστρέψει στην πατρίδα της.

Την πρόθεσή της αυτή φαίνεται να εκμυστηρεύτηκε σε φίλους της η Κέιτ Γουίνσλετ (Kate Winslet), η οποία λέγεται ότι στις δύσκολες ώρες που περνάει, η πιθανότητα και μόνο να αφήσει τη Νέα Υόρκη όπου ζούσε με τον Μέντες τα τελευταία επτά χρόνια για να γυρίσει πίσω στη Βρετανία, φέρνει το χαμόγελο στα χείλη της.

Δεν σκέφτεται τίποτα καλύτερο από το να βρεθεί ξανά κοντά στους δικούς της ανθρώπους. Τους συγγενείς και τους φίλους της.

Πηγή κοντινή στην ηθοποιό λέει: "Η Κέιτ βρίσκεται σε μεγάλη πίεση και δεν ξέρει ακριβώς τι να κάνει. Οι πιο κοντινοί της άνθρωποι στη Νέα Υόρκη είναι μαμάδες στα σχολεία των παιδιών της ενώ οι πραγματικά δικοί της φίλοι, όπως η Έμα Τόμσον (Emma Thompson), η αδελφή της Άνα (Anna) και οι γονείς της είναι όλοι στην Αγγλία.

"Νιώθει ότι έχει ανάγκη από ένα σύστημα υποστήριξης, αλλά είναι ταυτόχρονα διχασμένη γιατί δεν θέλει να δημιουργήσει προβλήματα στα παιδιά της. Δεν αποκλείει να καταφέρει να ζήσει, αν χρειαστεί, σε χαμηλούς τόνους στη Νέα Υόρκη".

Εξάλλου και οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις τη θέλουν στις ΗΠΑ όπου σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει τα γυρίσματα για τη μίνι σειρά του δικτύου HBO "Mildred Pierce".

Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της "Daily Mail" η ξανθιά σταρ ταράχτηκε πολύ από την στενή σχέση που αποκαλύφθηκε ότι ο άντρα της είχε αναπτύξει με ην 27χρονη ηθοποιό Ρεμπέκα Χολ (Rebecca Hall).

Ο 44χρονος Μέντες συνεργάστηκε με τη Χολ τον περσινό χρόνο σε δύο θεατρικές παραγωγές -της δικής του εταιρείας- στη Νέα Υόρκη και στο Λονδίνο.

Η νεαρή ηθοποιός μάλιστα, λέγεται ότι πρόσφερε με μεγάλη τρυφερότητα τον ώμο της σε εκείνον για να κλάψει επάνω του, καθώς ο γάμος του με τη Γουίνσλετ κατέρρεε.

Μιλώντας για την ιδιαίτερη αυτή φιλία, πηγή προσκείμενη προς την Κέιτ Γουίνσλετ δήλωσε σχετικά: "Όταν η Κέιτ έμαθε ότι ο Σαμ είχε έρθει πολύ κοντά στη Ρεμπέκα αναστατώθηκε. Η Ρεμπέκα είναι τελείως ο τύπος του -ο τελειότερος συνδυασμός μυαλού και ομορφιάς".

Ωστόσο, πηγή κοντινή στον Μέντες δήλωσε τα εξής: "Ο Σαμ και η Ρεμπέκα είναι καλοί φίλοι. Φυσικά και είναι. Έχουν δουλέψει τον περισσότερο από τον περσινό χρόνο μαζί για την Bridge Project. Αλλά το να υπονοεί κανείς ότι υπάρχει κάτι περισσότερο από τη φιλία τους... παραπάει".

Στο μεταξύ, υπάρχουν και εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η Γουίνσλετ χώρισε από τον Μέντες αφού εκείνος της είπε ότι δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να είναι με μία μόνο γυναίκα για το υπόλοιπο της ζωής του.

Προφανώς η Κέιτ έφυγε κλαίγοντας ύστερα από αυτό το "χτύπημα" ειλικρίνειας που δέχτηκε από τον άντρα της, ο οποίος, ούτε λίγο ούτε πολύ της είπε ότι δεν πίστευε σε μία και μοναδική σχέση μέχρι το τέλος της ζωής του.

Φίλη της ηθοποιού είπε στη "Mail": "Ο Σαμ είχε κλειστεί πολύ στον εαυτό του τον τελευταίο καιρό. Μετά, έκαναν αυτή τη μεγάλη κουβέντα και της είπε 'οι άνθρωποι δεν μπορούν να εμπνέονται από μία μόνη σχέση. Για μένα, δεν μπορεί να ισχύσει κάτι τέτοιο. Η ζωή είναι μια σειρά από διάφορες σχέσεις'.

"Η Κέιτ του είπε 'Για μένα αυτό είναι. Αυτό θέλω'. Ο Σαμ όμως απάντησε 'Δεν είναι όμως αυτό που θέλω εγώ'. Τότε κατάλαβαν και οι δύο ότι ο γάμος τους δεν μπορούσε να συνεχίσει άλλο. Δεν είχε καμία ελπίδα.

"Η Κέιτ δεν ήθελε να χωρίσει, προσπαθούσε με όλες της τις δυνάμεις να σώσει την κατάσταση επί μήνες, αλλά στο τέλος... λύγισε".

Το ζευγάρι έχει έναν γιο, τον 6χρονο Τζο (Joe) ενώ η Γουίνσλετ έχει και μία κόρη από τον πρώτο της γάμο με τον σκηνοθέτη Τζιμ Θρίπλτον (Jim Threapleton), την 10χρονη Μία Χάνι (Mia Honey).

Αυτές τις μέρες, τα παιδιά βρίσκονται μαζί με τη μαμά τους και την Έμα Τόμσον σε διακοπές στο Πουέρτο Βαγιάρτα του Μεξικό.