Πάτησε άνθρωπο ο Τζόν Τέρι

18.03.2010
Ο αρχηγός της Τσέλσι φαίνεται ότι οδηγούσε κάπως απρόσεκτα καθώς έφευγε από το γήπεδο μετά την ήττα της ομάδας του από την Ίντερ. Δεν εξηγείται διαφορετικά το ότι δεν είδε μπροστά του έναν υπάλληλο του προσωπικού ασφαλείας του γηπέδου και τον... πάτησε.



Ο αρχηγός της Τσέλσι φαίνεται ότι οδηγούσε κάπως απρόσεκτα καθώς έφευγε από το γήπεδο μετά την ήττα της ομάδας του από την Ίντερ. Δεν εξηγείται διαφορετικά το ότι δεν είδε μπροστά του έναν υπάλληλο του προσωπικού ασφαλείας του γηπέδου και τον... πάτησε.

Αρκετές ώρες μετά το τέλος του αγώνα -που για την ιστορία έστειλε την ομάδα του Μιλάνο στους 8 του Champions League, αφήνοντας τους πρωταθλητές της Αγγλίας να... κλαίνε- ο Τζον Τέρι (John Terry) προσπαθούσε να φύγει από το γήπεδο Stamford Bridge με το αυτοκίνητό του.

Τα πράγματα όμως δεν ήταν εύκολα αφού άπειροι φωτογράφοι του έκλειναν τον δρόμο, κρατώντας τον στην ουσία στάσιμο. Το προσωπικό ασφάλειας της ομάδας τελικά κατάφερε να ανοίξει τον δρόμο για τον Τέρι και τη γυναίκα του Τόνι (Toni) η οποία επέβαινε επίσης στο αυτοκίνητο.

Καθώς όμως ο 29χρονος ποδοσφαιριστής προχωρούσε με ταχύτητα όχι μεγαλύτερη από αυτή του σαλιγκαριού, το τζιπ του χτύπησε έναν άντρα στο πόδι.

Ο Τέρι δεν αντιλήφθηκε τι είχε γίνει αμέσως και συνέχισε να οδηγεί. Έφτασε στο σπίτι του, όπου και αργότερα τον επισκέφτηκαν αστυνομικοί ζητώντας εξηγήσεις.

Ο εκπρόσωπος τύπου του μάλιστα, επιβεβαίωσε ότι το Τέρι εκτός από κατάθεση, έκανε και αλκοοτέστ!

Από την αστυνομία πάντως, αρχικά ανακοινώθηκε ότι το πόδι του άντρα ήταν "σπασμένο". Στη συνέχεια, βέβαια, ο χαρακτηρισμός αυτός άλλαξε και το πόδι έγινε "μελανιασμένο με πιθανά στραμπουλιγμένο αστράγαλο".

Ο αρχηγός της Τσέλι, πάντως, τηλεφώνησε αργότερα στον άνθρωπο που δεν είχε καν καταλάβει ότι είχε τραυματίσει και του ζήτησε συγνώμη.

Η σύζυγός του Τόνι, τον συνόδευε, και αν κρίνει κανείς από την γενικότερη πρόσχαρη διάθεσή της και τα αστειάκια που έκαναν μεταξύ τους, φαίνεται ότι η πρόσφατη ιστορία περί απιστίας του δεν την απασχολεί στο παραμικρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 29χρονη δεν αφήνει το πλευρό του αγαπημένου της ούτε λεπτό τις τελευταίες εβδομάδες. Πιθανότατα αυτός να είναι ένα σίγουρος τρόπος να εξασφαλίσει ότι εκείνος δεν θα έχει ευκαιρία να... παραστρατήσει ποτέ ξανά.

Η ιστορία όμως, θέλει τον Τέρι -ο οποίος ανήκει στην ίδια κατηγορία των "άτακτων" αθλητών μαζί με τον Τάιγκερ Γουντς (Tiger Woods), τον Άσλεϊ Κόουλ (Ashley Cole) και τον Κάρλος Τέβες (Carlos Tevez)- να είχε μια τετράμηνη σχέση με την σύντροφο του πρώην συμπαίκτη του Γουέιν Μπρίτζ (Wayne Bridge), Βανέσα Περονσέλ (Vannesa Perroncel). Σχέση η οποία έληξε με μια έκτρωση.

Ο Τζον και η Τόνι παντρεύτηκαν το 2007 σε μια υπέρλαμπρη τελετή στο Blenheim Palace του Οξφορντσάιρ και τα δίδυμά τους Τζόρτζι Τζον (Georgie John) και Σάμερ Ρόουζ (Summer Rose) θα γίνουν τεσσάρων αυτό τον Μάιο.

Η κυρία Τέρι, παράτησε την καριέρα της ως αισθητικός μετά τη γέννα. Ο σύζυγός της έχει επανειλημμένα μιλήσει για το πόσο τον είχε στηρίξει η Τόνι (την οποία είχε γνωρίσει στα 18 του χρόνια) στα πρώτα χρόνια της Τσέλσι.

Συγκεκριμένα έχει πει τα εξής: "Βοηθάει που είμαι με την Τόνι από τα 18. Τότε, εκείνη έβγαζε περισσότερα χρήματα από εμένα. Με έβγαζε εκείνη για φαγητό".