Μαλλί με μαλλί για το χατίρι του

23.03.2010
Έξαλλες έχουν γίνει στη Νέα Μάκρη οι ιδιοκτήτριες κομμωτηρίων με τον Σάκη, αφού τα νέα σχέδια του αγαπημένου τραγουδιστή τους «ανάβουν» φωτιές. Το επιχειρηματικό ντεμπούτο του, ένα υπερσύγχρονο κομμωτήριο στην περιοχή, έχει κάνει τους άλλους επαγγελματίες να ανησυχούν!

Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Για περισσότερο από 2 χρόνια ο Σάκης Ρουβάς σκεφτόταν πώς θα επενδύσει ένα μεγάλο οικονομικό κεφάλαιο σε κάποιο επιχειρηματικό σχέδιο. Έτσι, πήρε την απόφαση και εδώ και λίγες μέρες είναι ιδιοκτήτης ενός υπερσύγχρονου κομμωτηρίου στην περιοχή της Νέας Μάκρης. Και αν και άπειρος στις επιχειρήσεις, με τη βοήθεια συνεργατών του φρόντισε να προσλάβει τις καλύτερες επαγγελματίες στο είδος τους από την ευρύτερη περιοχή.

Όπως είναι φυσικό, οι ιδιοκτήτριες άλλων κομμωτηρίων βλέποντας να χάνουν βασικά μέλη των επιχειρήσεών τους, δεν έδειξαν να παίρνουν με καλό μάτι το νέο ανταγωνιστή τους.

Δίχως να χάσουν χρόνο και σαν μια γροθιά θέλησαν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο του κομμωτηρίου του Σάκη και να παραπονεθούν. Δεν έμειναν όμως μόνο σ’ αυτό, αφού στη δύστυχη υπάλληλο που απάντησε τρομοκρατημένη έσυραν τα εξ αμάξης.

Η αντίδραση του Σάκη...
Ο Σάκης ενημερώθηκε αμέσως και δεν έκρυψε τη στεναχώρια του, αφού ως γνωστόν δεν θέλει να προκαλέσει κανέναν. Δεν φανταζόταν ότι θα προκαλούνταν τέτοιες αντιδράσεις και προς στιγμή τα έχασε. Αμέσως, λοιπόν, ζήτησε από τον υπεύθυνο του καταστήματός του να ρωτήσει όλες τις κομμώτριες αν θέλουν να επιστρέψουν στα προηγούμενα κομμωτήρια που εργάζονταν. Καμία δεν απάντησε θετικά, αφού για χάρη του Σάκη πολλές θα μπορούσαν να δουλεύουν ακόμη και χωρίς μισθό!

Δυστυχώς όμως οι αντιδράσεις έφτασαν στα άκρα! Κάποιοι βρέθηκαν στο κομμωτήριο του Σάκη και πέταξαν γιαούρτια στην είσοδό του. Βέβαια, εκείνος δεν είναι διατεθειμένος να προκαλέσει, αλλά απλώς να αφοσιωθεί στην επιχειρηματική του προσπάθεια και να προσφέρει ένα χώρο ομορφιάς για το γυναικείο φύλο, που τόσο τον αγαπά.