Γιατί αρπάχτηκαν Ηλίας - Τατιάνα

19.03.2010
Ξέρει να λέει τα πράγματα με το όνομά τους ο Ηλίας Ψινάκης και όταν θυμώνει... η έκρηξή του θυμίζει Βεζούβιο!

Ξέρει να λέει τα πράγματα με το όνομά τους ο Ηλίας Ψινάκης και όταν θυμώνει... η έκρηξή του θυμίζει Βεζούβιο! Έτσι τον είδαν να βγαίνει από το καμαρίνι της Τατιάνας Στεφανίδου και όχι μόνο. Έκλεισε την πόρτα πίσω του εκνευρισμένος, πέταξε ένα βιβλίο που κρατούσε και... οι κουβέντες δίνουν και παίρνουν.

Ηρθα για να σε σκίσω, είχε προειδοποιήσει ο γνωστός μάνατζερ την Τατιάνα και το έκανε.

Τι συνέβη όμως και ο Ηλίας με την Τατιάνα τα τσούγκρισαν; Γιατί τα μέχρι χθες φιλαράκια έγιναν από δυο χωριά χωριάτες; Όταν εκείνη τον είχε καλέσει στο «Αξίζει να το δεις», φρόντισε να είναι πολύ ευγενική μαζί του. Δεν έκανε όμως το ίδιο και ο Ηλίας, όταν της ζήτησε συνέντευξη για τη ραδιοφωνική εκπομπή του. Με το γνώριμο καυστικό χιούμορ του και γνωρίζοντας πολλά πράγματα για την Τατιάνα... δεν της χαρίστηκε και έβαλε το μαχαίρι στο κόκαλο!

Οι ερωτήσεις και τα σχόλια που έκανε ο εκκεντρικός μάνατζερ την έφεραν σε δύσκολη θέση, ενώ της ζήτησε να πάρει θέση και να σχολιάσει τηλεοπτικά πρόσωπα, γνωρίζοντας ότι δεν το κάνει ποτέ.

Και μπορεί η παρουσιάστρια στη διάρκεια της εκπομπής της να έδειχνε άνετη και χαμογελαστή στο φακό, αλλά, μόλις έσβησαν τα φώτα, η... κουβέντα «άναψε» στο καμαρίνι της. Δεν μιλούσαν και σε τόσο ήπιους τόνους, αποκάλυψαν αυτήκοοι μάρτυρες. Η Τατιάνα ζήτησε από τον Ηλία να κόψουν κάποια σημεία της συνέντευξης, αλλά ο Ψινάκης ήταν ανένδοτος.

«Ή όλα ή τίποτα!» φέρεται να της είπε και αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Η μία κουβέντα έφερε την άλλη και ο Ψινάκης αποχώρησε νευριασμένος... Η κυρία «Αξίζει να το δεις» σκέφτηκε μεν την τηλεθέαση που είχε χτυπήσει κόκκινο την προηγούμενη φορά που ήταν καλεσμένος ο Ψινάκης, αλλά δεν μπόρεσε «να καταπιεί» τη συμπεριφορά του.

Επειδή όμως και οι δύο ξέρουν καλά τους νόμους της σοουμπίζ, μάλλον θα ρίξουν νερό στο κρασί τους, λένε αυτοί που ξέρουν.