Τι σημαίνει για σας η απιστία;

22.03.2010
Το βλέπουμε στις ταινίες "το ζούμε γύρω μας" Η απαγορευμένη λέξη «απιστία» μπορεί να χτυπήσει και τη δική μας πόρτα! Βέβαια, το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση δεν έρχεται ποτέ τυχαία, καθώς πάντα υπάρχει ένας λόγος.

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Το βλέπουμε στις ταινίες "το ζούμε γύρω μας" Η απαγορευμένη λέξη «απιστία» μπορεί να χτυπήσει και τη δική μας πόρτα! Βέβαια, το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση δεν έρχεται ποτέ τυχαία, καθώς πάντα υπάρχει ένας λόγος. Ρωτήσαμε ανθρώπους της σοουμπίζ να μας πουν τρεις τουλάχιστον λόγους για τους οποίους θα απατούσαν τον ή τη σύντροφό τους. Ιδού τι μας απάντησαν!

Κλεοπάτρα Πατλάκη: «Δεν θέλω να νιώθω δεδομένη»

Η δημοσιογράφος της μεσημεριανής εκπομπής «Κους κους» μας αποκάλυψε τους λόγους που θα την οδηγούσαν στην απιστία, αν και, όπως εξομολογήθηκε, δεν της έχει συμβεί ποτέ μέχρι τώρα.

«Θα απιστούσα: Αν ένιωθα ότι πλήττω στη σχέση στην οποία βρίσκομαι. Αν ο σύντροφός μου με θεωρούσε δεδομένη και αν ο σύντροφός μου δεν έκανε καμία κίνηση να με ξανακερδίσει. Δεν μου αρέσει να βαλτώνω στη σχέση, ειδικά όταν αυτή δεν εξελίσσεται».

Βίκυ Γεροθόδωρου: «Πρώτα θα χώριζα και μετά θα απιστούσα»

Η πετυχημένη στιχουργός μετράει ήδη 20 χρόνια σχέσης και 19 χρόνια γάμου με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σαραβάκο. Έχουν έναν ευτυχισμένο γάμο και μια πανέμορφη κόρη? αλλά δεν δίστασε να μας παρουσιάσει τρεις λόγους για τους οποίους θα απιστούσε:

«Πρώτα απ’ όλα, πριν απιστήσω θα είχα φροντίσει να τελειώσω τη σχέση στην οποία θα βρισκόμουν. Ωστόσο, θα απιστούσα αν, πρώτον, είχε σοβαρό πρόβλημα η σχέση στην οποία βρισκόμουν. Δεύτερον, αν η νέα μου σχέση ή το πρόσωπο που θα με κατακτούσε ερχόταν στο σωστό timing, π.χ., κοντά στο χωρισμό μου από την προηγούμενη σχέση. Τρίτον, αν έβλεπα ότι το τρίτο πρόσωπο που θα έμπαινε στη ζωή μου θα ήταν απολύτως κατάλληλο για εμένα εκείνη τη χρονική περίοδο».

Μαρία Ηλιάκη: «Δεν θα απιστήσω ποτέ»

Μπορεί να είναι πάντα χαμογελαστή και ευδιάθετη, μπορεί να κάνει αστεία και πειράγματα, αλλά η Μαρία, που φέτος συμμετέχει στην εκπομπή «Δέστε τους», είναι πολύ συντηρητική στο θέμα των σχέσεων και της απιστίας.

«Δεν θέλω να το κάνω αυτό ποτέ, σε κανέναν και για κανένα λόγο. Δεν θέλω να φτάσω ποτέ σε αυτό το σημείο, να πρέπει να πάω κάπου αλλού, ενώ θα έχω ήδη κάποια σχέση. Είμαι παλαιών αρχών και ας μη μου φαίνεται! Εύχομαι να μη με αξιώσει ο Θεός να το ζήσω αυτό».

Κατερίνα Στανίση: «Αστάθμητοι παράγοντες οδηγούν στην απιστία»

Η αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια θα οδηγούνταν στην αγκαλιά ενός τρίτου προσώπου για συγκεκριμένους λόγους:

«Συνήθως ψάχνουμε κάτι άλλο, όταν κάτι μας λείπει. Δεύτερον, δεν ξέρεις ποτέ πότε ο έρωτας θα σου χτυπήσει την πόρτα. Μπορεί να είναι κεραυνοβόλος  εδώ χωρίζουν άνθρωποι παντρεμένοι 40 χρόνια και με εγγόνια. Και τρίτον, υπάρχει πάντα ο αστάθμητος παράγοντας. Δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να συμβεί και σε ποιες συνθήκες μπορεί να βρεθείς που θα σε κάνουν να απιστήσεις».

Σπύρος Λάμπρου: «Θέλω η σύντροφός μου να είναι πάντα θερμή»

Ο φρεσκοπαντρεμένος παρουσιαστής της εκπομπής «Πάνω στην ώρα», που διακρίνεται για το χιούμορ του, μας μίλησε για τους λόγους που θα μπορούσε να απιστήσει, όχι όμως τώρα που είναι ερωτευμένος με την όμορφη σύζυγό του.

«Θα απιστούσα αν η σύντροφός μου σταματούσε να μου φέρεται λίγο όπως η μαμά μου. Αν έβλεπα ότι με τον καιρό η σύντροφός μου έχανε τη θέρμη της για μένα. Αν μπει ανάμεσά μας αναπάντεχα ένα τρίτο πρόσωπο που θα μου έφερνε τον έρωτα κατακούτελα».

Τρύφωνας Σαμαράς: «Ο έρωτας θέλει πάθος»

Ένας άνθρωπος ευαίσθητος, ο γνωστός κομμωτής των σταρ για να φτάσει στο σημείο να απιστήσει θα πρέπει:

«Πρώτον, να μην αγαπάω πια. Δεύτερον, να έχω βαρεθεί και, τρίτον, να βλέπω πλέον τη σχέση μου μόνο φιλικά και να μη νιώθω πια ερωτικά».

Σάββας Πούμπουρας: «Όταν το σεξ φεύγει, η απιστία έρχεται»

Ο εργένης νεαρός συμπαρουσιαστής της Ναταλίας Γερμανού στο «Μες στην καλή χαρά» έσπευσε να μας προειδοποιήσει ότι δεν απατούν μόνο οι εργένηδες?

«Δεν θα ήθελα να απιστήσω, γιατί αυτό δεν λύνει το πρόβλημα που μπορεί να υπάρχει στη σχέση. Ωστόσο, όταν χαλάει η σεξουαλική σχέση στο ζευγάρι, εκεί χαλάνε όλα, φυσικά και η σχέση».

Στέλλα Γιαμπουρά: «Θέλω να νιώθω ότι ο σύντροφός μου με αγαπά»

Το μοντέλο και ηθοποιός Στέλλα Γιαμπουρά δηλώνει πιστή και, όπως μας είπε, δεν θα απιστούσε ποτέ. Ωστόσο, μας αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους θα ενέδιδε στην απιστία, αν αυτή της? χτυπούσε την πόρτα.

«Θα απιστούσα αν ένιωθα ότι ο σύντροφός μου δεν με αγαπάει πια. Αν ένιωθα ότι κι εκείνος είχε απιστήσει στη σχέση μας και αν με έκανε να νιώθω ανασφάλεια. Ειδικά οι γυναίκες πιστεύω ότι πολλές φορές απιστούν για επιβεβαίωση».