Πάμελα Άντερσον: "Μου λείπει το σεξ"

15.03.2010
Αυτή τη δήλωση κάνει σήμερα η χυμώδης ξανθιά της οποίας φωτογραφίες με το χαρακτηριστικό κόκκινο μαγιό του "Baywatch" στόλισαν τους τοίχους σε εκατομμύρια αγορίστικα δωμάτια -αλλά και στους υπολογιστές των μπαμπάδων τους, επί χρόνια!



Αυτή τη δήλωση κάνει σήμερα η χυμώδης ξανθιά της οποίας φωτογραφίες με το χαρακτηριστικό κόκκινο μαγιό του "Baywatch" στόλισαν τους τοίχους σε εκατομμύρια αγορίστικα δωμάτια -αλλά και στους υπολογιστές των μπαμπάδων τους, επί χρόνια!

Η Πάμελα Άντερσον (Pamela Anderson) υπήρξε χωρίς αμφιβολία η επιτομή της τελειότητας της πλαστικής ομορφιάς του Χόλυγουντ.

Ποιος δεν την θυμάται ως την τηλεοπτική ναυαγοσώστης Σι Τζέι Πάρκερ (C.J. Parker) να τρέχει σε slow motion στην παραλία φορώντας το χαρακτηριστικό μαγιό και κρατώντας το κόκκινο σωσίβιο, πάντα έτοιμη να σώσει όποιον την είχε ανάγκη;

Σήμερα όμως, στα 43 της χρόνια, η Παμ μιλάει απολειστικά στη "Mirror" και λέει ότι είναι τόσο κουρασμένη όσο δείχνει. Και χωρίς να θυμίζει άμεσα το διάσημο λαγουδάκι του οποίου η ιδιωτική ταινία με σκηνές σεξ ανάμεσα στην ίδια και τον τότε σύζυγό της Τομι Λι (Tommy Lee) θα έκανε την Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) -για να μην πούμε και τη δική μας Τζούλια, δηλαδή- να μοιάζει... ερασιτέχνης, δηλώνει απερίφραστα: "Τα στήθη μου έκαναν μια σπουδαία καριέρα -εγώ απλώς ακολουθούσα".

"Τον τελευταίο χρόνο ζω με τα παιδιά μου σε ένα τροχόσπιτο", λέει. "Το σπίτι μου είναι ακόμη υπό κατασκευή. Είναι μια κόλαση.

"Τα αγόρια μου όμως το απολαμβάνουν. Μπορεί και να μην μετακομίσουμε ποτέ. Ζούμε σε ένα ειδικό πάρκο για τροχόσπιτα στο Μαλιμπού. Είναι γεμάτο με πυροσβέστες και σέρφερς. Κάνουμε όλοι παρέα", συμπληρώνει.

Η Πάμελα έχει δύο γιους από τον γάμο της με τον ντράμερ των Motley Crue, Τόμι Λι. Τον 13χρονο Μπράντον (Brandon) και τον 12χρονο Ντύλαν (Dylan).

Πρόσφατα μάλιστα η διάσημη μαμά ανέλαβε έναν δύσκολο ρόλο σε σχέση με τα παιδιά της: Έπρεπε να τους μιλήσει η ίδια για το βίντεο που είχε κυκλοφορήσει -και ακόμη παίζεται δηλαδή- με τους γονείς τους σε πολύ ιδιωτικές στιγμές. Ήταν θέμα χρόνου να το μάθουν, ή και να το δουν, από κάπου αλλού.

Θυμίζουμε ότι επρόκειτο για μια κασέτα που είχε γυριστεί κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος του ζευγαριού και κλάπηκε από το σπίτι τους.

Το ζευγάρι είχε μηνύσει τους διανομείς τότε και κέρδισε $1.5 εκατομμύρια δολάρια. Η ίδια δηλώνει ότι δεν το έχει δει ακόμη λέγοντας χαρακτηριστικά: "Βλέπω ήδη αρκετά από τον Τόμι, έτσι κι αλλιώς. Κάποιοι βρωμεροί τύπου απλά έβγαλαν πολλά λεφτά από εμάς, αυτό είναι όλο".

Και επιστρέφοντας στο θέμα με το πώς το μετέφερε στους γιους της είπε: "Απλά επειδή εγώ κυκλοφορώ καλυμμένη με γκλίτερ, δεν σημαίνει ότι είμαι κακή μαμά. Και επειδή εγώ είμαι χοντρόπετση, δεν σημαίνει ότι είναι το ίδιο και τα αγόρια μου.

"Έτσι, τους είπα: 'Κοιτάξτε, η μαμά και ο μπαμπάς ήταν τρελά ερωτευμένοι τότε. Τραβήξαμε μια ταινία και πιθανότατα να ακούσετε κάτι σχετικό στο σχολείο.

"Είναι πολύ ευαίσθητοι και προστατευτικοί απέναντι στη μαμά τους. Το όλο ζήτημα είναι πολύ δύσκολο γι' αυτούς και έχουμε πολλές συζητήσεις συχνά. Έχουν όμως πλήρη επίγνωση του ποιοι είναι οι γονείς τους. Ο Μπράντον, για παράδειγμα, μου έχει πει πολλές φορές ότι δεν θέλει να έχει διάσημους γονείς.

"Θα προτιμούσαν να έχουν μια φυσιολογική οικογένεια. Όλοι το θέλουν αυτό. Έχουν όμως δυνατά γονίδια. Ευελπιστώ να πάρουν το ταλέντο του Τόμι και τη δική μου επαγγελματική ηθική και θα είναι μια χαρά", λέει η μαμά Πάμελα.

Πάντως, για μια γυναίκα που έχτισε την καριέρα της στο σεξ απίλ της, η ερωτική της ζωή δεν υπήρξε ανάλογα... ζουμερή. Ο χωρισμός της απο τον Τόμι την άφησε με ηπατίτιδα C. Στη συνέχεια παντρεύτηκε τον τραγουδιστή Κιντ Ροκ (Kid Rock). Πολύ σύντομα όμως χώρισαν και ως λόγοι αναφέρονται δύο: η αποβολή που είχε η Πάμελα και το πέρασμά της από την κινηματογραφική ταινία "Borat" που, στην κυριολεξία, τον εξόργισε.

Πρόσφατα μάλιστα έληξε άδοξα και ακόμη μία σύντομη σχέση που είχε με τον Τζέιμι Πάτζετ (Jamie Padgett), έναν σέρφερ-ηλεκτρολόγο που γνώρισε στο πάρκο με τα τροχόσπιτα όπου ζει τον τελευταίο χρόνο.

Συνεχίζει όμως να δηλώνει αθεράπευτα ρομαντική: "Πάντα εγώ πονάω στο τέλος", λέει. Και συνεχίζει: "Δεν είναι και τόσο άσχημο να είσαι μόνος, τελικά. Μου λείπει όμως το σεξ. Με βοηθά να χαλαρώνω. Και αυτό τον καιρό δεν είμαι καθόλου χαλαρή.

"Τα παιδιά μου όμως είναι 12 και 13 και θέλω να σιγουρευτώ ότι θα πάρουν σωστή μόρφωση. Οφείλω να εστιάσω σε εκείνα. Και να πηγαίνω και στους αγώνες τους!

"Η ζωή μου τώρα πια έχει να κάνει μόνο με εκείνα και εμένα. Δεν έχω γνωρίσει ακόμη τον κατάλληλο άνθρωπο για να ταιριάξει στον κόσμο μας".

Η Πάμελα είναι χωρίς αμφιβολία τρελή, αλλά δεν είναι κουτή.

Η ίδια λέει: "Δεν ξέρω γιατί ο κόσμος νομίζει ότι είμαι ηλίθια. Στην πραγματικότητα είμαι πολύ έξυπνη".

Και τι μπορεί να της επιφυλάσσει το μέλλον; "Ελπίζω να νοικιάσω το σπίτι μου στο Μαλιμπού όταν τελειώσει, να ζήσω κι εγώ στο Μαλιμπού και να σώζω γάτες και σκύλους για πάντα", απαντά η ίδια.