Η Εύα Λονγκόρια διασκέδασε πολύ με την... άλλη

15.10.2010
Μέσα στο χαμόγελο έκανε η 35χρονη Λατίνα σταρ τα αποκαλυπτήρια του κέρινου ομοιώματός της στο Μουσείο Madame Tussauds στο Λας Βέγκας.


Μέσα στο χαμόγελο έκανε η 35χρονη Λατίνα σταρ τα αποκαλυπτήρια του κέρινου ομοιώματός της στο Μουσείο Madame Tussauds στο Λας Βέγκας.

Στην αρχή, η Εύα Λονγκόρια (Eva Longoria) έδειξε κάπως ξαφνιασμένη γιατί το αυτό που έβλεπε δεν ήταν και ακριβώς σαν να κοιτούσε σε καθρέφτη, αλλά αμέσως μετά ξέσπασε σε τρανταχτά γέλια απολαμβάνοντας τη στιγμή στο έπακρο.

Φορώντας ένα κατακόκκινο ασύμμετρο κοντό φόρεμα, παρόμοιο με αυτό που φορούσε η κέρινη εκδοχή της, η μικροκαμωμένη ηθοποιός που έγινε διάσημη μέσα από την τηλεοπτική σειρά "Νοικοκυρές σε απόγνωση" κοιτούσε και ξανακοιτούσε το ομοίωμα, αλλά το -όχι και τόσο επιτυχημένο- αποτέλεσμα δεν άλλαζε, φυσικά.

Παρότι οι δημιουργοί του είχαν επιλέξει ένα φόρεμα που είχε φορέσει παλιότερα η ίδια η Εύα, είχαν χτενίσει τα μαλλιά της με τον ίδιο τρόπο, είχαν καταφέρει ακόμη και το δαχτυλίδι των αρραβώνων της να κάνουν το ίδιο επάνω στο δάχτυλό της, το πρόσωπό της ήταν πιο "εκλεπτυσμένο" από το πραγματικό, ενώ το σώμα της έδειχνε μακρύτερο και πιο... λιγνό!

Βέβαια, εκείνος που έδειξε πιο εντυπωσιασμένος από το "αντίγραφο" ήταν ο εδώ και τρία χρόνια άντρας της Λονγκόρια, Τόνι Πάρκερ (Tony Parker).

Μάλιστα, ο διάσημος μπασκετμπολίστας των San Antonia Spurs πόζαρε κάπως αμήχανα ανάμεσα στην αγαπημένη του και στην... άλλη.