Σέριλ Κόουλ: "Έγραψα μέχρι και τη διαθήκη μου"

15.10.2010
Δεν ήταν και ο καλύτερος χρόνος ο περασμένος για την 27χρονη τραγουδίστρια που εκτός του ότι είδε τον γάμο της να καταρρέει μετά τις αποκαλύψεις για τις απιστίες του άντρα της, η ίδια έφτασε μια ανάσα από τον θάνατο.


Δεν ήταν και ο καλύτερος χρόνος ο περασμένος για την 27χρονη τραγουδίστρια που εκτός του ότι είδε τον γάμο της να καταρρέει μετά τις αποκαλύψεις για τις απιστίες του άντρα της, η ίδια έφτασε μια ανάσα από τον θάνατο.

Τώρα όμως που έχει ηρεμήσει αρκετά, η Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole) αποφάσισε να ανοίξει την καρδιά της και να μιλήσει στον Πιρς Μόργκαν (Piers Morgan) και την εκπομπή του "Life Stories" ("Ιστορίες Ζωής") για τα πάντα.

Στη συνέντευξη που θα μεταδοθεί ολόκληρη από το τηλεοπτικό δίκτυο ITV στις 23 Οκτωβρίου, η Σέριλ αποκαλύπτει -μεταξύ άλλων- ότι όταν αρρώστησε από ελονοσία πριν από μερικούς μήνες, η κατάστασή της ήταν τόσο σοβαρή που οι γιατροί της έδιναν μόλις 24 ώρες ζωής!

"Πίστεψα πραγματικά ότι θα πέθαινα. Απλά ευχόμουν, αν ήταν να πεθάνω, να γίνει γρήγορα γιατί δεν άντεχα τον πόνο", ομολόγησε η νεαρή τραγουδίστρια βαθύτατα συναισθηματικά φορτισμένη.

Και δεν σταμάτησε εκεί, αφού όπως είπε στη συνέχεια η νεαρή τραγουδίστρια, εκείνες τις δύσκολες ώρες, συνέταξε και μια πρόχειρη διαθήκη με την οποία μοίραζε τα υπάρχοντά της ανάμεσα σε φίλους και συγγενείς.

Όμως, εκτός από τα θέματα της υγείας της, η 27χρονη κριτής του X Factor, η οποία πρόσφατα είχε να αντιμετωπίσει και μια επίθεση από τον "συνάδελφό" της στην επιτροπή, Λούις Γουόλς (Louis Walsh), μίλησε και για τον πρώην άντρα της, από τον οποίο χώρισε οριστικά τον Σεπτέμβριο.

Ήταν μάλιστα τόσο μεγάλη η συναισθηματική φόρτισή της Σέριλ που ξέσπασε σε δάκρυα λέγοντας ότι ακόμη πιστεύει πως "ο Άσλεϊ είναι ένα πραγματικά καλό παιδί", προσθέτοντας: "Μόλις καταφέρουμε να ξεπεράσουμε αυτό το εμπόδιο, ελπίζω να μπορέσουμε να γίνουμε φίλοι ξανά. Ένα κομμάτι μου, θα αγαπά πάντα τον Άσλεϊ".

"Κοιτάζοντας πίσω, νιώθω πραγματικά μουδιασμένη. Είχαμε έναν υπέροχο γάμο και μια υπέροχη γαμήλια τελετή, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι πήγε στραβά. Ακόμη και σήμερα αναρωτιέμαι", συμπλήρωσε με ένταση.

Στη συνέχεια, η Κόουλ, η οποία από την τελευταία σεζόν του X Factor κέρδισε £1,2 εκατομμύρια (€1,3 εκατομμύρια) μίλησε ακόμη και για τη σχέση της με τον Σάιμον Κάουελ (Simon Cowell) υποστηρίζοντας ότι δεν έχει με κανέναν άλλον την επαφή που έχει μαζί του.

"Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή μου. Με νιώθει πραγματικά", τόνισε η Σέριλ μιλώντας για τον άνθρωπο που στην ουσία την έβαλε στο κέντρο του προβολέα παγκοσμίως.

Κατά τα άλλα, στο νέο άλμπουμ της με τίτλο "Messy Little Raindrops" η Σέριλ φαίνεται ότι στέλνει ένα ακόμη μήνυμα στον πρώην άντρα της, εκφράζοντας μέσα από τους στίχους της το πώς ακριβώς ένιωθε όλο αυτό τον καιρό.

Το τραγούδι έχει τίτλο "Happy Tears" ("Ευτυχισμένα Δάκρυα") και σε κάποιο σημείο ακούμε τα εξής:

"Έκλαψα όταν έμαθα ότι με απάτησες
Έκλαψα όταν είπα ότι φεύγω
Έκοψα τα μαλλιά μου και έβαψα τα νύχια στα πόδια μου
Πούλησα όλα τα διαμάντια και έκαψα όλα τα ρούχα σου
Έκλαψα όταν έσκισα όλα τα λάστιχα από το αυτοκίνητό σου
Έκλαψα όταν έριξα το κοστούμι σου στη φωτιά".

Αυτά τραγουδά ?σε ελεύθερη μετάφραση, φυσικά- στο νέο της άλμπουμ η Σέριλ Κόουλ και ο νοών νοείτω!

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα