Ο άντρας της Γκουέν Στεφάνι παραδέχεται σχέση με τον... Μέριλιν

14.10.2010
Δεν λέει να ησυχάσει και αυτή η καημένη η 40χρονη τραγουδίστρια με τα "φανερώματα" του άντρα της που δεν έχουν τελειωμό.


Δεν λέει να ησυχάσει και αυτή η καημένη η 40χρονη τραγουδίστρια με τα "φανερώματα" του άντρα της που δεν έχουν τελειωμό. Σαν να μην έφταναν οι αποκαλύψεις για την βαφτισιμιά του που τελικά είναι κόρη του και οι ισχυρισμοί της Κόρτνεϊ Λαβ (Courtney Love) ότι οι δυο τους είχαν σχέση ενώ εκείνος ήταν παντρεμένος, τώρα η Γκουέν Στεφάνι (Gwen Stefani) μαθαίνει -και μάλιστα από τον ίδιο- για μια 5χρονη ομοφυλοφιλική σχέση του.

Ύστερα από 15 χρόνια που το αρνούνταν πεισματικά, σήμερα, ο Γκάβιν Ρόσντεϊλ (Gavin Rossdale) παραδέχεται ότι όντως είχε ερωτικό δεσμό με τον Μέριλιν (Marilyn), έναν τραγουδιστή που έγινε γνωστός τη δεκαετία του '80 κυρίως για τη γυναικεία αμφίεσή του. Για να πάρετε μια "γεύση" από Μέριλιν, δείτε το βίντεο που συνοδεύει την είδηση.

Η πρώτη φορά που ο 44χρονος τραγουδιστής του ροκ συγκροτήματος "Bush" χρειάστηκε να αντιμετωπίσει τους ανάλογους χαρακτηρισμούς ήταν το 1995 όταν τους... διάβασε στο αυτοβιογραφικό βιβλίο του πρώην τραγουδιστή των "Culture Club" και στενού φίλου του Μέριλιν, Boy George.

Από εκείνη τη στιγμή, τόσο ο ίδιος όσο και ο εκπρόσωπός του, αρνούνταν με πάθος τη σχέση, αλλά το ίδιο έκανε και ο Πίτερ Ρόμπινσον (Peter Robinson), όπως είναι το πραγματικό όνομα του Μέριλιν.

Όμως, πριν από έναν χρόνο ο Μέριλιν, 47 χρονών σήμερα, ξεσπάθωσε και μιλώντας σε περιοδικό αποκάλυψε ότι όχι μόνο είχε σχέση με τον Ρόσντεϊλ, τον οποίο χαρακτήρισε ως "τον έρωτα της ζωής του", αλλά ότι κράτησε και πέντε ολόκληρα χρόνια.

Ο λόγος για τον οποίο δεν είχε μιλήσει τόσα χρόνια ήταν γιατί έτσι είχαν συμφωνήσει με τον πρώην εραστή του, κυρίως επειδή η εποχή που βγήκε το βιβλίο του Boy George συνέπεσε με το λανσάρισμα του συγκροτήματός του στην Αμερική και θεώρησε ότι αυτού του είδους η δημοσιότητα μόνο καλό δεν πρόκειται να του κάνει.

Σε συνέντευξη που παραχωρεί στο επόμενο τεύχος του αμερικανικού περιοδικού "Details", ο Ρόσντεϊλ επιβεβαιώνει ότι όντως υπήρξε δεσμός -όταν εκείνος ήταν 17 χρονών- ενώ ταυτόχρονα παραθέτει τον ίδιο λόγο που είχε δώσει και ο πρώην αγαπημένος του σχετικά με το γιατί δεν είχαν μιλήσει νωρίτερα.

"Όταν είσαι 17 χρονών, Παναγία μου, δεν νομίζω ότι υπάρχει τίποτα περίεργο... Μαθαίνεις τη ζωή. Πειραματίζεσαι. Πρέπει να δοκιμάσεις για να ξέρεις τι σου αρέσει, και εγώ τώρα ξέρω τι μου αρέσει. Όλο αυτό είναι μέρος της ωρίμανσης. Μεγαλώνεις. Αυτό συνέβη, πάνω κάτω", ομολόγησε ο γνωστός ρόκερ, αλλά φίλοι του αναφέρουν ότι το έχει κιόλας μετανιώσει.

Μάλλον δεν το είχε σκεφτεί καλά πριν το κάνει ο Γκάβιν και μίλησε για τη σχέση αυτή δημόσια προτού μιλήσει πρώτα στη γυναίκα του, η οποία όλα αυτά τα χρόνια ήξερε ό,τι ήξεραν όλοι. Ότι δηλαδή οι δύο άντρες ήταν μόνο φίλοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ρόσντεϊλ είχε αμέσως δεύτερες σκέψεις και εκλιπάρησε τους διευθυντές του περιοδικού να μη δημοσιεύσουν το συγκεκριμένο απόσπασμα της συνέντευξης. Όπως ήταν αναμενόμενο το αίτημά του δεν εισακούστηκε και δεν είχε άλλη επιλογή από το να αντιμετωπίσει κατάματα τη γυναίκα του και να της πει ο ίδιος την αλήθεια.

Ο Ρόσντεϊλ παντρεύτηκε τη Στεφάνι το 2002 και έχουν δύο παιδιά, τον 4χρονο Κίνγκστον Τζέιμς (Kingston James) και τη 2χρονη Ζούμα Νέστα (Zuma Nesta).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα