Όταν ο χρόνος γίνεται φίλος με τις σταρ!

15.10.2010
20 χρόνια μετά. Είναι πολύ δύσκολο να διατηρηθείς στην κορυφή την ελληνικής σοουμπίζ για περισσότερο από 20 χρόνια. Και σαφώς δυσκολότερο, όχι απλώς να διατηρείς άψογη την εξωτερική σου εμφάνιση, αλλά με το πέρασμα του χρόνου να γίνεσαι όλο και καλύτεροι! Ψάξαμε το πλούσιο φωτογραφικό αρχείο του ΛΟΙΠΟΝ και βρήκαμε 8 λαμπερές κυρίες, που όχι μόνο έχουν συμφιλιωθεί με το χρόνο, αλλά, όπως αποδεικνύεται, τον έχουν και πιστό σύμμαχο!

Από τον Γιαννη πολεμη

Τη λατρεύουν οι κάμερες
Οχι 20, αλλά σχεδόν 30 χρόνια έχουν περάσει από τότε που η Έλλη Στάη έκανε το ντεμπούτο της στα δελτία ειδήσεων της τότε ΕΡΤ. Κι όμως, ο χρόνος και σ’ αυτή την περίπτωση αποδεικνύεται ο καλύτερος σύμμαχος της «σιδηράς κυρίας» των ειδήσεων. Μπορεί το χρώμα των μαλλιών από σχεδόν μαύρο στα μέσα των eighties να έγινε κατάξανθο, τα χαρακτηριστικά ωστόσο του προσώπου παρέμειναν ίδια για τα πιο όμορφα μάτια της τηλεοπτικής ενημέρωσης. Σε άψογη κατάσταση διατηρεί η κ. Στάη και τη σιλουέτα της, αποδεικνύοντας πως η ηλικία τελικά δεν σχετίζεται με τα χρόνια, αλλά με το DNA και τον τρόπο ζωής του καθένα μας.

Λάμψη... διαρκείας
Εχει περάσει σχεδόν μια εικοσαετία από τότε που ξεκίνησε να προβάλλεται η «Λάμψη» και η Κάτια Δανδουλάκη δεν παραμένει απλώς η «βασίλισσα» των ελληνικών σειρών, αλλά και πιο φρέσκια και πιο όμορφη από ποτέ. Όλα αυτά τα χρόνια έκανε τεράστιες τηλεοπτικές επιτυχίες («Λένη», «Βέρα στο δεξί») με αποκορύφωμα τη «Ζωή της άλλης», που την αναδεικνύει σε ένα από τα «δυνατά χαρτιά» του Mega και τη φετινή τηλεοπτική περίοδο! Και μην ξεχνάμε τις τεράστιες επιτυχίες στο θέατρο... Κι όμως, όσο και αν το πρόγραμμά της είναι απίστευτα φορτωμένο σχεδόν κάθε σεζόν, η Κάτια μόνο κουρασμένη δεν δείχνει.

Μες στην καλή χαρά
Και γιατί να μην είναι άλλωστε, όταν στη φετινή της πρεμιέρα στο πρωινό του Alpha βγήκε πιο ανανεωμένη και πιο αδύνατη από ποτέ. Στην περίπτωση της Ναταλίας Γερμανού ισχύει πως κάποιες φορές ο χρόνος κάνει θαύματα! Η παρουσιάστρια έχει χάσει τα παραπανίσια κιλά με τα οποία ξεκίνησε πριν από 20 χρόνια την τηλεοπτική της καριέρα, κάτι που φυσικά φαίνεται και στο πρόσωπό της. Στη συγκεκριμένη περίπτωση βοήθησε και η αλλαγή του look.

Καλύτερη από ποτέ!
Η αλήθεια είναι πως η Ρούλα Κορομηλά είχε κάποια σκαμπανεβάσματα στην εμφάνισή της λόγω φυσικά και των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπισε! Ωστόσο, απέδειξε πως όταν θέλει κάτι πάρα πολύ, το κάνει, και μάλιστα σε χρόνο dt. Οι πάντες μείναμε άφωνοι με τις καινούργιες φωτογραφίες της εθνικής μας τηλεπαρουσιάστριας από την πρεμιέρα του «Big Βrother». Όσο για τις αναλογίες της, παραπέμπουν στη χρυσή εποχή του «Mπράβο», ενώ η φρεσκάδα και η ανανέωση που νιώθει φαίνονται και στο πρόσωπό της!

H «βασίλισσα» της ομορφιάς
Εκτός από «βασίλισσα της πρωινής ζώνης» αναδεικνύεται και «βασίλισσα» της ομορφιάς στην ελληνική τηλέοραση. Και όσον αφορά αυτούς που λένε χαριτολογώντας ότι κάποια νεράιδα φαίνεται να την άγγιξε με το μαγικό ραβδάκι της όταν ξεκινούσε το 1990 το «Κοκτέιλ» στο πλευρό του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη, η παρουσία της όλα αυτά τα χρόνια μάλλον τους επιβεβαιώνει. Με μικρές ή μεγάλες αλλαγές στο styling ανάλογα με τη μόδα της εποχής, η Ελένη Μενεγάκη διατηρεί αναλλοίωτα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Όσο για τις αναλογίες της; Είναι καλύτερες από τότε και μάλιστα έπειτα από τρεις γέννες!

Κορίτσι για φίλημα
Ο λόγος φυσικά για την Ελένη Φιλίνη, που πολλοί έχουν χαρακτηρίσει ως θαύμα της φύσης! Ο λόγος; Αν και βρίσκεται πάρα πολλά χρόνια στο θέατρο και στην τηλεόραση, τόσο το σώμα της όσο και τα χαρακτηριστικά του προσώπου της παραμένουν σχεδόν τα ίδια όπως όταν πρωτοεμφανίστηκε! Τρανή απόδειξη; Η πρόσφατη συμμετοχή της ως μοντέλο στην επίδειξη μόδας του οίκου Nίκος - Τάκης. Και έρχεται και άλλη εντυπωσιακή Ελένη Φιλίνη, στο remake του «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα», που βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες την επόμενη χρονιά.

Με αγάπη Άννα...
Κανένα κόμπλεξ στο να αναφέρει την ηλικία της δεν έχει η Άννα Βίσση. Και φυσικά, το διασκεδάζει πολύ, γιατί κανείς δεν την πιστεύει. Ο λόγος; Γιατί η Άννα δεν είναι μόνο εμφανισιακά καλύτερη από ποτέ, αλλά διαθέτει ενέργεια 18άχρονης. Όσοι την είδαν τις τελευταίες εβδομάδες στις πρόβες του «Αθηνών Αρένα» απόρησαν με την υπομονή, την πειθαρχία αλλά και τις άπειρες επαναλήψεις που έκανε στις χορογραφίες. Μήπως τελικά κάνει τον Σάκη να λαχανιάσει πάνω στη σκηνή;

Σαν να μην πέρασε μια μέρα
Περισσότερα από 20 χρόνια η Μιμή Ντενίση πρωταγωνιστεί στο καλλιτεχνικό στερέωμα και όταν οι δημοσιογράφοι τη ρωτάνε ποιο είναι το μυστικό που τη διατηρεί τόσο όμορφη και νέα, εκείνη απαντάει πάντα με ένα πλατύ χαμόγελο. Δεν υπάρχει κανένα μυστικό, καμία θαυματουργή κρέμα ή κάποιος θαυματοποιός πλαστικός χειρουργός. Η εκπληκτική ομοιότητα της Μιμής με τις φωτογραφίες της πριν από 20 χρόνια είναι θέμα γονιδίων και κληρονομικότητας. Όσοι έχουν δει τη μητέρα της ηθοποιού, την κυρία Μαρία, καταλαβαίνουν απόλυτα τι εννοούμε.