Πόσο "καθαρός" ήταν ο γιος της Όσμοντ όταν πήδηξε;

02.03.2010
Οι τοξικολογικές εξετάσεις θα καθορίσουν αν και κατά πόσο έπαιξαν ρόλο τα ναρκωτικά ή το αλκοόλ στον θάνατο του 18χρονου γιου της Μαρί Όσμοντ (Marie Osmond).

Οι τοξικολογικές εξετάσεις θα καθορίσουν αν και κατά πόσο έπαιξαν ρόλο τα ναρκωτικά ή το αλκοόλ στον θάνατο του 18χρονου γιου της Μαρί Όσμοντ (Marie Osmond).

Σύμφωνα με την αστυνομία, την Παρασκευή το βράδι, ο Μάικλ Μπλόσιλ (Michael Blosil) αυτοκτόνησε πηδώντας από την ταράτσα της πολυκατοικίας στην οποία έμενε στο κέντρο του Λος Άντζελες.

Ο νεαρός άφησε ένα σημείωμα λίγο πριν πηδήξει στο κενό στο οποίο έλεγε ότι ένιωθε πολύ μόνος και ότι δεν ανήκε πουθενά.

Υπάλληλοι του γραφείου του Ιατροδικαστή ερευνούν την υπόθεση ως αυτοκτονία, αλλά η νεκροψία που έγινε την Κυριακή δεν διευκρίνισε τα ακριβή αίτια αφού τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων εκκρεμούν ακόμη. Μπορεί μάλιστα να αργήσουν μέχρι και δύο μήνες ακόμη, σύμφωνα με τον βοηθό ιατροδικαστή του Λος Άντζελες, Έντ Γουίντερ (Ed Winter).

"Πήδηξε προς τον θάνατό του από ένα μπαλκόνι στον όγδοο όροφο", είπε ο Γουίντερ αλλά οι αρμόδιοι "θέλουν να σιγουρέψουν ότι δεν ήταν μεθυσμένος ή υπό την επήρεια άλλων ουσιών όταν... βούτηξε". "Ήταν ατύχημα ή αυτοκτονία", αναρωτήθηκε συγκεκριμένα. "Θέλουμε απλά να σιγουρέψουμε ότι δεν έχουμε παραλείψει κάτι".

Ο Μπλόσιλ ήταν πρωτοετής φοιτητής στη σχολή Μόδας "Fashion Institute of Design & Merchandising" στο προαύλιο της οποίας ένα σημείο στολίστηκε με λουλούδια στη μνήμη του.

Ζούσε μαζί με κάποιους συμφοιτητές του σε ένα συγκρότημα κατοικιών γνωστό με το όνομα "The Met" στην οδό Φλαόυερ. Το συγκρότημα έχει θυρωρό σε 24ωρη βάση, βεράντα σε κάθε διαμέρισμα καθώς επίσης και σπα, πισίνα και πολλές ακόμη πολυτέλειες.

Λεπτομέρειες για τον θάνατο του 18χρονου Μάικλ δεν ανακοινώθηκαν άμεσα, αλλά ο αστυνόμος Πολ Βέρνον (Paul Vernon) δήλωσε ότι δεν υπήρξαν στοιχεία που να υποδεικνύουν ότι νωρίτερα ήταν σε κάποιο πάρτι ή κάπου αλλού όπου θα μπορούσε να είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Ωστόσο, υπήρξαν αντικρουόμενες απόψεις σχετικά με τον αν ο Μπλόσιλ πάλευε με κάποιας μορφής κατάθλιψη. Ο Βέρνον είπε ότι δεν είχε καμία επίσημη επιβεβαίωση επί του θέματος.

Η Μαρί Όσμοντ αποκάλυψε ότι το 2007, ο γιος της είχε εισηχθεί σε κλινική αποτοξίνωσης, χωρίς όμως να διευκρινίσει τον ακριβή λόγο για τον οποίο νοσηλεύτηκε.

"Αντιμετωπίζει πολλά ζητήματα ταυτόχρονα", είχε πει στην εκπομπή του Λάρι Κίνγκ (Larry King) στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN εκείνη την εποχή. "Δεν νιώθω άνετα να μιλάω για εκείνον. Νομίζω ότι μόνος του πρέπει να το αντιμετωπίσει", είχε συμπληρώσει.

Κατά τη διάρκεια της ίδιας συνέντευξης και λίγο πριν αρχίσει να κλαίει, η 50χρονη τραγουδίστρια είχε πει ότι ένα από τα ζητήματα που τον απασχολούσαν ήταν το γεγονός ότι ήταν υιοθετημένος. "Είναι ένα υπέροχο παιδί...", είχε πει συγκεκριμένα.

Η ίδια η Μαρί είχε ταλαιπωρηθεί από κατάθλιψη για αρκετά χρόνια, όπως είχε παραδεχτεί το 2001 στο βιβλίο που υπέγραψε με τίτλο "Πίσω από το χαμόγελο: Το ταξίδι μου έξω από την κατάθλιψη του τοκετού" ("Behind the Smile: My Journey Out of Postpartum Depression").

Ο Μάικλ ήταν ένα από τα πέντε υιοθετημένα παιδιά της Όσμοντ. Έχει ακόμη τρία βιολογικά παιδιά από δύο γάμους. Η Μαρί, χώρισε τον Μπράιαν Μπλόσιλ (Brian Blosil) το 2007 ύστερα από 20 χρόνια γάμου. Με τον πρώτο της άντρα, Στίβεν Κρεγκ (Stephen Craig) είχαν χωρίσει το 1985.

Σε δήλωση που έκανε μετά τον θάνατο του γιου της, ο Όσμοντ είπε ότι η ίδια και η οικογένειά της ήταν σε κατάσταση σοκ. Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεών της αρνήθηκε να προβεί σε οποιαδήποτε περαιτέρω δήλωση.

Η Όσμοντ έγινε διάσημη σε ηλικία 13 ετών τραγουδώντας μόνη αλλά κυρίως μαζί με τα αδέλφια της σε ένα σχήμα που έγινε γνωστό με το όνομα "The Osmonds" ενώ το σόου που έκανε με τον αδελφό της Ντόνι (Donny), "Donny and Marie Show" γνώρισε τεράστια επιτυχία τη δεκαετία του '70.

Αυτή την εποχή, τα δύο αδέλφια παρουσιάζουν ένα μουσικό σόου στο "Flamingo Las Vegas Hotel and Casino". Η διεύθυνση του ξενοδοχείου ανακοίνωσε ότι οι παραστάσεις ματαιώνονται και αναμένεται να ξεκινήσουν ξανά στις 9 Μαρτίου.