Αγαμία πρεσβεύει και ακολουθεί η Lady Gaga!

02.03.2010
Η πολλή δουλειά τρώει την αφέντρα και συγκεκριμένα την προσωπική της ζωή! Η 23χρονη Lady Gaga τρέχει από event σε event και από απονομή βραβείων σε απανωτές πρεμιέρες. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην βρίσκει χρόνο για να τρέξει και την προσωπική της ζωή, επιλέγοντας την αγαμία.
Η πολλή δουλειά τρώει την αφέντρα και συγκεκριμένα την προσωπική της ζωή! Η 23χρονη Lady Gaga τρέχει από event σε event και από απονομή βραβείων σε απανωτές πρεμιέρες. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην βρίσκει χρόνο για να τρέξει και την προσωπική της ζωή, επιλέγοντας την αγαμία.

Το ίδιο προτείνει και στις θαυμάστριές της αλλά και σε όλες τις γυναίκες: "Μην είστε επιπόλαιες, πείτε ναι στην σεξουαλική αποχή", προτείνει η κατά κόσμον Στέφανι Τζερμανότα.

Η εκκεντρική τραγουδίστρια θέλει να δώσει ένα παράδειγμα σε όλα τα κορίτσια στον πλανήτη και γι' αυτό λέει ναι στην αποχή από το σεξ, σε συνδυασμό φυσικά με το γεγονός πως δεν έχει χρόνο για να κάνει μια σχέση.

Χτες βράδυ (1/3/2010), η Gaga βρέθηκε στο Λονδίνο για στο λανσάρισμα του νέου κραγιόν "Viva Glam" της εταιρίας "MAC" που δημιουργήθηκε για εκείνη. Στην προώθηση του προϊόντος είχε στο πλευρό της και την τραγουδίστρια της δεκαετίας του 80' Σίντι Λόπερ (Cyndi Lauper). Εκεί, η Lady Gaga εξομολογήθηκε:

"Εγώ, έχω κάνει την επιλογή να είμαι ελεύθερη σε αυτό το σημείο της ζωής μου επειδή δεν έχω χρόνο να γνωρίσω κάποιον. Και ξέρετε κάτι. Δεν με πειράζει! Ακόμα και η Lady Gaga μπορεί να απέχει από το σεξ".

Ταυτόχρονα, η 23χρονη τραγουδίστρια, αντίθετα από το σέξυ προσωπείο που έχει πουλήσει στα Μίντια, αποκάλυψε ότι της παίρνει αρκετό χρόνο και θέλει να γνωρίσει καλά το άτομο που έχει στο πλευρό της, προτού πέσει στο κρεβάτι μαζί του:

"Αν δεν έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις καλά κάποιον, δεν πρέπει να κάνεις σε μαζί του, επέμεινε η Gaga για να συμπληρώσει:

"Αυτή τη στιγμή και σε αυτή την ηλικία που είμαστε, έχουμε ωριμάσει και ξέρουμε καλά ότι δεν μπορούμε να το παίζουμε τόσο άνετες με το θέμα του σεξ και της αγάπης".

Έπειτα, η εκκεντρική τραγουδίστρια ενθάρρυνε τα κορίτσια σε όλο τον πλανήτη να σπεύσουν να εξεταστούν για τον ιό του AIDS/ HIV, στο πλαίσιο προώθησης της καμπάνιας "MAC Viva Glam From Our Lips":

"Πρέπει να είστε ασφαλείς, γι' αυτό εξεταστείτε. Κανείς δεν είναι ανίκητος. Εδώ στην Βρετανία, 6 στις 10 περιπτώσεις μολύνσεων από τον θανατηφόρο ιό ή άλλα ΣΜΝ, αφορούν άτομα ηλικία 13, που σημαίνει ότι όλα αυτά τα παιδιά ξεκινούν την σεξουαλική τους ζωή χωρίς προστασία και ενημέρωση.

73% των γυναικών που είναι ενεργές σεξουαλικά στην Βρετανία, δεν έχουν εξεταστεί ούτε μια φορά για τον HIV. 80% από τις σεξουαλικά ενεργές γυναίκες έχουν μονογαμική σχέση και κάνουν σεξ χωρίς προφυλάξεις, πιστεύοντας πως όλα είναι εντάξει. Όμως, όλες γνωρίζουμε πώς είναι οι άντρες και τι μπορούν να κάνουν".

Όσο για το νέο κραγιόν, τόσο η Gaga όσο και η Λόπερ σχεδίασαν το κραγιόν μόνες τους, βάζοντας την υπογραφή τους, To κραγιόν της Lady έχει ένα ιδιαίτερο έντονο ροζ χρώμα και η ίδια δήλωσε ενθουσιασμένη:

"Έχω ενθουσιαστεί που δουλεύω με την Σίντι. Όλες οι γυναίκες μοιράζονται το πάθος για τα κραγιόν. Χαιρόμαστε που θα διδάξουμε στις γυναίκες χρήσιμες πληροφορίες και το πώς θα προφυλακτούν από τον HIV και το Aids μέσα από την καμπάνια για την προώθηση του κραγιόν.

Μπορείς να το δώσεις στην κόρη, την αδερφή ή κάποια φίλη σου. Βάλε το κραγιόν στο τσαντάκι σου, για να σου θυμίζει να κάνεις σεξ μόνο παίρνοντας τις απαραίτητες προφυλάξεις. Αν βγαίνεις ραντεβού κάθε βράδυ, μην ξεχνάς, το κραγιόν και ένα προφυλακτικό"!

Τα έσοδα από τις πωλήσεις του κραγιόν θα διατεθούν για την υποστήριξη των γυναικών που υποφέρουν ή έχουν μολυνθεί από τον θανατηφόρο ιό.

Φυσικά, μετά την παρουσίαση του κραγιόν,η Gaga δεν παρέλειψε να ανάβει σε σκηνή της Γλασκόβης και να τραγουδήσει ζωντανά για τους θαυμαστές της!