H "ερμαφρόδιτη" Gaga απαντά με ψεύτικο πέος

24.02.2010
Όχι που δεν θα απαντούσε στην τελευταία φήμη που κυκλοφόρησε για την ίδια! Η Lady Gaga τολμά για μια ακόμα φορά μέσα από την συνέντευξη που έδωσε για το βρετανικό περιοδικό "Q" του οποίου το εξώφυλλο κοσμεί στο τεύχος Μαρτίου.

Όχι που δεν θα απαντούσε στην τελευταία φήμη που κυκλοφόρησε για την ίδια! Η Lady Gaga τολμά για μια ακόμα φορά μέσα από την συνέντευξη που έδωσε για το βρετανικό περιοδικό "Q" του οποίου το εξώφυλλο κοσμεί στο τεύχος Μαρτίου.

Αυτή τη φορά, η φωτογράφηση της 23χρονης εκκεντρικής τραγουδίστριας είναι το κάτι άλλο! Η Gaga ποζάρει τόπλες θυμίζοντας τον Ψαλιδοχέρη και καλύπτοντας το στήθος της με τα χέρια - ψαλίδια που της έχουν τοποθετηθεί.

Αλλά το ζουμί βρίσκεται στο κάτω μέρος της πόζας αφού πάνω από το δερμάτινο αγκαθωτό παντελόνι της,η κατά κόσμον Στέφανι Τζερμανότα (Stefani Germanotta) φορά ένα ντίλντο (ομοίωμα πέους που χρησιμοποιούν κυρίως οι ομοφυλόφιλες γυναίκες προς αντικατάσταση της ηδονής που προσφέρει το ανδρικό μόριο) - όσες έχετε δει Sex and the City, την περίοδο που η Σαμάνθα έπαιζε την λεσβία, το θυμάστε καλά - θέλοντας να δώσει απάντηση στις φήμες που την θέλουν ερμαφρόδιτη.

Εν τω μεταξύ, την καυτή φωτογράφιση, ακολουθεί μια πιο καυτή συνέντευξη όπου εκεί η Gaga δίνει την δική της εκδοχή στις ιστορίες που κυκλοφορούν και αφορούν στα γεννητικά της όργανα. Η ίδια ομολογεί πως κατανοεί το πώς ξεκίνησε όλη αυτή η ερμαφρόδιτη παραφιλολογία:

"Όλοι γνωρίζουν ότι ένα από τα μεγαλύτερα θέματα συζήτησης για τη φετινή χρονιά είναι το αν έχω πέος, οπότε γιατί να μην δώσω σε όσους υποστηρίζουν τη φήμη, αυτό ακριβώς που θέλουν. Γι’ αυτό φόρεσα αυτό το ντίλντο κολλημένο πάνω στον αιδοίο μου".

"Να θυμίσω ότι κάθε φορά που ανεβαίνω στη σκηνή το κάνω με έναν πιο αρρενωπό τρόπο και κάνω μπάσα τη φωνή μου. Κάπου οφείλεται και αυτό. Σωστά;’", ενώ συνεχίζοντας δήλωσε πως διάλεξε αυτό τον όμορφο τρόπο τέχνης για να δείξει πως η Lady Gaga δύσκολα πτοείται (Lady Gaga Dies Hard) κάνοντας ένα λογοπαίγνιο με το ψεύτικο πέος και την προσπάθεια κάποιων ν' αμαυρώσουν την εικόνα της.

Λίγο μετά, έσπευσε να υπερασπιστεί ολόκληρο το γυναικείο γένος και τα δικαιώματα μας, τονίζοντας:

"Όταν ένας άντρας πει ότι το έκανε με τόσες κοπέλες σε μια εβδομάδα μόνο που δεν τον χειροκροτούμε. Όταν μια γυναίκα κάνει το ίδιο ή πει ότι είναι ανοιχτεί με τη σεξουαλικότητα και τις προτιμήσεις της, τότε είμαστε σίγουροι ότι διαθέτει αντρικό μόριο. Αυτό είναι απειλή"!

Όπως αποκάλυψαν άτομα που παραβρέθηκαν στη εν λόγω φωτογράφιση, η Gaga ένιωσε έντονη συναισθηματική φόρτιση τις στιγμές εκείνες και ξέσπασε σε κλάματα. Φυσικά, η ίδια είχε ανοίξει πριν καιρό τους ασκούς του Αιόλου, αφού είχε παραδεχτεί ότι της αρέσουν οι γυναίκες.

Πάντως στον πιστοποιημένο λογαριασμό της στο "Twitter", η Gaga έχει αποφύγει να μιλήσει για την εν λόγω φωτογράφιση για το "Q" και ανεβάζει βιντεάκια που δείχνει πώς μεταμορφώθηκε για περλάτη εμφάνισή δια χειρός Terence Koh λίγο καιρό πριν, στο φιλανθρωπικό γκαλά που έγινε στο Ίδρυμα Ερευνών κατά του Aids amfAR .