Παντρεύτηκε ο Ντάνιελ Κρεγκ;

22.02.2010
Το χρυσό δαχτυλίδι στο χέρι του κινηματογραφικού Τζέιμς Μποντ, φούντωσε τις φήμες που τον θέλουν να έχει ήδη παντρευτεί την αγαπημένη του Σατσούκι Μίτσελ (Satsuki Mitchell).


Το χρυσό δαχτυλίδι στο χέρι του κινηματογραφικού Τζέιμς Μποντ, φούντωσε τις φήμες που τον θέλουν να έχει ήδη παντρευτεί την αγαπημένη του Σατσούκι Μίτσελ (Satsuki Mitchell).

Σε τελευταία τους κοινή εμφάνιση, τόσο ο Ντάνιελ Κρεγκ (Daniel Craig) όσο και η 30χρονη Ιαπωνικής καταγωγής παραγωγός ταινιών καλή του φορούσαν από ένα "ύποπτο" δαχτυλίδι.

Το γεγονός έκανε πολλούς να πιστέψουν ότι το ζευγάρι -που είναι μαζί τα τελευταία έξι χρόνια- έχει παντρευτεί μυστικά.

Ο εκπρόσωπος του 41χρονου Κρεγκ, χθες επέμεινε ότι πρόκειται για ένα "ιδιωτικό ζήτημα". Στο παρελθόν, ο Ντάνιελ είχε αρνηθεί επανειλημμένα ανάλογες φήμες.

Αυτή τη φορά όμως το δαχτυλίδι στο χέρι του ήταν γεγονός. Μάλιστα έγινε ορατό και καθώς εκείνος και η Σατσούκι έφταναν στη συνάντηση των Καλλιτεχνών για την Ειρήνη και τη Δικαιοσύνη (Artists for Peace and Justice) που έγινε στο Μπρέντγουντ της Καλιφόρνια, αλλά και κατά τη διάρκεια του Τηλεμαραθωνίου υπέρ των θυμάτων της Αϊτής στον οποίο συμμετείχε πρόσφατα.

Μια πηγή αναφέρει: "Όλοι υποπτευόμαστε ότι παντρεύτηκαν. Ο Ντάνιελ έλεγε πάντα ότι η Σατσούκι είναι 'η μία' αλλά ότι δεν θα ήθελε να κάνει έναν μεγάλο φανταχτερό γάμο. Αυτός θα ήταν ο χειρότερος εφιάλτης του. Ο ίδιος είναι πολύ κλειστός".

Η σχέση τους λέγεται ότι δοκιμάστηκε όταν το 2005 χρεώθηκε στον Κρεγκ μια σχέση με την Σιένα Μίλερ (Sienna Miller) με την οποία τότε πρωταγωνιστούσαν μαζί στην ταινία "Layer Cake".

Ο γοητευτικός 007 υπήρξε παντρεμένος με την σκοτσέζα ηθοποιό Φιόνα Λούντον (Fiona Loudon). Χώρισαν το 1994 και έχουν μαζί μια κόρη, την 19χρονη, σήμερα, Έλα (Ella).