Η Κέιτ Μος κατατρόπωσε τη Ναόμι Κάμπελ

19.02.2010
Σε νύχτα θριάμβου και δακρύων εξελίχθηκε για το διάσημο μοντέλο η φιλανθρωπική επίδειξη μόδας για την ανακούφιση των παιδιών της Αϊτής, που έγινε χτες στο Σόμερσετ Χάουζ του Λονδίνου.

Σε νύχτα θριάμβου και δακρύων εξελίχθηκε για το διάσημο μοντέλο η φιλανθρωπική επίδειξη μόδας για την ανακούφιση των παιδιών της Αϊτής, που έγινε χτες στο Σόμερσετ Χάουζ του Λονδίνου.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που συνοδεύει την είδηση, η Κέιτ Μος (Kate Moss) ενθουσίασε τους θεατές και τους φωτογράφους με τις χαριτωμένες φιγούρες της, φορώντας ένα κομμάτι από την τελευταία συλλογή του φίλου της Αλεξάντερ Μακ Κουίν (Alexander McQueen).

Το 36χρονο τοπ μόντελ ακόμη προσπαθεί να συνέλθει από τον ξαφνικό χαμό του 40χρονου σχεδιαστή που βρέθηκε κρεμασμένος στο διαμέρισμα του την περασμένη Πέμπτη, μια μέρα πριν την κηδεία της πολυαγαπημένης του μητέρας.

Το πένθος της, την είχε αναγκάσει να ακυρώσει την παρουσίαση της νέας της συλλογής τσαντών με την υπογραφή της, το προηγούμενο Σάββατο, αλλά χτες το βράδυ κατάφερε να μαζέψει το κουράγιο της και να περπατήσει στην πασαρέλα με ένα εμπριμέ φόρεμα από τη συλλογή του Μακ Κουίν για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2010.

Όμως, όταν αργότερα το φόρεμα μπήκε σε δημοπρασία, τα συναισθήματα της πήραν το πάνω χέρι, προκαλώντας της έναν ποταμό δακρύων τη στιγμή που το αφεντικό του TopShop και επίσης προσωπικός φίλος της Μος, σερ Φίλιπ Γκριν (Philip Green) πόνταρε τελευταίος προσφέροντας 100.000 λίρες. Στο πλευρό της ήταν η συνάδελφος της Αναμπέλ Νίλσον (Annabelle Neilson), μούσα του Αλεξάντερ Μακ Κουίν και στενή φίλη του μοντέλου, παρηγορώντας την στοργικά.

Στην φιλανθρωπική εκδήλωση που έγινε με πρωτοβουλία της Ναόμι Κάμπελ (Naomi Campbell) συμμετείχε πλήθος επιφανών προσωπικοτήτων από τον χώρο του θεάματος που πρόσφεραν απλόχερα τον οβολό τους συγκεντρώνοντας ένα εκατομμύριο λίρες μέχρι το τέλος της βραδιάς. Το τελικό ποσό αναμένεται να αυξηθεί μέσα στις επόμενες μέρες από την δημοπράτηση των ρούχων που γίνεται μέσω ίντερνετ.

Η Κάμπελ κατάφερε να προσελκύσει πολλές συναδέλφους της και άλλες διασημότητες που περπάτησαν στην πασαρέλα χωρίς αμοιβή, όπως η Σίρλεϊ Μπάσι (Shirley Bassey), η έξι μηνών έγκυος Ντένιζ Βαν Ούτεν (Denise Van Outen) και η Τζέρι Χάλιγουελ (Geri Halliwell), αλλά την παράσταση έκλεψε άθελα της η στενή της φίλη, Κέιτ Μος.

Η Ναόμι άνοιξε το σόου μαζί της και με την Αναμπέλ Νίλσον, φορώντας κι εκείνη ένα κομμάτι του Μακ Κουίν και τιμώντας έτσι, με τον καλύτερο τρόπο που ξέρει, τον αδικοχαμένο σχεδιαστή και επίσης φίλο της.

Στο βίντεο καταγράφεται και μια από τις πιο αστείες στιγμές της βραδιάς με πρωταγωνιστή τον κωμικό Τζέιμς Κόρντεν James Corden), ο οποίος ανέβηκε στην πασαρέλα πιασμένος από το χέρι με τον Ντέιβιντ Γουόλιαμς (David Walliams) -πρόσφατα αρραβωνιασμένου με την ολλανδέζα μοντέλο Λάρα Στόουν (Lara Stone)- στον οποίο έδωσε ένα καυτό φιλί στο στόμα, υπό τα γέλια και τις επεφημίες του κοινού.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τους θεατές, που ξεπέρασαν του τετρακόσιους, ξεκινούσαν από τις 75 λίρες φτάνοντας τις 650 για τις πρώτες θέσεις, ενώ τα έσοδα της συγκεκριμένης βραδιάς θα διατεθούν για την προσφορά καλύτερης περίθαλψης στις εγκύους και τα νεογέννητα της Αϊτής.