Το μετέωρο βήμα της Ελένης

19.02.2010
Αυτός ο διάλογος μεταξύ δύο πρωτοκλασάτων στελεχών του Alpha, που έγινε προχθές Τρίτη και μας μεταφέρθηκε από αξιόπιστο πρόσωπο του καναλιού, δίνει μια άλλη διάσταση στην εικόνα που προβάλλει τον τελευταίο καιρό η πολυσυζητημένη σταρ της πρωινής ζώνης.

Αυτός ο διάλογος μεταξύ δύο πρωτοκλασάτων στελεχών του Alpha, που έγινε προχθές Τρίτη και μας μεταφέρθηκε από αξιόπιστο πρόσωπο του καναλιού, δίνει μια άλλη διάσταση στην εικόνα που προβάλλει τον τελευταίο καιρό η πολυσυζητημένη σταρ της πρωινής ζώνης. Δεν είναι μόνο ο γάμος της που τινάχθηκε στον αέρα, αλλά φαίνεται πως αρχίζει ένα ζόρικο παιχνίδι και στα επαγγελματικά της.

Η συνεργασία της με τον Alpha μέχρι τον Ιούνιο του 2011 είναι... δεδομένη ή μήπως μας περιμένουν κι άλλες ειδήσεις-βόμβα από το μέτωπο Μενεγάκη;

Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, από το Πάσχα και μετά... όλα παίζουν. Η Ελένη μπορεί να έχει συμβόλαιο με τον Alpha μέχρι τον Ιούνιο του 2011, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως και του χρόνου θα βρίσκεται απαραίτητα στο... πόστο της!

Δεν υπονοούμε πως η Ελένη θα κάνει την τηλεοπτική της επανάσταση και θα σπάσει το συμβόλαιό της. Άλλωστε, δεν το έχει κάνει ποτέ! Αυτό που συμβαίνει είναι πως το συμβόλαιό της τη δεσμεύει για δύο χρόνια συνεργασίας συν ένα χρόνο ακόμη. Το συν ένα, που είναι και ο χρόνος ο οποίος της υπολείπεται, σημαίνει πως το συμβόλαιο ανανεώνεται μόνο αν το θέλει το κανάλι και σε περίπτωση που αφορά πρωτοκλασάτο τηλεοπτικό πρόσωπο, πρέπει να συμφωνεί κι εκείνο.

Αποτέλεσμα; Αυτή η χρονιά δεν είναι καθόλου απίθανο να είναι η τελευταία της Ελένης στην Κάντζα. Και γιατί το λέμε αυτό; Γιατί ήδη στα αντίπαλα τηλεοπτικά στρατόπεδα γνωρίζουν για τον συν ένα χρόνο και σχεδιάζουν να περάσουν στην αντεπίθεση και να τη διεκδικήσουν. Από την άλλη μεριά, οι άνθρωποι του Alpha σχεδιάζουν να την κρατήσουν με κάθε τρόπο, αφού μπορεί φέτος να κόβει το νήμα της τηλεθέασης δεύτερη, αλλά εξακολουθεί να είναι πρώτη στα νεανικά κοινά των 15-44.

Όσο για το σενάριο που τη θέλει του χρόνου σε εβδομαδιαίο σόου, δεν ισχύει. Το κανάλι εξακολουθεί να πιστεύει πως πρέπει να συνεχίσει να σερβίρει τον «Καφέ» της, ανεξαρτήτως αν προσπαθούν να την πείσουν να έχει συγχρόνως και βραδινή παρουσία. Πάντως, κι αυτό το σενάριο, του διπλού ταμπλό, δεν ισχύει. Η Ελένη θα πει το «ναι» στο βραδινό μόνο όταν αποφασίσει ότι με το πρωινό τελείωσε και πως είναι έτοιμη να κάνει ένα νέο τηλεοπτικό βήμα. Δεν αποκλείεται να βουτήξει στα βαθιά τηλεοπτικά βραδινά νερά, να κόψει από το Σεπτέμβριο τους «Καφέδες» και να προχωρήσει σε μια οικονομική αναδιαμόρφωση του συμβολαίου της, με το κανάλι να ρίχνει όλα τα λεφτά για να στήσει ένα σούπερ σόου που ταιριάζει στο στυλ και το ύφος της.

Ραντεβού στην Κέρκυρα...
Όσον αφορά τα προσωπικά της, όλα δείχνουν ότι η κατάσταση έχει ομαλοποιηθεί. Όπως μάθαμε, Ελένη και Γιάννης αποφάσισαν να περάσουν το Πάσχα με τα παιδιά τους και ψάχνοντάς το λίγο εντοπίσαμε πολυτελές ξενοδοχείο της Κέρκυρας στο οποίο λέγεται πως έχουν κάνει κράτηση. Αυτή τη φορά η οικογένεια Λάτσιου θα περάσει μόνη της τις διακοπές και όχι με φιλικές συντροφιές, όπως γινόταν μέχρι τώρα.

Το ζευγάρι προσπαθεί να ρίξει τους τόνους στο όλο θέμα, που μόνο κακό τους έκανε. Η συνάντησή τους το βράδυ της Παρασκευής σε γνωστό εστιατόριο του Κεφαλαρίου κύλησε σε ευχάριστη ατμόσφαιρα. Εκτός από τον προγραμματισμό του Πάσχα, συζήτησαν για την καθημερινότητα των παιδιών αλλά και τον τελικό του «X-Factor». Μάλιστα, ο Γιάννης Λάτσιος μετά την αποχώρησή τους από το εστιατόριο (έφυγαν με διαφορετικά αυτοκίνητα και με διαφορά 10 λεπτών) πήγε τελικά στον τελικό και στο πάρτι που ακολούθησε στο club «Guzel». Καλοδιάθετος αλλά και απόμακρος προς τις αδιάκριτες διαθέσεις κάποιων δημοσιογράφων, ο γενικός διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 μίλησε μόνο για τις μελλοντικές κινήσεις του σταθμού.

Η συνάντηση της Παρασκευής δεν ήταν η μοναδική για το εν διαστάσει ζευγάρι. Την Κυριακή ο Γιάννης Λάτσιος ανέβηκε και πάλι στο σπίτι των Μελισσίων ενώ και τη Δευτέρα έκανε Κούλουμα μαζί με την Ελένη και τα παιδιά.