Το 2008 θα ήθελα να...

11.01.2008
Μια νέα χρονιά ήρθε, με καινούργια όνειρα, νέες ελπίδες, νέα σχέδια... Στο κατώφλι της οι επώνυμοι της ελληνικής σόουμπιζ κάνουν τη δική τους ευχή για τον κόσμο όλο, αλλά και για τους ίδιους προσωπικά. Ας μπούμε, λοιπόν, με το δεξί και ας ξεκινήσουμε με αισιοδοξία...

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΛΛΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ


Μια νέα χρονιά ήρθε, με καινούργια όνειρα, νέες ελπίδες, νέα σχέδια... Στο κατώφλι της οι επώνυμοι της ελληνικής σόουμπιζ κάνουν τη δική τους ευχή για τον κόσμο όλο, αλλά και για τους ίδιους προσωπικά. Ας μπούμε, λοιπόν, με το δεξί και ας ξεκινήσουμε με αισιοδοξία...

Πέγκυ Ζήνα τραγουδίστρια
«Εύχομαι όλος ο κόσμος να έχει υγεία, πάνω απ όλα, αγάπη, ειρήνη και να μην πεθαίνουν παιδιά από την πείνα. Να βρεθεί μια λύση για να είμαστε όλοι καλύτερα στη ζωή μας και την ψυχή μας. Για εμένα προσωπικά εύχομαι να είμαι ευτυχισμένη με τα αγαπημένα μου πρόσωπα, να έχουμε υγεία και να πραγματοποιηθούν τα όνειρά μου».

Ορφέας Αυγουστίδης ηθοποιός
«Για όλο τον κόσμο κυρίως υγεία, γιατί είχα περάσει πέρυσι ταλαιπωρία με μια βρογχοπνευμονία και έτσι κατάλαβα πόσο σημαντικό είναι να είμαστε υγιείς και να χαιρόμαστε με κάποια πράγματα που μας δίνει η ζωή. Προσωπικά εύχομαι να συνεχίσουν τα πράγματα έτσι όπως μου πηγαίνουν τώρα, με ανθρώπους γύρω μου που με αγαπούν, με εκτιμούν και τους οποίους χαίρομαι να σέβομαι κι εγώ».

Μάγδα Τσαγγάνη ηθοποιός
«Ενώ είμαι πάρα πολύ αισιόδοξο άτομο, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο να έχει το πολυτιμότερο των αγαθών, την υγεία του, χαρά και να μην υπάρχει πείνα στον κόσμο. Όμως, όσον αφορά το μέλλον, με αυτά που ακούω και βλέπω, κρίνω ότι πάμε προς το χειρότερο. Δηλαδή εγώ δίνω μέσα από την καρδιά μου ευχές, όμως δεν νομίζω ότι θα πιάσουν... Θεωρώ ότι είναι κοροϊδία να πω ειρήνη σε όλο τον κόσμο και μετά από λίγο να ακούω ότι κάπου έπεσε μια βόμβα! Λυπάμαι μέσα από την καρδιά μου που δεν πιάνουν οι ευχές. Για μένα προσωπικά θέλω να έχω την υγεία μου και όταν με το καλό τελειώσει η Μαρία η άσχημη, να μου τύχει ένα ισάξιο σίριαλ».

Λευτέρης Πανταζής τραγουδιστής
«Για όλο τον κόσμο θα ήθελα να υπάρχει υγεία. Πέρασα και εγώ μια περιπέτεια με την υγεία μου στις 30 Δεκεμβρίου. Εμφανίστηκα σε γνωστό κλαμπ στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, που ήταν γεμάτο κόσμο. Από τον προβολέα που έβλεπε στη σκηνή και με χτυπούσε στα μάτια δεν είδα το σκαλοπάτι, έπεσα στο κενό και χτύπησα το πόδι μου. Δόξα τω Θεώ, τώρα είμαι καλά. Εύχομαι, λοιπόν, υγεία σε όλους, αγάπη, γαλήνη και ειρήνη. Για μένα θέλω να έχω την υγεία μου, η οικογένειά μου να είναι κοντά μου και την 1η Φεβρουαρίου, που ξεκινάω με τον Γιώργο Αλκαίο στο Odeon, να σκίσουμε».

Βάνα Μπάρμπα ηθοποιός
«Να υπάρχει λιγότερη κοινωνική αδικία σε όλο τον κόσμο και μεγαλύτερη φροντίδα και προσοχή για τα παιδιά όλου του κόσμου. Για εμένα προσωπικά εύχομαι να διατηρήσω αυτά που έχω».

Εφη Θώδη τραγουδίστρια
«Εύχομαι να έχει όλος ο κόσμος την υγεία του και πολλά λεφτά! Για μένα εύχομαι, επίσης, να είμαι καλά, να χαίρομαι το παιδί μου, να έχω πολλές επιτυχίες και πολλά λεφτά».

Χρήστος Φερεντίνος παρουσιαστής
«Θα ήθελα το 2008 να έχουμε περισσότερη οικολογική ευαισθησία, ανησυχία και να δράσουμε πιο ενεργά πάνω σε αυτόν τον τομέα. Και κάτι ακόμη, να αντιμετωπίζουμε την καθημερινότητα με περισσότερη αίσθηση του χιούμορ!».

Τένια Μακρή ψυχολόγος-σύμβουλος σχέσεων
«Θα ήθελα την καινούργια χρονιά όλα τα ζευγάρια να είναι όχι μόνο αγαπημένα, αλλά να έχουν και περισσότερη κατανόηση και αλληλοσεβασμό. Πάρα πολλές φορές η αγάπη από μόνη της δεν είναι αρκετή να σώσει μια σχέση από τα προβλήματα της καθημερινότητας και τις δυσκολίες. Είμαι σίγουρη, όμως, πως όταν η αγάπη συνοδεύεται από σεβασμό και κατανόηση, τότε η χρονιά που μας έρχεται θα είναι και γλυκιά και δημιουργική και, κυρίως, αγαπησιάρικη».

Ερρίκος Πετιλόν ΤV persona
«Θα ήθελα κάτι που φαίνεται να είναι πολύ δύσκολο: να καταφέρουμε να αγαπήσουμε το συνάνθρωπό μας. Όταν βρισκόμαστε σε δυσκολία, συνήθως μας πλημμυρίζουν αρνητικά συναισθήματα, θυμός, οργή και συναισθηματικό κλείσιμο. Οι καιροί είναι έτσι κι αλλιώς ανασφαλείς, μακάρι όλοι να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε, να παραμερίσουμε τον αρνητισμό και να αφήσουμε περιθώριο στην αγάπη να κυριεύσει στις ζωές μας».

Αγγελική Νικολούλη δημοσιογράφος
«Εύχομαι την καινούργια χρονιά να σταματήσουμε επιτέλους να περιπλέκουμε τη ζωή μας, να την προσαρμόσουμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, χωρίς να ζητάμε παράλογα πράγματα. Είναι σημαντικό για όλους μας να μάθουμε να αξιολογούμε τι είναι σημαντικό και τι όχι, τι κάνει χαρούμενους εμάς και τους γύρω μας και να βάλουμε περισσότερο χρώμα στη ζωή μας».

Γιάννης Αϊβάζης ηθοποιός
«Υγεία για όλο τον κόσμο, γιατί είναι ό,τι σημαντικότερο. Όταν υπάρχει υγεία, όλα τα άλλα έρχονται. Επίσης, εύχομαι να είμαι καλά και εγώ και όλοι οι αγαπημένοι μου άνθρωποι».

Γιώργος και Τούχτσε Σεϊταρίδη ηθοποιός και μοντέλο
«Για τον κόσμο ευχόμαστε να υπάρχει πρώτα απ όλα υγεία.Αυτό που πάντα ευχόμαστε είναι ο καθένας ό,τι έχει στην ψυχή του να μη νιώσει κανένα φόβο και να πορευτεί προς αυτό, γιατί αυτό νομίζω ότι είναι ευτυχία».

Μάκης Τσέλιος σχεδιαστής
«Για το 2008, που θεωρώ πως είναι και πολύ τυχερό, θα ήθελα να φύγει οριστικά το γκρίζο από τη ζωή μας και να έρθει το λευκό και το κόκκινο. Εύχομαι να είναι μια ξεχωριστή και πολύ δημιουργική χρονιά για όλους τους ανθρώπους».

Βάσια Λόη παρουσιάστρια
«Για εμένα προσωπικά θέλω το 2008 να μην είμαι πια μόνη μου, να βρω έναν καλό σύντροφο. Επίσης, θα ήθελα να ξεκινήσω ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής και γυμναστήριο. Γενικότερα, εύχομαι να έχει λιγότερη κίνηση η Αθήνα. Βασικά, θα ήθελα να μην έχει καθόλου κίνηση, για να μετακινούμαι πιο γρήγορα και να μην μπλοκάρομαι στο μποτιλιάρισμα».