Ο γάμος της Κάρλα και του Νικολά θα γίνει πολύ σύντομα

15.01.2008
Ο Βασίλειος Κωστέτσος είναι ίσως ο μοναδικός Έλληνας που έχει γνωρίσει προσωπικά την επίσημη αγαπημένη του Νικολά Σαρκοζί, την Κάρλα Μπρούνι.

Ο Βασίλειος Κωστέτσος είναι ίσως ο μοναδικός Έλληνας που έχει γνωρίσει προσωπικά την επίσημη αγαπημένη του Νικολά Σαρκοζί, την Κάρλα Μπρούνι. Στο παρελθόν η Κάρλα έχει βαδίσει στην πασαρέλα φορώντας τις δημιουργίες του πρωτοποριακού Έλληνα μόδιστρου και σχεδιαστή, ενώ έχουν συνεργαστεί και στο τραγούδι «Ρassion of fashion», που είχε γίνει μεγάλη επιτυχία πριν από μερικά χρόνια. Το ΛΟΙΠΟΝ επικοινώνησε με τον Βασίλειο Κωστέτσο και του ζητήσαμε να μας μιλήσει για τη φίλη και συνεργάτιδά του Κάρλα.

Στο παρελθόν είχες συνεργαστεί με την Κάρλα Μπρούνι τόσο στις επιδείξεις σου όσο και στο τραγούδι «Ρassion of fashion». Πώς είναι η Κάρλα που γνώρισες;

«Είναι άψογη επαγγελματίας. Δεν είναι από τα μοντέλα που δεν είχαν στόχους και καιροσκοπούσαν χωρίς λόγο, είχε πάντα υψηλούς στόχους. Έχει δυναμική προσωπικότητα και επέλεγε πάντα οι σύντροφοί της να είναι εξίσου δυναμικές προσωπικότητες και πολύ αξιόλογοι άνθρωποι. Άλλωστε, προέρχεται από μια πάρα πολύ καλή οικογένεια της Ιταλίας. Έχω πάει σε ένα συγκλονιστικό σπίτι που έχουν στο Μονακό, όπου με φιλοξένησαν. Ήταν πραγματικά μια υπερπολυτελής έπαυλη. Ο αδερφός της είναι επίσης ένας υπέροχος άνθρωπος, εξίσου εμφανίσιμος με την Κάρλα. Της αρέσει να προσέχει τον εαυτό της και περιποιείται πολύ την επιδερμίδα της, ενώ αποφεύγει και το κάπνισμα».

Πώς είναι ως φίλη;

«Όταν κάποιον τον συμπαθήσει και διαπιστώσει ότι έχει ειλικρινή φιλικά αισθήματα απέναντί της, τότε είναι πιο αυθόρμητη. Γενικότερα, όμως, είναι ένας πολύ συγκρατημένος άνθρωπος. Βέβαια, έχει πολύ γλυκιά συμπεριφορά. Είναι γατούλα, θα μπορούσα να πω, ακόμα και στον τρόπο που μιλάει, και δεν δείχνει πόσο δυναμική είναι, γιατί στην πραγματικότητα έχει δυναμική προσωπικότητα».

Έχετε μιλήσει από τη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε η σχέση της με τον Νικολά Σαρκοζί;

«Είχαμε μιλήσει και πολύ πριν δημοσιοποιηθεί η σχέση και ξέρω πάρα πολύ καλά ότι θα παντρευτεί πολύ σύντομα. Όχι τον Ιούνιο, όπως λέγεται, ακόμη πιο σύντομα. Είναι επίσημη σχέση». βικυ διαμαντη