Μου αρέσουν όλοι οι άντρες

17.01.2008
«Από τις πρώτες νότες του Quelquun m a dit (Κάποιος μου είπε), του τραγουδιού που δανείζει τον τίτλο του στον πρώτο της δίσκο και όπου η Κάρλα Μπρούνι εκφράζει τις αμφιβολίες της για την αγάπη, νιώθεις την ανάγκη να πέσεις στα γόνατα και να ευχαριστήσεις τον Θεό γι αυτή τη θεία φωνή.

«Από τις πρώτες νότες του Quelquun m a dit (Κάποιος μου είπε), του τραγουδιού που δανείζει τον τίτλο του στον πρώτο της δίσκο και όπου η Κάρλα Μπρούνι εκφράζει τις αμφιβολίες της για την αγάπη, νιώθεις την ανάγκη να πέσεις στα γόνατα και να ευχαριστήσεις τον Θεό γι αυτή τη θεία φωνή. Μια φωνή που σε κάνει στο άκουσμά της να λιώνεις, λίγο μυστηριώδης, με ερωτική βραχνάδα, μια φωνή που άλλοτε γίνεται ναζιάρα και σέξι και άλλοτε, πάλι, ειρωνική και σκληρή. Αααχ!».

Ποιος είναι αυτός που μιλάει έτσι για τη φωνή της πιο διάσημης μοντέλας των ημερών; Το μυαλό σας μπορεί να πηγαίνει στον Νικολά Σαρκοζί, όμως αυτό είναι το σημείωμα με το οποίο ο κόμβος Amazon στο Διαδίκτυο περιγράφει το μουσικό ντεμπούτο της επίσημης ερωμένης του Γάλλου προέδρου.

Η καλλονή που γεννήθηκε στο Τορίνο το 1968 είναι μία από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες στην Ευρώπη, καθώς το πρώτο της άλμπουμ πούλησε το 2002 περισσότερα από 1 εκατομμύριο αντίτυπα. Ανάλογη επιτυχία είχε και το δεύτερο, που κυκλοφόρησε το 2007 και έχει τίτλο «Νo promises» (Όχι υποσχέσεις).

Βέβαια, οι άντρες δεν πέφτουν στα πόδια της για τη φωνή της, αλλά για την ομορφιά της, πάνω στην οποία στήριξε τη διεθνή καριέρα της. Στα 19 της η Κάρλα διέκοψε τις σπουδές της στην Ιστορία της Τέχνης για να γίνει μοντέλο. Ο Βαλεντίνο, ο Ντιόρ, ο Καρλ Λάγκερφλεντ, ο Ιβ Σεν Λοράν και ο Τζον Γκαλιάνο αγάπησαν τη γαλανομάτα μάγισσα που έχει ύψος 1,78 μ. και τη στήριξαν. Με κασέ 7,5 εκατομμύρια δολάρια τη χρονιά, ήταν από τα πιο ακριβοπληρωμένα μανεκέν του κόσμου. Στα 30 της, όμως, γύρισε την πλάτη στον κόσμο της μόδας.

Βέβαια, είχε την οικονομική άνεση να το κάνει, γιατί, εκτός από τα χρήματα που είχε κερδίσει, είχε μια διόλου ευκαταφρόνητη περιουσία από την οικογένειά της, αφού έχει κληρονομήσει τον πατέρα της Αλμπέρτο Μπρούνι Τεντέσκι (1915-1996), που ήταν συνθέτης, αλλά και συνιδιοκτήτης του κολοσσού των ελαστικών Pirelli. Η μητέρα της Μαρίζα είναι πιανίστα. Όσο για την ίδια την Κάρλα, λίγο πριν μετακομίσει στα Ηλύσια Πεδία έμενε στο Παρίσι, το Σεν Τροπέ και το Τορίνο.

Τι άλλο πρέπει να ξέρετε; Ότι η αδυναμία που έχει στις ανεμώνες, τις γάτες Σιάμ αλλά και στους άντρες. Και όσον αφορά το «ισχυρό» φύλο, δηλώνει χαρακτηριστικά: «Μου αρέσουν οι αρρενωποί τύποι. Μου αρέσουν όμως και οι πιο ρομαντικοί, αυτοί που δεν έχουν πρόβλημα να δείξουν τη θηλυκή πλευρά της προσωπικότητάς τους. Αααχ, τελικά, μου αρέσουν όλοι οι άντρες»!