Επιχειρηματικό δαιμόνιο

11.01.2008
Νέος, ωραίος, δημοφιλής και με... προίκα! Ακούγεται ο ιδανικότερος συνδυασμός για έναν άντρα στην εποχή μας. Αν προσθέσουμε ακόμα ότι είναι ψηλός, μελαχρινός, με γυμνασμένο κορμί και ότι θεωρείται ανερχόμενος στην υποκριτική

Νέος, ωραίος, δημοφιλής και με... προίκα! Ακούγεται ο ιδανικότερος συνδυασμός για έναν άντρα στην εποχή μας. Αν προσθέσουμε ακόμα ότι είναι ψηλός, μελαχρινός, με γυμνασμένο κορμί και ότι θεωρείται ανερχόμενος στην υποκριτική, τότε ίσως καταλάβατε ότι μιλάμε για τον Γιάννη Σπαλιάρα.

Τον γνωρίσαμε ως τοπ μόντελ σε Ελλάδα και εξωτερικό, τον παρακολουθούμε ως ηθοποιό πλέον σε καθημερινή σειρά και τα τελευταία νέα έρχονται από την Αράχοβα, όπου ο Γιάννης δραστηριοποιήθηκε εδώ και λίγο καιρό στον επιχειρηματικό κόσμο. Μετά την απόφαση του Αργύρη Παπαργυρόπουλου να πουλήσει το club «Cinema» στην Αράχοβα, ένα από τα μεγαλύτερα νυχτερινά μαγαζιά της περιοχής, ο Γιάννης Σπαλιάρας βρέθηκε τη σωστή στιγμή στον κατάλληλο τόπο, έδωσαν τα χέρια και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ήταν έτοιμα τα συμβόλαια. Οι δύο άντρες συμφώνησαν αμέσως. Άλλωστε, ο Γιάννης επιβεβαίωσε ότι διαθέτει επιχειρηματικό δαιμόνιο, αφού έχει ήδη ένα κλαμπ στη Σκιάθο.

Στα εγκαίνια, λοιπόν, του «Dj vu» επικράτησε πανικός. Οι γυναίκες έκαναν αισθητή την παρουσία τους, με τους άντρες να είναι εμφανώς λιγότεροι. Ο ίδιος βρισκόταν όλο το βράδυ εκεί για να ελέγχει τα πάντα, από το σέρβις, το προσωπικό, τη μουσική μέχρι και τους θαμώνες, προκειμένου να επιβεβαιώσει ότι απολάμβαναν τη βραδιά. Όπως είναι φυσικό, ο ελεύθερος χρόνος του πλέον έχει μειωθεί πάρα πολύ, αφού κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του «Έρωτα», «μετακομίζει» στην Αράχοβα.

Ρ.Σ.