Αγόρι και το τρίτο παιδί

11.01.2008
Ο τραγουδιστής που ξέρει τη... συνταγή για τον «τέλειο άντρα, τον άντρα το σωστό» είναι αναμφίβολα ο Γιώργος Τσαλίκης. Και το αποδεικνύει για άλλη μια φορά στην πράξη, αφού η αγαπημένη του σύζυγος Δώρα

Ο τραγουδιστής που ξέρει τη... συνταγή για τον «τέλειο άντρα, τον άντρα το σωστό» είναι αναμφίβολα ο Γιώργος Τσαλίκης. Και το αποδεικνύει για άλλη μια φορά στην πράξη, αφού η αγαπημένη του σύζυγος Δώρα διανύει τον τέταρτο μήνα κύησης στην τρίτη κατά σειρά εγκυμοσύνη της και το υπερηχογράφημα που έκανε πρόσφατα, εκτός από την καλή πορεία της κύησης, έδειξε και ότι το νέο μέλος της οικογένειας Τσαλίκη θα είναι αγοράκι!

Το παιδί που θα φέρει στον κόσμο η όμορφη Δώρα θα είναι πάλι αγόρι, αν και η αλήθεια είναι ότι και οι δύο είχαν την κρυφή επιθυμία να ακούσουν από τα χείλη του γυναικολόγου ότι θα ήταν κοριτσάκι. Ένα κοριτσάκι έπειτα από τους δύο μικρούς μπόμπιρες θα ήταν κάτι το ξεχωριστό μέσα στο σπίτι, που... ανδροκρατείται! Ο Γιώργος όμως, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, δεν σκέφτεται να το βάλει κάτω! Μόλις ο γιατρός τούς ανακοίνωσε ότι και το τρίτο μωρό είναι αγόρι, εκείνος σκύβοντας επάνω στη Δώρα της είπε φιλώντας τη γλυκά: «Κανένα πρόβλημα. Το επόμενο!».

Και οι δύο αγαπάνε τα παιδιά και θέλουν να κάνουν μια μεγάλη οικογένεια. Αγαπάνε όμως και τη δουλειά τους και αυτό, ιδιαίτερα όσον αφορά τη Δώρα, είναι κάτι που τη «φρενάρει». Ξεκινώντας πριν από λίγους μήνες την πρακτική της στη Γενική Κλινική Καλλιθέας, δίπλα σε έναν πλαστικό χειρουργό, σκεφτόταν με τον καιρό να δημιουργήσει ένα δικό της χώρο, μια δική της κλινική, που θα την ολοκλήρωνε, σύμφωνα με τα όνειρά της, ως γιατρό. Παρόλο που το μωρό ήρθε απρογραμμάτιστα, έκανε και τους δύο γονείς τρισευτυχισμένους.

Ακόμη όμως και σ' αυτή την κατάσταση, η Δώρα έχει μειώσει ελάχιστα τις ώρες εργασίας της, διότι δεν θέλει να κουράζεται ο Γιώργος. Ο οποίος από την πλευρά του γκρινιάζει συνέχεια όταν τη βλέπει να αφιερώνει ώρες όρθια στη δουλειά, καθώς θέλει να προσέχει τον εαυτό της και να χαλαρώνει.

Ρ.Σ.