Θέλουμε το παιδί στην οικογένεια Αρβανιτίδη

14.01.2008
Αλώβητο λίγες ώρες μετά τη «βόμβα» των αποτελεσμάτων DNA εμφανίστηκε το ζευγάρι Αρβανιτίδη να τρώει σε πολύ γνωστό εστιατόριο των νοτίων προαστίων.

Αλώβητο λίγες ώρες μετά τη «βόμβα» των αποτελεσμάτων DNA εμφανίστηκε το ζευγάρι Αρβανιτίδη να τρώει σε πολύ γνωστό εστιατόριο των νοτίων προαστίων. Λίγες ώρες αργότερα η οικογένεια σύσσωμη και πιο ευδιάθετη από ποτέ βρέθηκε να διασκεδάζει στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Πασχάλης με τη Μαντώ και τη Σοφία Αρβανίτη.

Εμείς θελήσαμε να μάθουμε ποιες είναι οι προθέσεις της οικογένειας Αρβανιτίδη από εδώ και πέρα, γι αυτό απευθυνθήκαμε στον πληρεξούσιο δικηγόρο της, τον κ. Αλέξη Κούγια, ο οποίος μας είπε:

«Εντός της εβδομάδας ο εντολέας μου με μια γραπτή δήλωση θα καταστήσει σαφές ότι:

1) Αναγνωρίζει την πατρότητα του παιδιού.

2) Αναλαμβάνει το ποσοστό που του αναλογεί για τη διατροφή του παιδιού.

3) Επιθυμεί να συμμετάσχει στην εξέλιξη της προσωπικότητας του παιδιού, να έχει επικοινωνία μαζί του και να το φέρει σε επαφή με την υπόλοιπη οικογένεια.

Εμείς δεν θέλουμε να βασανιστούμε επί πέντε χρόνια στα δικαστήρια. Βέβαια, αν υπάρξει παραλογισμός από την άλλη πλευρά όσον αφορά τις απαιτήσεις, είναι βέβαιο ότι θα πάμε στα δικαστήρια και ότι θα ακολουθήσουν δίκες που θα ξεπεράσουν την τριετία και θα αφορούν την πατρότητα. Και αυτό γιατί η δικαστική απόφαση θα βγει σε τρεις μήνες, ενώ εμείς έχουμε το δικαίωμα να ασκήσουμε έφεση και να προσδιορίσουμε το Εφετείο σε ενάμιση χρόνο».

Και τώρα;
Το άκουσμα και μόνο της είδησης πάγωσε το δημοφιλή τραγουδιστή, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του. Και ακόμη πιο μεγάλη ένταση του προκαλούσε το πώς θα το δεχόταν η οικογένειά του και τι θα επακολουθούσε. Ήταν η πιο δύσκολη μέρα της ζωής του και εκείνη την ώρα βρισκόταν μόνος στο σπίτι της οικογένειας στη Γλυφάδα και ένιωθε πως δεν τον χωράει ο τόπος. Τα συναισθήματά του ήταν βαριά και οι ώρες που ακολούθησαν ίσως οι πιο επώδυνες που έχει ζήσει ποτέ στη ζωή του.

Η σύζυγός του Αλίκη ήταν η πρώτη που έμαθε την αλήθεια από τον τραγουδιστή και πάγωσε κι εκείνη ακούγοντας το σύζυγό της. Δεν μπορούσε να το διανοηθεί ότι μετά από τόσα χρόνια κοινής ζωής θα έφτανε η στιγμή που θα αποκαλυπτόταν ένα τόσο μεγάλο μυστικό. Όταν όμως το σοκ της πρώτης στιγμής υποχώρησε, άρχισε να σκέφτεται λογικά και αποφάσισε ότι θα τον στηρίξει. Δεν διαλύονται έτσι οι οικογένειες, σκέφτηκε η Αλίκη Αρβανιτίδη, και πήρε τη μεγάλη απόφαση να στηρίξει το σύζυγό της. Διάλεξε, λοιπόν, να σταθεί δίπλα του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και να το ξεπεράσουν μαζί. Όπως μαζί εμφανίστηκαν και μπροστά στις δεκάδες κάμερες των τηλεοπτικών καναλιών, για να απαντήσουν στα τόσα αναπάντητα ερωτήματα των δημοσιογράφων. Πράξη γενναία, που λίγες γυναίκες θα την τολμούσαν.