Τι φέρνει η νέα χρονιά στο celebrito-χωριό!

07.01.2008
Νέα χρονιά και ο Καζαμίας έχει τον πρώτο λόγο για να μας αποκαλύψει τι μέλλει γενέσθαι. Το ΛΟΙΠΟΝ ζήτησε από τέσσερις «καυτές» πένες να προσαρμόσουν τη «Βίβλο του τίμιου αγρότη» στην υπερρεαλιστική πραγματικότητα των εγχώριων διασημοτήτων. Ιδού οι ενδιαφέρουσες προβλέψεις τους

Από τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΥΡΙΔΗ


Νέα χρονιά και ο Καζαμίας έχει τον πρώτο λόγο για να μας αποκαλύψει τι μέλλει γενέσθαι. Το ΛΟΙΠΟΝ ζήτησε από τέσσερις «καυτές» πένες να προσαρμόσουν τη «Βίβλο του τίμιου αγρότη» στην υπερρεαλιστική πραγματικότητα των εγχώριων διασημοτήτων. Ιδού οι ενδιαφέρουσες προβλέψεις τους

Πάνος Χατζηκουτσέλης
Ιανουάριος: Τον Ιανουάριο ο Ήλιος βρίσκεται στον Αιγόκερω, ο Αιγόκερως όμως δεν βρίσκεται πουθενά, γιατί τον πήρε και τον σήκωσε η ακρίβεια. Για την ακρίβεια, διαμαρτύρονται και οι βουλευτές και ζητάνε έκτακτο επίδομα, το οποίο και παίρνουν σε μόνιμη βάση. Ο κ. Καραμανλής από τη Ραφήνα προσπαθεί να ραφινάρει το μέλλον της κυβέρνησής του. Ο κ. Μαγγίνας πληρώνει τα πρόστιμα για τα αυθαίρετα εντός του «αναψυκτηρίου» του και αναγκάζεται από την πολεοδομία αφενός να ζητήσει συγγνώμη. Το «Μαγγίνειο Αναψυκτήριο» θα λειτουργήσει από το καλοκαίρι ως μουσικός πολυχώρος με πρώτο και τελευταίο όνομα την Έφη Θώδη. Η Έφη Σαρρή καταθέτει και άλλη μήνυση κατά του Λάκη Λαζόπουλου, απαιτώντας 10 εκατομμύρια ευρώ, γιατί ο εναγόμενος στην τελευταία για το 2007 εκπομπή του δεν ασχολήθηκε καθόλου μαζί της, αλλά την έβλαψε ηθικά και επαγγελματικά καλώντας την αιώνια αντίζηλό της, τη Χαρούλα Αλεξίου. Κατόπιν τούτου η Έφη Σαρρή αναγκάστηκε να εμφανιστεί την ίδια μέρα σε 12 διαφορετικά τηλεοπτικά προγράμματα. Στα μέσα του μήνα το πανελλήνιο συνταράσσεται, γιατί η Ρούλα Βροχοπούλου χάνεται από τα τηλεοπτικά δρώμενα για μιάμιση ολόκληρη μέρα. Οι ρεπόρτερ των καναλιών κάνουν άνω κάτω το σπίτι της για να βρουν μια απάντηση σε αυτή την περίεργη εξαφάνιση. Οι υποψίες στρέφονται στον πρώην (;), νυν (;) σύζυγό της Φραν. Τελικά, η Ρούλα Βροχοπούλου εμφανίζεται σε μεταμεσονύχτια εκπομπή λέγοντας ότι η εξαφάνισή της οφείλεται στο ότι αποφάσισε να κάνει και τρίτο botox μακριά από τις κάμερες, γιατί τις προηγούμενες δύο φορές που το έκανε φάτσα φόρα της έκατσε όσο και ο αγαπημένος της πρώην (;), νυν (;) σύζυγός της Φραν. Δηλαδή, καθόλου! Ορκίζεται δε ότι δεν πρόκειται να ξαναβγεί στην τηλεόραση.

ΥΓ. 1: Η Φάνη Πάλλη-Πετραλιά συνεχίζει τις μεταρρυθμίσεις στο ασφαλιστρικό!

ΥΓ. 2: Ο κ. Παπανδρέου προειδοποιεί την κυβέρνηση ότι τα ψέματα τελείωσαν και απειλεί ότι θα αρχίσει να κάνει αντιπολίτευση.

Φεβρουάριος: Ο Ήλιος μπαίνει στον Υδροχόο, ο οποίος τα κάνει όλα μούσκεμα. Οι βουλευτές διαμαρτύρονται γι αυτό το χάλι και ζητάνε ειδικό επίδομα, το οποίο και εισπράττουν αναδρομικά από το 1950. Το «Μαγγίνειο Αναψυκτήριο» ξεκινάει τις πρόβες για το μεγάλο καλοκαιρινό event. Η Έφη Θώδη θα εμφανίζεται σαν γοργόνα, που θα βγαίνει από την πισίνα του κτήματος την ώρα που ο «εθνικός σταρ» ντυμένος Ποσειδώνας την τσιγκλάει με την τρίαινα για να βγει στο πάλκο, απ όπου και θα τραγουδήσουν μαζί τραγούδια της Εντίθ Πιάφ, ενώ από το μαντρότοιχο θα ξεπετιέται η Ελένη Λουκά για να λύνει τη σιωπή της κάθε δέκα λεπτά. Ανοίγει το Τριώδιο και η Έφη Σαρρή σταματάει τις εμφανίσεις της σε νυχτερινό μαγαζί, γιατί ο Λάκης Λαζόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε σε περιοδικό δεν την ανέφερε καθόλου. Το αποτέλεσμα είναι πως όταν η Έφη Σαρρή ανεβαίνει στην πίστα για να τραγουδήσει το μεγάλο της σουξέ «στα βράχια της Αλόννησου βρήκα το παντελόνι σου», θυμάται πως και ο πίθηκος Μακάκας δεν φορούσε παντελόνι και παθαίνει ντουβρουτζά. Φέρνει το μικρόφωνο στο κεφάλι του συναδέλφου της Τριαντάφυλλου και καταρρέει. Διακομίζεται επειγόντως σε όλες τις διανυκτερεύουσες εκπομπές και απειλεί με νέες αγωγές τον ανάγωγο Λάκη. Η Ρούλα Βροχοπούλου βγαίνει στον Θέμο και υπόσχεται ότι δεν θα ξαναβγεί στην τηλεόραση, πέρα από κάποιες υποχρεώσεις που έχει στο αλβανικό CNN, στο Albanian BBC, στη RAI Albaniana. Ο Γιώργος Αυτιάς για να βοηθήσει τους συνταξιούχους, πέρα από τα μαθήματα βεντούζας που έκανε το 2007, τους μαθαίνει πώς να κατεβάζουν την πίεσή τους οικολογικά, με βδέλλες.

Μάρτιος: Το Μάρτιο ο Ήλιος είναι στους Ιχθύς και οι ιχθύες στους πάγκους των ιχθυοπωλείων είναι απλησίαστοι. Οι βουλευτές διαμαρτύρονται και παίρνουν επί μονίμου βάσεως έκτακτο επίδομα ιχθυοκατανάλωσης. Ανατροπές στο «Μαγγίνειο Αναψυκτήριο»! Ο «εθνικός σταρ» απειλεί με αποχώρηση, γιατί η Έφη Θώδη του απαγόρευσε να κάνει μνημόσυνο για τη Δαλιδά, τη Μέριλιν Μονρόε και άλλες προσωπικότητες που έχουν αφήσει το μάταιο τούτο κόσμο. Επιπλέον, η Λουκά με τις κατάρες που εκτοξεύει από το μαντρότοιχο του «Μαγγίνειου» φέρνει το φάντασμα του Κλεάνθη από το σπίτι του «εθνικού σταρ» στην πισίνα του αναψυκτηρίου, προκαλώντας σοκ στη Θώδη, που αρνείται να εμφανιστεί σαν γοργόνα. Η Έφη Σαρρή καταθέτει αγωγή 10 εκατομμυρίων ευρώ κατά του Λάκη, γιατί εδώ και τρεις μήνες δεν σχολίασε καθόλου το μεγάλο της σουξέ «Τi eixame ti xasame, psoleo se ksexasame». Βγαίνει στις εκπομπές και κατηγορεί και τον Τριαντάφυλλο, γιατί, ενώ της ξύριζε τα πόδια για χάρη της φωτογράφησης της αφίσας του μαγαζιού, δεν πρόσεξε και άφησε κάποιες τρίχες στην περιοχή του μπικίνι, οι οποίες κατέστρεψαν και πέντε πανάκριβα στρινγκ. Στρινγκάκια αγοράζει από πολυκατάστημα των Τιράνων η Ρούλα Βροχοπούλου και τα δείχνει στις κάμερες μήπως και τα δει ο Φραν και γυρίσει πίσω. Ο Φραν, όμως, έχει μεταναστεύσει στο Βόρειο Πόλο, για να γλιτώσει. Η Ρούλα δηλώνει ότι θα πάει να τον βρει. Η Πόπη Μαλλιωτάκη δράττεται της ευκαιρίας και τραγουδάει την επιτυχία της «Δεν είμαι η Μπιγιονσέ» τόσο στα αλβανικά όσο και στη γλώσσα των Εσκιμώων.

3 .Πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Χαμός στην εντατική» στο Θέατρο «Ακάδημος» και συμμετέχει στην εκπομπή «Τελεία και παύλα» του ΑΝΤ1.

Γιώργος Ηλιόπουλος - Σίλας Σεραφείμ
Καλοκαίρι 2008: Είναι οι μήνες που οι αθλητές είναι σε φουλ προπόνηση, αφού ο Αύγουστος είναι ο μήνας των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου. Ανάμεσα στα βιντεάκια και τα σκληρότατα τηλεοπτικά ρεπορτάζ στα αναχώματα της Ψαρρούς και του «Super Ρaradise» παρακολουθούμε με κομμένη την ανάσα τις ελληνικές επιδόσεις στα αθλητικά στάδια της Κίνας. Ξεχωρίζει η Ρούλα Βροχοπούλου στο ύπτιο, αφού πετυχαίνει το ακατόρθωτο: να κάνει το χρόνο-ρεκόρ όλων των εποχών, αλλά και να γεμίσει με το κλάμα της την πισίνα, που άδειασε από το πάθος της να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο. Θετικότατες οι εντυπώσεις των στολών της ελληνικής αποστολής, που τις είχε ράψει ειδικά για τους Ολυμπιακούς ο Γιάννης Γαλάτης, και σε κάθε μπλούζα υπάρχει η φωτογραφία της «Μικρής Βενετίας», της Μυκόνου. Για να ανεβάσουν τη λίμπιντο των αθλητών, την ελληνική αποστολή ακολουθεί η Πόπη μπριζολέ Μαλιωτάκη.

3. Τους βλέπουμε στα «Σφηνάκια» του Αlpha.

Αγγελος Πυριόχος
Απρίλιος: Τραγωδία στην εκπομπή της Δρούζα με ανά-θεμα τα όρια της σάτιρας και καλεσμένη τη Βροχοπούλου, τον Ευαγγελόπουλο, ο οποίος κάνει μνημόσυνο στη σταρ του βωβού σινεμά Τέντα Μπάρα και την άθεη Λουκά, με τρία εξαπτέρυγα εμφυτευμένα στο κεφάλι, για να κάνει Λουκά μετά τρούλου. Σε κρίση αναρρόφησης λυγμών σπάνε τα υδραυλικά της Ρούλας, ανεβαίνει η στάθμη των δακρύων, καλεί από το κοντρόλ τον Λάλα η παρουσιάστρια, σφηνώνει αυτός στην μπουκαπόρτα, γυρίζει απότομα τα εξαπτέρυγα η Λουκά, καρφώνει τη Δρούζα, «Τέντα Μπάρα, σώσε μας» τραγουδάει ο «εθνικός σταρ», του κάνει πατητή η Δρούζα... Τιτανικός έγινε η υπόθεση και πνίγηκαν όλοι. Η Ελλάς ευγνωμονεί. Ο Φραν περισσότερο!

Μάιος: Επιτέλους, ο Αρναούτογλου κάνει νούμερα. Σφουγγαρίζει με τη μασχάλη, πλέκει κοπανέλι με τη γλώσσα, αυτός όμως εξακολουθεί να σπάει τα νεύρα του Μπούτου. Παραμένει μικρολίσιους! Η Καλομοίρα μας εκπροσωπεί στη Eurovision με το τραγούδι «Ζάβαρα κάτρα ξέξασπρα και σουρλομπιρλιμπούρκα», αλλά χάνει την πρώτη θέση διότι κυνηγάει το στίχο και της φεύγει η μουσική. Κάνει ρεκόρ σαρδάμ και η Ν.Δ. σκέφτεται να τη στείλει στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου. Ο Καρβέλας γράφει για τον Λαζόπουλο την όπερα «Καβαλέρια Φουστικάνα» με λιμπρέτο Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, αλλά ο Λάκης έχει ήδη ξεκινήσει πρόβες για το έργο του «Όσα δεν φτάνει ο μακάκας, τα προφταίνει ο μαλάκας». Θα το ανεβάσει στη Μαλακάσα, αλλά θα φάνε πόρτα οι πίθηκοι οι ανήθικοι.

Ιούνιος: Μετεγγραφές στο φουλ. Κι ενώ ο Αρναούτογλου αρνείται να φύγει από το Mega, υπογράφει για το πρωινό του καναλιού η Μενεγάκη με τον όρο να ξαναμείνει έγκυος. Ο Γρηγόρης φεύγει για διακοπές στη Μονή Εσφιγμένων και το υπό ίδρυση κανάλι της εκκλησίας του προτείνει την παρουσίαση πρωινού με τίτλο «Όμορφος όρθρος το πρωί». Δυστυχώς, αρνείται, αφού του απαγορεύουν να ερωτεύεται και να εκθέτει ανά τρίμηνο τις αγαπητικιές του. Ο Βαγγέλης Λιβαδάς, θεατρικός παραγωγός, προτείνει στον Ηλία Ψινάκη να πρωταγωνιστήσει στο μιούζικαλ «ΕΜΟ και λούγκρες» σε μουσική Ανδρέα Μικρούτσικου και στίχους Ντέπης Γκολεμά, διότι η Ναταλία Γερμανού δεν προλαβαίνει. Παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων του Αlpha, αφού μετά τη Ζαχαρέα έπεσε κατάρα!

3 Συμμετέχει στην καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή «Πολύ μπλα μπλα» στο Alter. Είναι επίσης ραδιοφωνικός παραγωγός.

Γιώργος Γαλίτης
Οκτώβριος: Ο Λάκης Λαζόπουλος δηλώνει πως πιθανότατα υπάρχει περίπτωση να σταματήσει οριστικά την εκπομπή του. Στο άκουσμα και μόνο ότι μπορεί να υπάρξει αυτό το ενδεχόμενο, το Χρηματιστήριο Αθηνών σημειώνει πτώση 78%, στη Γουόλ Στριτ έχουμε ομαδικές αυτοκτονίες επενδυτών, το πετρέλαιο φτάνει τα 150 δολάρια το βαρέλι, στο Χρηματιστήριο του Τόκιο ο πρωθυπουργός Γιασούο Φουκούντα κρεμιέται ανάποδα από ένα κορεάτικο κλιματιστικό και αναφωνεί: «Αν δεν δω άλλο Τσαντίρι, θε να κάνω χαρακίρι!». Ο πρόεδρος Μπους σε τηλεοπτικό διάγγελμα ζητάει συγγνώμη από τον Οσάμα Μπιν Λάντεν και τον εκλιπαρεί γονυπετής με δάκρυα στα μάτια να αποτρέψει με κάθε τρόπο τον Λάκη Λαζόπουλο από αυτήν του την πρόθεση. Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν εμφανίζεται ζωντανά στο Αλ Τζαζίρα Νιουζ και δηλώνει: «Λάκη μου, Λάκη μου, εσύ είσαι το μεράκι μου!».

Νοέμβριος: Ο Λάκης, όμως, είναι ανένδοτος. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αναστέλλει τη λειτουργία του και προκηρύσσονται πρόωρες εκλογές σε ολόκληρη την Ευρώπη. Δυστυχώς, κανένα κόμμα δεν μπορεί να κάνει κυβέρνηση. Στην Ελλάδα, η οποία έχει πλέον ως πολίτευμα την Προεδρευόμενη Σατιρική Δημοκρατία, η κυβέρνηση συνασπισμού με αρχηγούς τους κύριους Χάρρυ Κλυνν, Τζίμη Πανούση και Γιώργο Μητσικώστα προσπαθεί νομοθετικά να βγάλει τη χώρα από το τέλμα που έχει οδηγηθεί ελλείψει σάτιρας, λογοπαιγνίων και καλαμπουριών του αγαπημένου καλλιτέχνη. Ο ελληνικός λαός αγέλαστος μαραζώνει. Η μετάδοση επί 24ώρου βάσεως και σε εθνικό δίκτυο παλαιότερων εκπομπών του Λάκη βελτιώνει κάπως την κατάσταση, αλλά δεν αρκεί. Πλήθος λαού ξεχύνεται στους δρόμους φωνάζοντας «ο λαός απαιτεί μια καινούργια εκπομπή!» και καίγοντας ομοιώματα του Νίκου Καρβέλα και της Έφης Σαρρή.

Δεκέμβριος: Ο Λάκης, όμως, είναι ανένδοτος. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το λιώσιμο των πάγων της Ανταρκτικής και ακραία καιρικά φαινόμενα ανά την υφήλιο. Σεισμοί, εκρήξεις ηφαιστείων, χιονοπτώσεις στην Αφρική και εξαφάνιση πολλών ειδών του ζωικού βασιλείου. Πολλοί μιλάνε για το τέλος του σύμπαντος κόσμου. σπου εσχίσθη ο ουρανός στα δύο και άγγελος Κυρίου κατέβηκε στην Κάντζα και εξεδήλωσε στο δημοφιλή καλλιτέχνη πως ο Κύριος ο Θεός επιθυμεί επικοινωνία μαζί του. Και επιτέλους ο Λάκης ενέδωσε! Έτσι, μετά την τηλεφωνική επικοινωνία, διάρκειας 45 λεπτών, που είχε με τον Πανάγαθο (ο οποίος είναι φανατικός θαυμαστής του όχι ο Λάκης, ο Πανάγαθος!) ο Λάκης Λαζόπουλος μεταπείθεται και δηλώνει: «Θα συνεχίσω! Είναι θέλημα Θεού, κυρία μου! Δηλαδή θέλημα δικό μου!». Οι ουρανοί αγάλλονται, χαίρε η κτίσις όλη Ευτυχισμένο το δύο χιλιάδες Τσαντιρ-εννιά!

3 Έχει γράψει τη φετινή θεατρική επιτυχία «ΝουΔου FunΡark» στο Θέατρο «Βέμπο» με τον Κώστα Βουτσά και τη Μάρθα Καραγιάννη. Παίζει ακόμη στη «Θεία από το Σικάγο» στο Θέατρο «Ήβη».