Βίσση: ανοίγει μαγαζί με ρούχα στην Σοφία!

25.01.2010
Είναι γνωστή η αδυναμία της Άννας Βίσση για το καλό ντύσιμο. Μάλιστα, λίγο έλειψε να της στοιχίσει ακριβά όλοι θυμόμαστε την ιστορία με την κατάσχεση που διακωμωδεί και η ίδια φέτος με το σχετικό σκετσάκι στο «Αθηνών Αρένα». Τώρα λοιπόν η απόλυτη Ελληνίδα σταρ ετοιμάζεται να γίνει και επιχειρηματίας ρούχων για χάρη της κόρης της!

Είναι γνωστή η αδυναμία της Άννας Βίσση για το καλό ντύσιμο. Μάλιστα, λίγο έλειψε να της στοιχίσει ακριβά  όλοι θυμόμαστε την ιστορία με την κατάσχεση που διακωμωδεί και η ίδια φέτος με το σχετικό σκετσάκι στο «Αθηνών Αρένα». Τώρα λοιπόν η απόλυτη Ελληνίδα σταρ ετοιμάζεται να γίνει και επιχειρηματίας ρούχων για χάρη της κόρης της!

Είναι γνωστό ότι το φετινό ενδυματολογικό come back της Άννας στην πίστα έγινε διά χειρός Σοφίας Καρβέλα και Patricia Field. Η Σοφία με τη βοήθεια της κορυφαίας ενδυματολόγου του «Sex and the City» ξεσήκωσε στην κυριολεξία όλη τη Νέα Υόρκη προκειμένου να βρει τα ιδανικά ρούχα για τις φετινές εμφανίσεις της μητέρας της. Κάποια φέρουν την υπογραφή της ίδιας της Patricia Field και κάποια είναι δημιουργίες νέων σχεδιαστών της Αμερικής, που δεν διαθέτουν μεν ισχυρό brand name, αλλά διακρίνονται για το μεγάλο δημιουργικό τους ταλέντο. Άννα Βίσση, Σοφία Καρβέλα και Patricia Field αναζητούν τώρα τον ιδανικό χώρο για τις κυρίες που θέλουν διαφορετικό και πιο ψαγμένο ντύσιμο. Ήδη η Patricia Field διαθέτει site στο οποίο πωλούνται τα sexy ρούχα της και θα αποτελέσει τον «οδηγό» για τη δημιουργία του καταστήματος, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα λειτουργήσει στα βόρεια προάστια. Η Άννα βλέποντας την κλίση που έχει η κόρη της στο χώρο της μόδας ήταν εκείνη που την παρότρυνε πρώτη για αυτή την κίνηση, αφού δεν ήθελε το ταλέντο της να πάει χαμένο.

Τώρα λοιπόν η κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια τρέχει και δεν φτάνει! Συνεχίζει τις εμφανίσεις της στην Αθήνα με τεράστια επιτυχία -το «Fabulous Show» θα μεταφερθεί από το Μεγάλο Σάββατο στην «Πύλη Αξιού» στη Θεσσαλονίκη - και παράλληλα οργανώνουν με τη Σοφία και την Patricia το νέο τους επιχειρηματικό εγχείρημα.

Κι αν νομίζετε πως μιλάμε για ρούχα χιλιάδων ευρώ, κάνετε λάθος! Όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς μπαίνοντας στο site της Patricia Field, πρόκειται για ρούχα σε απόλυτα λογικές τιμές, χωρίς να στερούνται ποιότητας και στυλ αυτών των κορυφαίων οίκων!