Τα «αυτο-κολλητάκια» της σοουμπίζ

26.01.2010
Ζουν και εργάζονται στον ανταγωνιστικό χώρο της σοουμπίζ, αλλά έχουν καταφέρει να κρατάνε μια δυνατή φιλία αναλλοίωτη στο χρόνο. Επώνυμες κυρίες που θαυμάζουμε μέσα από το γυαλί, στο θεατρικό σανίδι ή στις μουσικές σκηνές

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Ζουν και εργάζονται στον ανταγωνιστικό χώρο της σοουμπίζ, αλλά έχουν καταφέρει να κρατάνε μια δυνατή φιλία αναλλοίωτη στο χρόνο. Επώνυμες κυρίες που θαυμάζουμε μέσα από το γυαλί, στο θεατρικό σανίδι ή στις μουσικές σκηνές έχουν γίνει κολλητές φίλες και συχνά τις βλέπουμε μαζί σε κοινωνικές και άλλες εξόδους. Κάποιες άλλες, πάλι, ήρθαν κοντά τυχαία, μέσα από κοινές τους συναναστροφές καλεσμένες σε εκπομπές και εκδηλώσεις, αλλά αν και γνωρίζονται λίγο καιρό, δείχνουν ότι εξελίσσονται ήδη σε... κολλητάρια.

Μαρία Σταματέρη και Σοφία Αλιμπέρτη ήρθαν κοντά μέσα από τις συχνές τους τηλεοπτικές συναντήσεις στην εκπομπή «Gala», όπου η Σοφία ήταν καλεσμένη, και έκτοτε δημιουργήθηκε μια ζεστή φιλία. Η Σοφία θεωρεί τη Μαρία πραγματική φίλη και είναι γνωστό ότι κι εκείνη τρέφει τα ίδια αισθήματα και τη συμβουλεύει όταν η Μαρία το χρειαστεί. Το καλοκαίρι τις είδαμε μαζί σε νησί του Ιονίου.

Ράνια Θρασκιά και Σίσσυ Χρηστίδου ήταν από τις κολλητές που έκαναν αίσθηση. Και οι δύο από τη Θεσσαλονίκη, με κοινή παρουσία στο πρωινό του Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Σίσσυ έδειξε ανοιχτά να παίρνει το μέρος της φίλης της, όταν εκείνη αποχώρησε από τον «Όμορφο κόσμο», αν και η ίδια παρέμεινε στο πλευρό του Γρηγόρη. Παντρεμένες και μητέρες πλέον και οι δύο, διατηρούν μια όμορφη φιλική σχέση. Κολλητή της Σίσσυς Χρηστίδου αποδεικνύεται και η Κατερίνα Παπουτσάκη. Οι δύο γυναίκες ήρθαν κοντά στα περσινά Mad Awards και από τότε διατηρούν πολύ καλή φιλία. Η Κατερίνα παραβρέθηκε στο γάμο της Σίσσυς Χρηστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη το καλοκαίρι στη Χαλκιδική, ενώ τη μουσική επένδυση στη νέα της ταινία με τίτλο «I love Καρδίτσα» ντύνει ένα νέο τραγούδι των Onirama.

Ζέτα Μακρυπούλια και Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ήρθαν κοντά στα γυρίσματα του πετυχημένου σίριαλ «Παρά πέντε» όπου συμμετείχαν και από τότε κάνουν στενή παρέα. Μάλιστα, η Ζέτα πέρασε μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών στο εξοχικό της Ελισάβετ στην Αίγινα, ενώ οι δύο φίλες ταξιδεύουν συχνά μαζί ή δίνουν παρέα το «παρών» σε θεατρικές και κινηματογραφικές πρεμιέρες συναδέλφων τους.

Νατάσσα Θεοδωρίδου και Ελένη Μενεγάκη είναι πάνω από 10 χρόνια φίλες. Η χημεία τους στην παρέα είναι γνωστή και η αγάπη που τις συνδέει μεγάλη. Η τραγουδίστρια άλλωστε έχει βαφτίσει το γιο της γνωστής παρουσιάστριας, Άγγελο, κι έτσι, πέρα από κολλητές, είναι πλέον και κουμπάρες.

Ωστόσο, η λίστα με τις κολλητές δεν τελειώνει εδώ. Ιωάννα Λίλη και Τζένη Τζιβεριώτη είναι φίλες και κουμπάρες. Στενή φιλία διατηρεί και η Ελεονώρα Μελέτη με την επίσης παρουσιάστρια και μαμά Ντέσυ Κουβελογιάννη, ενώ κολλητές φίλες είναι η Μαρία Κορινθίου και η Τζένη Λιονάκη, ακόμα και τώρα που η δεύτερη έχει αποφασίσει να ακολουθήσει την ασκητική ζωή σε μοναστήρι της Κρήτης.