Μυστήριο ο θάνατος της χρυσής κληρονόμου

22.01.2010
Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου της ΚέισιΤζόνσον, της χρυσής κληρονόμου της αυτοκρατορίας Johnson & Johnson, που βρέθηκε νεκρή πριν από μερικές ημέρες στο διαμέρισμά της στο Λος Άντζελες, προκαλώντας σοκ στο διεθνές τζετ σετ.
Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου της ΚέισιΤζόνσον, της χρυσής κληρονόμου της αυτοκρατορίας Johnson & Johnson, που βρέθηκε νεκρή πριν από μερικές ημέρες στο διαμέρισμά της στο Λος Άντζελες, προκαλώντας σοκ στο διεθνές τζετ σετ.

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται αυτό που λέει ο λαός «το χρήμα δεν φέρνει την ευτυχία», καθώς πίσω από το χαμόλεγο της όμορφης Κέισι φαίνεται ότι υπήρχε ψυχικός πόνος και μοναξιά. Αν και θα μπορούσε να ζει μια ζωή σαν παραμύθι, τελικά ο δρόμος της αποδείχτηκε εφιάλτης με σκληρό τέλος!

Πηγές από το περιβάλλον της χρυσής κληρονόμου υποστήριζαν ότι το τελευταίο διάστημα η νεαρή γυναίκα είχε μεγάλα προβλήματα με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά και είχε χάσει κάθε έλεγχο. Λέγεται μάλιστα ότι αρνούνταν πεισματικά να μπει σε κλινική αποτοξίνωσης, αναγκάζοντας έτσι το δισεκατομμυριούχο πατέρα της να την αποκληρώσει.

Διαταραγμένες οικογενειακές σχέσεις
Οι σχέσεις της με την οικογένειά της είχαν διαταραχθεί αρκετό καιρό πριν, όταν η Κέισι ανακοίνωσε στους γονείς της ότι θα αρραβωνιαστεί και θα μείνει μαζί με την αμφιλεγόμενη τηλεπερσόνα Τίλα Τεκίλα, πρώην παίκτρια ριάλιτι. Μάλιστα, οι δυο τους πριν από λίγο καιρό είχαν υιοθετήσει ένα κοριτσάκι από το Καζακστάν, την Άνα, το οποίο όμως ύστερα από απόφαση δικαστηρίου είχε αναλάβει εδώ κι ένα χρόνο η μητέρα της Κέισι. Κι αυτό γιατί η ίδια είχε κριθεί ακατάλληλη για να το μεγαλώσει, καθώς τον περασμένο Νοέμβριο είχε συλληφθεί με την κατηγορία κλοπής ακριβών ρούχων από το σπίτι της Βρετανίδας μοντέλου Τζάσμιν Λέναρντ.

Έντονο μυστήριο
Από την προκαταρκτική έρευνα της αστυνομίας προκύπτει ότι ο θάνατος της 30χρονης κοπέλας οφείλεται σε φυσικά αίτια, καθώς έπασχε από διαβήτη. Εκκρεμούν όμως τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων και λέγεται ότι είναι πολύ πιθανό να ανατρέψουν το αρχικό πόρισμα. Μάλιστα, κάποια συνταγογραφημένα φάρμακα που βρήκε η αστυνομία στο σπίτι της Κέισι εντείνουν ακόμα περισσότερο το μυστήριο του περίεργου θανάτου της και η υπόθεση αυτή είναι πλέον το Νο1 στόρι που συζητάει όλο το Χόλιγουντ.

Πάρις Χίλτον: «Δεν θέλω να το πιστέψω»
Ήταν ένα λαμπερό πρόσωπο στο χώρο των χολιγουντιανών σαλονιών, όπως άλλωστε και η φίλη της, Πάρις Χίλτον. Μάλιστα, η Πάρις το 2006 είχε κάνει πρόταση στην Κέισι να συμμετέχει στην εκπομπή της «The Simple Life», αλλά εκείνη είχε αρνηθεί. Αργότερα το χαρακτήρισε ως το πιο ηλίθιο λάθος της ζωής της. Πάντως, η Πάρις την αποχαιρέτησε μέσα από το Facebook με λόγια αγάπης: «Τη γνώριζα από μωρό. Είχε μεγάλη καρδιά και ήταν καλή φίλη. Είμαι τόσο στεναχωρημένη, δεν θέλω να το πιστέψω».

«Θα παντρευτούμε στον Παράδεισο»
Η κηδεία της χρυσής κληρονόμου έγινε σε κλειστό κύκλο σε μία από τις επαύλεις της οικογένειας στο Νιου Τζέρσεϊ και λέγεται ότι η Τίλα Τεκίλα δεν ήταν εκεί. Αποχαιρέτησε όμως την αγαπημένη της μέσω του Twitter γράφοντας «Σ’ αγαπώ τόσο πολύ! Θα παντρευτούμε όταν σε συναντήσω στον Παράδεισο».