Τα μαλλιά αρρώστησαν την Ντέμι Μουρ

19.01.2010
Ο Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) πήγε στις Χρυσές Σφαίρες μόνος του. Η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) έμεινε στο σπίτι και "μάλωνε" με τα μαλλιά της.


Ο Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) πήγε στις Χρυσές Σφαίρες μόνος του. Η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) έμεινε στο σπίτι και "μάλωνε" με τα μαλλιά της.

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας "Punk'd" αναγκάστηκε να παραβρεθεί στη λαμπερή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Μπέβερλι Χιλς τη Δευτέρα το βράδυ, μόνος, αφού η σύζυγός του δεν αισθανόταν καλά και επιπλέον -και ακόμη πιο σημαντικό- τα μαλλιά της δεν ήταν σε... καλή μέρα!

Η Ντέμι, επρόκειτο να συναντήσει τον Άστον, ο οποίος παρουσίασε και ένα βραβείο μαζί με την τελευταία του συμπρωταγωνίστρια, Τζένιφερ Γκάρνερ (Jennifer Garner), στο κόκκινο χαλί. Αντ' αυτού όμως, εκείνη, έμεινε στο σπίτι.

Η 47χρονη ηθοποιός "εξηγήθηκε" μάλιστα μέσω ανάρτησης που έκανε στην προσωπική της σελίδα στο Twitter. Δημοσίευσε μια φωτογραφία της στην οποία φαινόταν κουρασμένη και ταλαιπωρημένη σχολιάζοντας: "Νιώθοντας άρρωστη και με τα μαλλιά μου σε κακή μέρα!"

Δημοσίευσε επίσης και μια φωτογραφία του Κούτσερ λέγοντας: "Ο αντρούλης μου, κομψός για τις Χρυσές Σφαίρες".

Από την πλευρά του, ο 31χρονος ηθοποιός, κρατούσε ενήμερους τους φίλους της δικής του σελίδας στο Twitter από τα παρασκήνια, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: "Σας πληροφορώ ότι ο Ρίκι Τζερβέις (Ricky Gervais) τις 'κοπανάει' τις μπυρίτσες του εδώ πίσω. Το σόου μόνο πιο αστείο μπορεί να γίνει!".

Δυστυχώς, όμως, η δική του "στιγμή" στη σκηνή πετσοκόπηκε! Επειδή το σόου τράβηξε πολύ περισσότερο από όσο είχαν υπολογίσει οι διοργανωτές, οι εμφανίσεις που είχαν προγραμματιστεί για το τέλος, αναγκάστηκαν να περιοριστούν. Οπότε, η παρουσίαση που έκανε με την Γκάρνερ έγινε πολύ πιο σύντομα από όσο έλεγε το πρωταρχικό σενάριο.