Όταν η θαυμάστρια φτάνει στα άκρα!

20.01.2010
Είναι πετυχημένοι, αναγνωρίσιμοι και έχουν γίνει αντικείμενο θαυμασμού από χιλιάδες γυναίκες. Άντρες καλλιτέχνες, τραγουδιστές, ηθοποιοί και μοντέλα έχουν αισθανθεί πολλές φορές τα επίμονα βλέμματα των γυναικών

Aπό την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Είναι πετυχημένοι, αναγνωρίσιμοι και έχουν γίνει αντικείμενο θαυμασμού από χιλιάδες γυναίκες. Άντρες καλλιτέχνες, τραγουδιστές, ηθοποιοί και μοντέλα έχουν αισθανθεί πολλές φορές τα επίμονα βλέμματα των γυναικών, που σε κάποιες περιπτώσεις δεν διστάζουν να φτάσουν στα άκρα. Ερωτικά μηνύματα, κλήσεις στα προσωπικά τους κινητά τηλέφωνα, προκλητικές εμφανίσεις στα καμαρίνια τους είναι κάποιες από τις αντιδράσεις μιας θαυμάστριας που είναι αποφασισμένη για όλα!

Νίκος Οικονομόπουλος: Τατουάζ το όνομά του
Ο ανερχόμενος τραγουδιστής, που φέτος έχει την τύχη να εμφανίζεται στο πλευρό του Γιάννη Πάριου, είναι ένας νέος με χαμηλό προφίλ. Σπάνια μιλάει για τα προσωπικά του και δεν δίνει δικαιώματα για την προσωπική του ζωή. Σε συνέντευξή του στο ΛΟΙΠΟΝ, όμως, έχει αποκαλύψει τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει αντιμετωπίσει από θαυμάστριές του.

«Αν και δεν μου αρέσει να μιλάω γι’ αυτά, θα σου πω ότι έχει τύχει να έρθει στο καμαρίνι μου κοπέλα για να μου δείξει το τατουάζ που είχε κάνει στο μπράτσο της με το όνομά μου. Το χειρότερο που έχω δει είναι όταν ήρθε ένα κοριτσάκι 15 χρόνων με τη μαμά του και μου έδειξαν μια φωτογραφία όπου το μικρό αιμορραγούσε στο χέρι, επειδή είχε χαράξει με διαβήτη το όνομά μου»!

Λευτέρης Πανταζής: Η προκλητική θαυμάστρια
Ο δημοφιλής τραγουδιστής, με μεγάλη διαδρομή στο τραγούδι, αναπολεί συχνά τις στιγμές που οι θαυμάστριες και οι θαυμαστές του τον έκαναν να πετάει από χαρά και ευτυχία με την αγάπη τους.

«Δεν ξεχνώ πόσες φορές τραγουδούσα στην πίστα και κάποιοι θαυμαστές μου, άντρες και γυναίκες, έβγαζαν τα χρυσαφικά τους και τα περνούσαν στα χέρια μου. Υπήρχαν βραδιές που με περίμεναν και 100 άτομα έξω από το καμαρίνι μου για ένα αυτόγραφο. Επειδή αγαπούσαν τον Λευτέρη και τα τραγούδια του. Θυμάμαι πως ένα βράδυ ήρθε στο καμαρίνι μου μια πανέμορφη γυναίκα που φορούσε μια μαύρη καμπαρντίνα. Ζήτησε από όλους ευγενικά να φύγουν, ακόμα και από τη γυναίκα που με έντυνε. Ξαφνικά άνοιξε την καμπαρντίνα και την είδα γυμνή. Φορούσε μόνο τις ζαρτιέρες της. Μου είπε ότι της άρεσα και ήθελε να τη δω έτσι! Αρχικά σοκαρίστηκα και προσπάθησα να την ησυχάσω. Εκείνο το βράδυ δεν έγινε τίποτα μεταξύ μας. Όμως, μετά την αρχική έκπληξη κάποια στιγμή αργότερα φάγαμε ένα βράδυ έξω και τελικά μείναμε ένα μήνα μαζί», αποκάλυψε ο Λευτέρης Πανταζής στο ΛΟΙΠΟΝ.

Δάκης: «Με παρακολουθούσαν»
Ο Δάκης θυμάται ότι τη δεκαετία του ’70, που γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία, και για 15 χρόνια οι θαυμάστριές του τον παρακολουθούσαν και έστηναν «καραούλι» έξω από το σπίτι που διέμενε στο Παλαιό Φάληρο.

«Είχα αναγκαστεί να βάλω στο κουδούνι το επώνυμό μου, που δεν το γνώριζαν, όμως κάποιες ήξεραν το σπίτι μου και με παρακολουθούσαν σε βάρδιες. Πηγαινοέρχονταν λες και είχαν σκοπιά. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Όσες γνώριζαν το αυτοκίνητό μου μου άφηναν ερωτικά γράμματα και μηνύματα, στα οποία ζητούσαν να με συναντήσουν. Μέχρι και στη σκόνη του αυτοκινήτου έγραφαν λόγια ερωτικά. Ξέρετε, αυτό στην αρχή μου άρεσε, αλλά στη συνέχεια ήταν καταπιεστικό. Δεν μπορούσα να ζήσω τις μικροχαρές της ζωής», εξομολογήθηκε ο Δάκης.

Χρήστος Μενιδιάτης: «Χρειάζεται λεπτός χειρισμός»
Ο νεαρός τραγουδιστής, γιος του Μιχάλη Μενιδιάτη, είναι κι αυτός ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων. Χαίρεται την αναγνωρισιμότητα που του προσφέρει η δουλειά του, αλλά νιώθει άβολα όταν οι θαυμάστριες ξεπερνούν το όριο.

«Δεν έχω γίνει δέκτης ακραίων εκδηλώσεων θαυμασμού. Βέβαια, συχνά όταν μια θαυμάστρια ίσως πιει λίγο παραπάνω, μπορεί να βγάλει άλλη συμπεριφορά, χωρίς να έχει ενδοιασμούς. Εκεί χρειάζεται λεπτός χειρισμός, ώστε να αποφύγεις και τις παρεξηγήσεις».

Κώστας Φραγκολιάς: «Ντρέπομαι πολύ»
Τον είδαμε να συμμετέχει στη νέα ταινία με τίτλο «Η κληρονόμος», έκανε ένα πέρασμα από το «Next top model», όπου τα κορίτσια κλήθηκαν να παίξουν ένα ρόλο μαζί του και να τον φιλήσουν. Τώρα τον βλέπουμε στο Mega να παρουσιάζει το σόου με τα παγκόσμια ρεκόρ Γκίνες μαζί με την Κατερίνα Στικούδη. Ο Κώστας Φραγκολιάς, μοντέλο και ηθοποιός, είναι συνεσταλμένος και διακριτικός όταν ερχόμαστε στο καίριο θέμα της... θαυμάστριας που συχνά φτάνει στα άκρα.

«Συνήθως μου ζητάνε ευγενικά κάποια αυτόγραφα. Δεν μου έχει συμβεί ακόμα κάτι ακραίο. Πάντως, αν συμβεί, δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω, μάλλον θα ντραπώ πολύ».

Γιάννης Αϊβάζης: «Αυτά δεν λέγονται»
Είναι ένας γοητευτικός χαζομπαμπάς, που έχει στο πλευρό του μια πανέμορφη γυναίκα, τη Μαρία Κορινθίου. Ο Γιάννης Αϊβάζης θεωρείται ζεν πρεμιέ και οι θαυμάστριές του τον ακολουθούν πιστά, αφού είναι νέος, όμορφος και ταλαντούχος. Τον ρωτήσαμε να μας αποκαλύψει το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει κάποια για εκείνον?

«Αυτά δεν λέγονται. Γιατί να τα εκθέσουμε άλλωστε τα κορίτσια;»!

Κώστας Καραφώτης: «Με μπέρδεψε με τον Νίνο»
Εμφανίζεται φέτος στο πλευρό της Γλυκερίας, του Χρήστου Νικολόπουλου και της Μελίνας Ασλανίδου και σχετικά με μια ακραία εκδήλωση θαυμασμού από κάποια κοπέλα μας είπε με χιούμορ:

«Εγώ προσωπικά δεν έχω βιώσει ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού. Μια φορά ήρθε στο καμαρίνι μου μια θαυμάστρια και στον αριστερό της καρπό είχε χαραγμένο με ξυράφι το όνομα του Νίνο. Καταλαβαίνετε, δεν είχε το δικό μου?».

Δαβίδ Σαμαράς: «Είχε άγριες διαθέσεις»
Το γνωστό μοντέλο άνοιξε τα φτερά του και στην υποκριτική. Πήρε μέρος σε δύο ταινίες ξένης παραγωγής, μια αγγλοκυπριακή, που απέσπασε μάλιστα καλές κριτικές στο Φεστιβάλ των Κανών, και μια αγγλοϊταλική. Πλέον είναι και επιχειρηματίας, αφού πρόσφατα έγινε ιδιοκτήτης καταστήματος με επώνυμα ρούχα σε πολυκατάστημα στον Ασπρόπυργο. Όμως, όταν ανεβαίνει στις πασαρέλες και φωτογραφίζεται, κάνει πολλές γυναικείες καρδιές να σκιρτούν. Όπως μας αποκάλυψε, μια θαυμάστριά του τον έκανε να νιώσει φοβερά άσχημα? με την προκλητική συμπεριφορά της.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ μια μέρα όταν μετά το τέλος μιας επίδειξης μια θαυμάστρια ήρθε στα παρασκήνια και γδύθηκε μπροστά μου έχοντας άγριες διαθέσεις. Πραγματικά σοκαρίστηκα. Δεν μίλησα. Θυμάμαι ότι έφυγα τρέχοντας»!

Φίλιππος Σοφιανός: «Μου έχει συμβεί ακραίο περιστατικό»
Ένας από τους πιο γοητευτικούς Έλληνες ηθοποιούς. Έχει δεχθεί την αγάπη και το θαυμασμό των γυναικών, που τον ακολουθούν πιστά τα 30 χρόνια της καριέρας του στο θέατρο και στην τηλεόραση. Όταν του ζητήσαμε να μας αποκαλύψει κάποια στιγμή που θα του μείνει αξέχαστη από μια ακραία εκδήλωση θαυμασμού μια γυναίκας, μας είπε χαμογελώντας: «Υπάρχει ακραίο περιστατικό, αλλά δεν είναι ανακοινώσιμο. Δεν γίνεται...».