Ντάνι Μινόγκ: "Ναι, θα γίνω μανούλα"

14.01.2010
Η φήμη κυκλοφορούσε εδώ και μερικές εβδομάδες. Όμως, χτες το βράδυ, η μικροσκοπική τραγουδίστρια και κριτής του "X FACTOR" Ντάνι Μινόγκ (Dannii Minogue) επιβεβαίωσε και η ίδια την εγκυμοσύνη της μέσω του Twitter.
Η φήμη κυκλοφορούσε εδώ και μερικές εβδομάδες. Όμως, χτες το βράδυ, η μικροσκοπική τραγουδίστρια και κριτής του "X FACTOR" Ντάνι Μινόγκ (Dannii Minogue) επιβεβαίωσε και η ίδια την εγκυμοσύνη της μέσω του Twitter.

H 38χρονη αδερφή της Κάιλι Μινόγκ (Κylie Minogue) έκανε την ευχάριστη ανακοίνωση μέσω του προφίλ της, δηλώνοντας στους θαυμαστές της: "Ναι, ναι, θα γίνω μανούλα"!

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε πως θα επιστρέψει ως κριτής του σόου του σταθμού "ITV", εφόσον την θέλει στο πλευρό του και ο κριτής Σάιμον Κόουλ (Simon Cowell).

Το μωρό, που αναμένεται να έρθει στα τέλη του ερχόμενου Ιουλίου, είναι το πρώτο παιδί για την Ντάνι, καρπό του έρωτά της με τον παίκτη του ράγκμπι Κρις Σμιθ (Kris Smith).

Ο εκπρόσωπος του ζευγαριού δήλωσε από την πλευρά του και σχετικά με το γεγονός: "Η Ντάνι και ο Κιρς ανυπομονούν να ξεκινήσουν την οικογένειά τους. Η Ντάνι έκανε τον υπέρηχο των 12 εβδομάδων κύησης και πήραν τα αποτελέσματα την Τετάρτη. Όλα είναι καλά και μπορούμε να επισημοποιήσουμε το γεγονός πλέον".

Το ζευγάρι δεν έχει ανακοινώσει αν σκοπεύει να παντρευτεί πριν ή μετά τη γέννηση του παιδιού, πάντως ο 31χρονος Κρις έδειξε τον ενθουσιασμό του για το γεγονός απαντώντας με δική του δήλωση στο Twitter: "Γιοούχου, θα γίνω μπαμπάς"!

Οι φίλοι τους, έσπευσαν να ευχηθούν στην Ντάνι και τον Κρις για το χαρμόσυνο γεγονός. Ανάμεσά τους και η σούπερ σταρ αδερφή της Ντάνι, Κάιλι Μινόγκ που δήλωσε: "Συγχαρητήρια στην αδερφή μου και τον σύντροφό της. Τα νέα είναι ευχάριστα και είμαι ενθουσιασμένη που θα γίνω θεία ξανά"!

Πριν λίγες ημέρες, η Ντάνι κι Κρις εθεάθησαν να βγαίνουν από νοσοκομείο της Μελβούρνης αλλά αυτό δεν πτοεί την Ντάνι που σκοπεύει να συμμετέχει στις οντισιόν του X- FACTOR που θα γίνουν σε όλη τη χώρα.

Ένας στενός φίλος της μικροσκοπικής Μινογκ, δήλωσε σχετικά: "Μπορεί να είναι έγκυος αλλά η Ντάνι δεν σκοπεύει να κλειστεί στο σπίτι. Άλλωστε, μέχρι να ξεκινήσουν τα ζωντανά σόου της επόμενης σεζόν, θα έχει ήδη γεννήσει".