Αυτόν τον παρουσιαστή ποιος θα τον πάρει;

19.01.2010
Πραγματικά έχουμε μπερδευτεί το τελευταίο διάστημα με όλη αυτή την παραφιλολογία που υπάρχει γύρω από τα τηλεοπτικά πρόσωπα. Θα πάει η Μανωλίδου στον Alpha ή στον ΑΝΤ1; Θα βρεθεί ο Γιώργος Θεοφάνους δίπλα στον Νίκο Καρβέλα; Ποιος θα παρουσιάσει τη Eurovision; Ρωτήσαμε, μάθαμε και σας αποκαλύπτουμε όλο το παρασκήνιο.

Πραγματικά έχουμε μπερδευτεί το τελευταίο διάστημα με όλη αυτή την παραφιλολογία που υπάρχει γύρω από τα τηλεοπτικά πρόσωπα. Θα πάει η Μανωλίδου στον Alpha ή στον ΑΝΤ1; Θα βρεθεί ο Γιώργος Θεοφάνους δίπλα στον Νίκο Καρβέλα; Ποιος θα παρουσιάσει τη Eurovision; Ρωτήσαμε, μάθαμε και σας αποκαλύπτουμε όλο το παρασκήνιο. Σε μέγα θέμα της σεζόν έχει εξελιχθεί το τι θα κάνει τελικά η Ευγενία Μανωλίδου στη μικρή μας οθόνη. Η ίδια βέβαια τηρεί σιγήν ιχθύος, αφού κάηκε στο χυλό με την παρουσίαση του «Πρωινού καφέ» και τώρα φυσάει και το γιαούρτι. Οι πληροφορίες, όμως, λένε ότι είναι πολύ κοντά στον Alpha. Το όνομά της ακουγόταν έντονα και για την παρουσίαση του «Dancing With the Stars» του ΑΝΤ1. μάλιστα, μέχρι πριν από λίγο καιρό άνθρωποι του καναλιού είχαν σίγουρη τη συνεργασία!

Να όμως που οι Γερμανοί διπλάρωσαν την πολυσυζητημένη μαέστρο και τα όργανα άρχισαν...

Το σίριαλ συνεχίζεται και τις τελευταίες μέρες ακούγεται έντονα ότι η Μανωλίδου βλέπει πολύ θετικά την πρόταση που της έγινε να είναι μέλος της κριτικής επιτροπής του «Greek Idol». Λέγεται ότι έχει συζητήσει και για την παρουσίαση του talent show, μάλλον όμως θα προτιμήσει την ιδιότητα του κριτή. Όσο για τους υπεύθυνους του ΑΝΤ1, περιμένουν ακόμη απάντηση. Για να δούμε, θα την πάρουν ή θα τους πληρώσει με το ίδιο νόμισμα; Για καλό και για κακό, πάντως, έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις και με άλλα πρόσωπα. Ανάμεσά τους η Ζέτα Μακρυπούλια, η Βίκυ Καγιά άλλωστε, έχουν και οι δύο προϋπηρεσία σε χορευτικά talent shows αλλά και η Καλομοίρα, η οποία όμως συζητάει και με τον Alpha.

Απίστευτο μπέρδεμα!
Αν συνδέσετε δε την πρόταση που έγινε στην Καλομοίρα με αυτήν που έγινε στον Γιώργο Θεοφάνους, να συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του «Greek Idol», τότε μιλάμε για... τον πόλεμο των άστρων της μικρής μας οθόνης. Στον οποίο το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα εμπλακεί ο Νίκος Μουρατίδης, αφού ούτε πρόταση του έγινε να συμμετέχει και αυτός στο talent show ούτε σκέφτεται κάτι τέτοιο. Αντίθετα, το σκέφτονται σοβαρά και διεκδικούν τη θέση του παρουσιαστή του «Greek Idol» ο Νίνο, η Νάντια Μπουλέ, η Μαριέττα Χρουσαλά και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Όλοι έχουν κάνει δοκιμαστικό και περιμένουν την απάντηση του καναλιού. Και σίγουρα δεν είναι οι μόνοι Ακούγονται ακόμη ο Νίκος Μουτσινάς, ο Γιώργος Τσαλίκης, η Άντα Λιβιτσάνου και η Ελένη Μενεγάκη! Και να κλείσουμε με το άλλο «θρίλερ», αυτό της κρατικής τηλεόρασης, που αναζητά παρουσιαστή για τη Eurovision. Ακούστηκε λοιπόν ότι έγινε πρόταση στον Νίκο Αλιάγα, η είδηση όμως δεν ισχύει. Έπειτα από όσα βγήκαν στη φόρα για τα υπέρογκα ποσά με τα οποία αμείβονται οι παρουσιαστές της ΕΡΤ, σιγά μην κάνουν το λάθος. Τη Ρίκα Βαγιάννη, πάντως, τη σκέφτονται σοβαρά, χωρίς όμως να έχει παρθεί η οριστική απόφαση.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ