Η "καθαρή" επιστροφή της Έιμι Γουάινχαουζ

07.10.2010
Το ότι πέρασε από διάφορους σκοτεινούς δρόμους στη ζωή της η 26χρονη τραγουδίστρια που εκτοξεύθηκε στην επιτυχία με το άλμπουμ της "Back to black" πριν από τέσσερα χρόνια ούτε το έχει αρνηθεί, ούτε το έχει κρύψει ποτέ η ίδια.


Το ότι πέρασε από διάφορους σκοτεινούς δρόμους στη ζωή της η 26χρονη τραγουδίστρια που εκτοξεύθηκε στην επιτυχία με το άλμπουμ της "Back to black" πριν από τέσσερα χρόνια ούτε το έχει αρνηθεί, ούτε το έχει κρύψει ποτέ η ίδια.

Όμως, όπως ομολογεί τώρα η Έιμι Γουάνχαουζ (Amy Winehouse), οι καταχρήσεις στα ναρκωτικά, το ποτό και τις... κακές παρέες ανήκουν για τα καλά στο παρελθόν.

Και για του λόγου το αληθές εμφανίστηκε πριν από λίγες μέρες σε μία φιλανθρωπική εκδήλωση στο Κάμπτεν Τάουν, όπου ανέβηκε στη σκηνή φρέσκια και ανανεωμένη και ξάφνιασε -ευχάριστα εννοείται- τους πάντες.

Μιλώντας στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού "Glamour" η ντίβα της σόουλ αποκάλυψε ότι είναι "καθαρή" εδώ και τρία χρόνια, ενώ εξήγησε και πως ακριβώς της ήρθε η... επιφοίτηση. "Ξύπνησα ένα πρωί και ένιωσα ότι δεν ήθελα να το κάνω αυτό πια", ομολόγησε.

"Είμαι πολύ πιο υγιής τώρα. Έκανα πολλά ναρκωτικά παλιότερα, αλλά εδώ και τρία χρόνια δεν έχω κάνει καθόλου. Δεν είναι και τόσο δύσκολο τελικά", συνέχισε, ενώ παράλληλα μίλησε και για την μητρότητα. "Είμαι σε μια ηλικία πια που μια γυναίκα ξεκινά να σκέφτεται αυτά τα πράγματα. Εγώ βέβαια γνωρίζω καλά ότι δεν πρόκειται να μείνω έγκυος μέσα στους επόμενους 9 μήνες", είπε η Έιμι και μας άφησε όλους με πολλά ερωτηματικά πάνω από το κεφάλι μας, σχετικά με το "τι εννοεί η ποιήτρια".

Κατά τα άλλα, μία ακόμη σημαντική διαφορά που δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη στην τελευταία αυτή εμφάνισή της ήταν εκτός από τα πιο απλά, καθημερινά ρούχα που φορούσε, το μακιγιάζ. Το σήμα κατατεθέν άι λάινερ που καθιέρωσε ως μόδα σε χρόνο μηδέν, δεν υπήρχε πια και τη θέση του είχε πάρει ένα πολύ πιο διακριτικό μακιγιάζ.

Βέβαια, παρά τους δικούς της ισχυρισμούς, ο πατέρας της, Μιτς (Mitch) υποστήριξε πριν από λίγο καιρό ότι η κόρη του δεν είναι καθαρή περισσότερο από έναν χρόνο. Έστω...

Στην προσωπική της ζωή, η σχέση της με τον σεναριογράφο και σκηνοθέτη Ρεγκ Τράβις (Reg Traviss) ισχύει ακόμη, κρατώντας μάλιστα μακριά τα φαντάσματα του παρελθόντος και αφορούν στον γάμο της με τον Μπλέικ Φίλντερ-Σίβιλ (Blake Fielder-Civil), ο οποίος σύμφωνα με πολλούς υπήρξε και η καταστροφή της.

Στο μεταξύ, και σε αναμονή των καινούριων τραγουδιών της, μπορείτε να θυμηθείτε το χαρακτηριστικό "Back to Black" στο βίντεο που ακολουθεί.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα