Χριστουγεννιάτικη δεξίωση 2009

11.12.2009
Iσως μία από τις καλύτερες φιλανθρωπικές δεξιώσεις των τελευταίων ετών πραγματοποίησε η ΕΛΕΠΑΠ την προηγούμενη εβδομάδα.

Iσως μία από τις καλύτερες φιλανθρωπικές δεξιώσεις των τελευταίων ετών πραγματοποίησε η ΕΛΕΠΑΠ την προηγούμενη εβδομάδα. Σύσσωμη η κοσμική Αθήνα, με ιδιαίτερες παρουσίες από μεγάλες επιχειρηματικές οικογένειες αλλά και την πολιτική ηγεσία, παραβρέθηκε στο ετήσιο fundraising ball του σωματείου στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας ΓΑΙΑ στην Κηφισιά.

Ο χώρος είχε μεταμορφωθεί κυριολεκτικά για τους λόγους του diner με θέμα Christmas Sparkle. Εξαιρετικό art de la table (αξίζει να παρατηρήσετε τις φωτογραφίες), διακόσμηση άκρως χριστουγεννιάτικη, αλλά με ιδιαίτερα elegant στοιχεία και πιάτα υψηλής γαστρονομίας άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η βραδιά βέβαια είχε και τις αναμενόμενες εμφανίσεις! Οι κυρίες των βορείων προαστίων εντυπωσίασαν με φορέματα υψηλής ραπτικής και κοσμήματα που έλαμπαν στο ημίφως. Το πραγματικό «sparkle» της βραδιάς, όμως, ήταν το χαμόγελο που έχει χαρίσει η ΕΛΕΠΑΠ σε περισσότερα από 100.000 παιδιά, τα οποία χρειάστηκαν τη συμβολή της. Η Βίκυ Μπιλίου αναφέρθηκε στο έργο της ΕΛΕΠΑΠ μέσα από την προσωπική της ιστορία, καθώς η κορούλα της πάσχει από ένα σπάνιο γενετικό σύνδρομο και με τη βοήθεια του σωματείου ζει πλέον ως ένα απολύτως υγιές παιδί!

Υπό το φως των κεριών και της jazz ορχήστρας πέρασε λοιπόν μια αξέχαστη βραδιά, η οποία δεν είχε να ζηλέψει σε τίποτα τις μεγάλες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης.