Σκορδά - Λιάγκας: Γάμος το καλοκαίρι!

16.12.2009
Στην καλύτερή τους φάση βρίσκονται αυτό το διάστημα ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά.
Στην καλύτερή τους φάση βρίσκονται αυτό το διάστημα ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά. Τα επαγγελματικά τους πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, καθώς οι εκπομπές τους σκίζουν σε τηλεθέαση, ενώ και προσωπικά είναι πολύ ευτυχισμένοι. Οι δυο τους συγκατοικούν εδώ και αρκετό καιρό και περνάνε πολύ καλά. Πλέον, όπως υποστηρίζουν πρόσωπα του φιλικού τους περιβάλλοντος, είναι έτοιμοι και για το επόμενο βήμα. Και δεν θα είναι άλλο από την επισημοποίηση της σχέσης τους, που, σύμφωνα με πληροφορίες του ΛΟΙΠΟΝ, θα γίνει τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο του 2010. Άλλωστε, το πιο πρόσφατο περιστατικό στην εκπομπή της Φαίης μόνο τυχαίο δεν ήταν. Οι ερωτήσεις στη Λίτσα Πατέρα που πρόσφατα βρέθηκε καλεσμένη στο «Πολύ μπλα μπλα» ήταν χαρακτηριστικές...

Καθώς η γνωστή αστρολόγος ανέλυε τα ζώδια για τη νέα χρονιά, ήρθε η σειρά του Υδροχόου. Η Φαίη, που ανήκει σ’ αυτό το ζώδιο, τη ρώτησε αν είναι καλός μήνας ο Ιούνιος, ενώ στη συνέχεια ήρθε η ερώτηση στην παρουσιάστρια από το πάνελ αν τότε έχει προγραμματίσει κάτι συγκεκριμένο... Η απάντηση; Ένα αινιγματικό χαμόγελο!

Έτοιμοι για το επόμενο βήμα
Γιώργος και Φαίη περνάνε πολύ καλά μαζί και απολαμβάνουν τον έρωτά τους. Αν και ο χρόνος τους είναι περιορισμένος και δεν έχουν την ευκαιρία να περνάνε πολλές στιγμές οι δυο τους, πολλές βραδιές συνηθίζουν να τρώνε παρέα, κάποιες φορές και με τη συντροφιά λίγων καλών φίλων. Σε πρόσφατη συνέντευξή του μάλιστα ο Γιώργος Λιάγκας ενίσχυσε ακόμα περισσότερο τις πληροφορίες για το ενδεχόμενο ενός γάμου: «Σαρανταρίζω και δεν έχω μείνει ποτέ στη ζωή μου με γυναίκα. Μένουμε μαζί εδώ και μισό χρόνο. Κάποια στιγμή μέσα σε αυτόν το χρόνο ή τον άλλο θα παντρευτούμε. (...) Είναι καλύτερα τώρα που μένουμε μαζί απ’ ό,τι πριν. Έχω λιγότερη γκρίνια και γενικά είναι καλύτερη η σχέση».