Έχουν ξοδέψει... τα μαλλιά της κεφαλής τους!

05.10.2010
Ποιοι είναι οι δύο πιο έμπιστοι συνεργάτες μιας σταρ που θέλει να υποστηρίζει απόλυτα τον τίτλο της; Μα φυσικά ο στυλίστας και ο κομμωτής της. Κι αν στην πρώτη περίπτωση οι αλλαγές κρίνονται επιβεβλημένες στην έναρξη κάθε σεζόν, στη δεύτερη περίπτωση λίγες είναι οι τολμηρές κυρίες που πειραματίζονται με το μήκος, το χρώμα και το στυλ των μαλλιών τους. Ξεχωρίσαμε πέντε χαρακτηριστικές περιπτώσεις κι εσείς αποφασίζετε ποιο look τους ταιριάζει περισσότερο.

Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΛΕΜΗ

Eλεονώρα Μελέτη
Περισσότερο με το στυλ και το μήκος παρά με το χρώμα έχει πειραματιστεί η οικοδέσποινα του πρωινού του Star στη μέχρι σήμερα τηλεοπτική καριέρα της. Τη γνωρίσαμε με ίσιο ξανθό μελί την περίοδο των δελτίων ειδήσεων. Όταν ανέλαβε τον «Πρωινό καφέ», έκανε την πρώτη μεγάλη αλλαγή ανοίγοντας αρκετούς τόνους το μαλλί της και προτιμώντας πιο ανέμελα χτενίσματα, όπως μπούκλες. Κάποια στιγμή τα έκοψε σε κοντό καρέ, μέχρι που μετακόμισε στο Star, οπότε είδαμε και τη μεγαλύτερη αλλαγή. Έκοψε κοντά τα μαλλιά της επιλέγοντας ατημέλητο styling για το πρωινό πρόγραμμα, αλλά πιο σοφιστικέ look για τα δελτία ειδήσεων και τις βραδινές εμφανίσεις της.

Δέσποινα Βανδή
Η Δέσποινα έχει πειραματιστεί περισσότερο με τα μήκη και τα στυλ παρά με το χρώμα των μαλλιών της. Κατά βάση προτιμά τις καστανές αποχρώσεις, πότε πιο σκούρες και πότε πιο ανοιχτές, κάνοντας ανταύγειες. Ωστόσο, όταν κυκλοφόρησε το CD «Στην αυλή του Παραδείσου», έγινε τελείως ξανθιά. Σύντομα όμως εγκατέλειψε το συγκεκριμένο χρώμα πιστεύοντας "σωστά κατά τη γνώμη μας" ότι δεν της πήγαινε και τόσο πολύ.

Nατάσσα Θεοδωρίδου
Η επιτυχημένη λαϊκή τραγουδίστρια είχε συγκεκριμένη πορεία ως προς την κόμη της. Τη γνωρίσαμε με σκούρο καστανό μαλλί, που γρήγορα έγινε κόκκινο, για να συνεχίσει μελί και να καταλήξει σε ξανθό. Στις ίδιες αποχρώσεις, του ξανθού, εξακουλουθεί να παίζει και τα τελευταία χρόνια η γνωστή τραγουδίστρια. Η πιο εντυπωσιακή αλλαγή που έχει κάνει μέχρι σήμερα ήταν το κοντό καρέ, που τόλμησε πριν από μερικά χρόνια διά χειρός Βασίλη Μπουλούμπαση. Το οποίο βέβαια στη συνέχεια μάκρυνε... απότομα με την προσθήκη τρεσών και extensions.

Ναταλία Γερμανού
Άλλη μια παρουσιάστρια που τα έχει τολμήσει όλα. Ελάχιστοι θυμούνται το κατάμαυρο μακρύ καρέ των πρώτων χρόνων του Mega, που εξελίχθηκε σε κόκκινο. Τα τελευταία χρόνια και η Ναταλία παίζει στις αποχρώσεις του ξανθού. Για τρεις τουλάχιστον σεζόν είχε επιλέξει το έντονο πλατινέ, μέχρι την έναρξη της περσινής τηλεοπτικής περιόδου, οπότε την είδαμε με ξανθό. Όχι για πολύ όμως, καθώς σταδιακά (με ανταύγειες) άνοιξε πάλι το χρώμα των μαλλιών της.

Άννα Βίσση
Πρόκειται για την αγαπημένη των κομμωτών με τους οποίους έχει συνεργαστεί για τον εξής απλούστατο λόγο: Έχει δοκιμάσει όλα τα μήκη, όλα τα χρώματα και πολλά κουρέματα! Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς... Το καστανό καρέ των ’70s, το μαύρο «άφρο» των ’80s, το κόκκινο στα μέσα των ’90s ή την πλατινέ απόχρωση στις αρχές του 2000; Αν και τα τελευταία χρόνια είχε σκουρύνει λίγο τα μαλλιά της, όπως έγραψε πριν από λίγες ημέρες στο Twitter, έγινε πάλι ξανθιά.