Στο νοσοκομείο με πνευμονία η Νικόλ Ρίτσι

19.11.2009
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της η Νικόλ Ρίτσι(Nicole Richie ) νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με πνευμονία .

Από πνευμονία υποφέρει η 28χρονη Νικόλ Ρίτσι (Nicole Richie ) που εισήχθη σε γνωστή κλινική, όπως επιβεβιάωσε και ο εκπρόσωπός της.

"H Νικόλ χρειάστηκε να εισαχθεί στην κλινική "Cedars-Sinai" για να ακολουθήσει θεραπεία για την πνευμονία. Η κατάσταση της βελτιώνεται συνεχώς", δήλωσε ο εκπρόσωπος της στην ιστοσελίδα "Access Hollywood".

Μέσα στο Σαββατοκύριακο η 28χρονη Νικόλ -που το Σεπτέμβριο έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της- ανέβασε στην ιστοσελίδα της ένα μήνυμα που περιέγραφε το πόσο την έχει επηρεάσει ο άσχημος καιρός:

"Εντάξει, εδώ και έξι μέρες κάνει κρύο. Είναι δύσκολο αλλά πρέπει να το πάρουμε απόφαση και να προσαρμοστούμε".

Όμως, στην συνέχεια δεν την γλίτωσε και ο κακός καιρός την "έριξε στο κρεβάτι". Η κόρη του διάσημου τραγουδιστή Λάιονελ Ρίτσι (Lionel Ritchie), έγινε γνωστή μέσα από το ριάλιτι σόου "The simple Life", που πρωταγωνίστησε μαζί με την κολλητή της φίλη Πάρις Χίλτον (Paris Hilton)

Tα τελευταία χρόνια, η 28χρονη Νικόλ ασχολείται με τον σχεδιασμό ρούχων και κοσμημάτων και περιστασιακά με την υποκριτική.

Στην αρχή της εβδομάδας χρειάστηκε να βρεθεί μαζί με τον σύντροφο της Τζόελ Μάντεν (Joel Madden), σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, κερδίζοντας περιοριστικά μέτρα εναντίον δύο παπαράτσι, απαγορεύοντας τους να πλησιάζουν εκείνη και τα παιδιά της.

Το Σεπτέμβριο η Νικόλ γέννησε ένα αγοράκι τον Σπάροου Τζέιμς Μιντνάϊτ (Sparrow James Midnight Madden), ενώ είναι μητέρα και μιας κορούλας, της Χάρλοου (Harlow) που θα κλείσει τα δύο της χρόνια το Γενάρη.