Κλάταρε η Βικτόρια Μπέκαμ

19.11.2009
Οι επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις και οι διακρείς μετακινήσεις έχουν οδηγήσει την Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckman) στα όρια της κατάρρευσης.

Οι επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις και οι διακρείς μετακινήσεις έχουν οδηγήσει την Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckman) στα όρια της κατάρρευσης.

Η φετινή χρονιά βρήκε την 35χρονη Βικτόρια συνεχώς μέσα σ΄ένα αεροπλάνο, προσπαθώντας να μοιράσει τα χρόνο της στα σπίτια που διαθέτει το ζευγάρι στο Λος Αντζελες, τη Νέα Υόρκη, το Μιλάνο και το Λονδίνο.

Η σύζυγος του Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) και μητέρα τριών παιδιών, δεν προλαβαίνει να κλείσει μάτι, προσπαθώντας να ανταποκριθεί στην οργάνωση και προώθηση της καινούργιας της κολεξιόν.

Πρόσφατα, οι φωτογράφοι την εντόπισαν στο Λονδίνο, την ώρα που επέστρεφε στο ξενοδοχείο, μετά από ένα πολύωρο συμβούλιο με τους μάνατζερ του γραφείο της στην βρετανική πρωτεύουσα.

Αν και το ντύσιμο της ήταν προσεγμένο, έδειχνε έτοιμη να την πάρει ο ύπνος, γέρνοντας το κεφάλι πάνω στην συλλεκτική "Hermes Birkin" τσάντα που κρατούσε στην αγκαλιά της.

Πολλά δημοσιεύματα ήθελαν το πρώην "Spice Girl" να σχεδιάζει την ίδρυση πρακτορείου μοντέλων με τον μάνατζερ Σιμόν Φούλερ (Simon Fuller) γεγονός ου διέψευσε η εκπρόσωπος της Βικτόρια:

"Η ιστορία δεν έχει καμία βάση αλήθειας και η Βικτόρια δεν σκοπεύει να ανοίξει πρακτορείο μοντέλων στην Νέα Υόρκη". Η Βικτόρια νοιάζεται μόνο για την προσωπική της κολεξιόν και την οικογένεια της".

Μετά την θετική ανταπόκριση της καλοκαιρινής συλλογής ρούχων για το 2010, η Μπέκαμ προετοιμάζει πυρετωδώς την φθινοπωρινή και χειμερινή κολεξιόν, ενώ παράλληλα στοχεύει την διεύρυνση της συλλογής της σε περισσότερα μαγαζιά.

Προς το παρόν και για όσες ενδιαφέρονται, τα ρούχα με την υπογραφή της Βικτόρια βρίσκονται στις κρεμάστρες των δημοφιλών πολυκαταστημάτων "Harrods" και "Selfidges" στην Αγγλία και την Αμερική.

Αυτό που σχολιάζεται αρνητικά από τον Τύπο είναι η ανορεξική εμφάνιση της Μπέκαμ, κάτι που αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες που την δείχνουν σχεδόν αποστεωμένη.

Η ίδια παραδέχτηκε σε συνέντευξη ότι λατρεύει το σεξ και τις σαλάτες ενώ αποφεύγει τα χάμπουργκερ και τις τηγανιτές πατάτες:

"Δεν θα πω ψέματα. Δεν είμαι ο τύπος του φαστ- φουντ. Όλόλη μου την ζωή είμαι χορτοφάγος".

Ταυτόχρονα, άλλο ένα γεγονός που φαίνεται να απασχολεί την Βικτόρια, είναι η προοπτική να συνεχίζει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ να αγωνίζεται με την Μίλαν στην Ιταλία.

Για αρκετό διάστημα ο Ντέιβιντ θα αναγκαστεί να μείνει μακρυά από την οικογένειά του, αφού η Βικτόρια αποφάσισε να μην εγκαταλείψει το Λος Αντζελες για χάρη των παιδιών που πηγαίνουν σχολείο. Πρόσφατα, ο Μπέκαμ δήλωσε χαρακτηριστικά:

"Με σκοτώνει η απουσία της γυναίκας και των παιδιών μου για έξι μήνες".