Christmas spirit

25.11.2009
Το πρώτο πράγμα που μας φέρνει στο μυαλό ότι έρχονται τα Χριστούγεννα είναι τα καταστήματα με τις μπαλίτσες, τις φάτνες και τα φωτάκια, τα οποία από τις αρχές Νοεμβρίου ακόμα ξεφυτρώνουν σε όλα τα σημεία της Αθήνας.

Το πρώτο πράγμα που μας φέρνει στο μυαλό ότι έρχονται τα Χριστούγεννα είναι τα καταστήματα με τις μπαλίτσες, τις φάτνες και τα φωτάκια, τα οποία από τις αρχές Νοεμβρίου ακόμα ξεφυτρώνουν σε όλα τα σημεία της Αθήνας. Το Christmas spirit, όμως, αργεί να μας κυριεύσει, αφού ειδικά εμείς οι Έλληνες καταλαβαίνουμε τα Χριστούγεννα όταν αρχίζουν οι εκπτώσεις! Το περασμένο Σάββατο, όμως, ο ουρανός στο Μαρούσι φωτίστηκε από πολύχρωμα βεγγαλικά την ώρα που το «Golden Hall» άναψε το μεγάλο του χριστουγεννιάτικο δέντρο και κάπως έτσι νιώσαμε κάτι από γιορτές.

Άλλα δέντρα έχουν αστέρι στην κορυφή, το «Golden Hall» έχει star... Η Δέσποινα Βανδή μαζί με την κόρη της Μελίνα άναψαν τα λαμπάκια σε μια τελετή που από ένα απλό κοσμικό gathering μερικών επώνυμων κυριών με τα παιδιά τους, που διοργάνωσε ο Γιώργος Ντάβλας (ο οποίος είναι ο golden PR του «Golden Hall»), μετατράπηκε σε mega Xmas event. Το μεγάλο παγοδρόμιο (όποιος με ψάχνει εκεί θα με βρει!) γέμισε με παιδιά όλων των ηλικιών και ο Άγιος Βασίλης, αν και δεν έκανε πατινάζ, μοίρασε πλούσια δώρα από καταστήματα του εμπορικού.