Σύγχρονη Κοσμητική Ιατρική

20.11.2009
Από τους... κοσμικούς για τους κοσμικούς! Όλη η Αθήνα παραβρέθηκε στην παρουσίαση της Euromedica Κοσμητική στην «Αίγλη» Ζαππείου.

Από τους... κοσμικούς για τους κοσμικούς! Όλη η Αθήνα παραβρέθηκε στην παρουσίαση της Euromedica Κοσμητική στην «Αίγλη» Ζαππείου. Και ποια κυρία δεν θα πήγαινε προκειμένου να ενημερωθεί για τη νέα επιχειρηματική δραστηριότητα του Θωμά Λιακουνάκου και του ομίλου Euromedica, η οποία συζητιέται στα «μεγάλα τζάκια» των βορείων και νοτίων προαστίων εδώ και καιρό. Βέβαια, για να μην το παίρνουμε τόσο «ελαφρά», το νέο τμήμα του ιατρικού ομίλου εφαρμόζει τις πλέον πρωτοποριακές και εξελιγμένες μεθόδους της σύγχρονης κοσμητικής ιατρικής, προκειμένου να βελτιώσει τη φυσική και σωματική υγεία και να διατηρήσει ή και να βελτιώσει την εξωτερική εμφάνιση.

Στις ομιλίες που προηγήθηκαν του κοκτέιλ διακεκριμένοι στον κλάδο τους επιστήμονες, όπως ο πλαστικός χειρουργός Θεόδωρος Βουκύδης, η δερματολόγος Μαρία Μηλίγκου, ο ανδρολόγος Κώστας Ρόκκας, η αισθητικός Διαλεκτή Λεωνταρά, ο μαιευτήρας-γυναικολόγος Στέφανος Χανδακάς, η ειδική κοσμητική ιατρός-διατροφολόγος δρ. Μαρία Μισιρλή και η κλινική διαιτολόγος-διατροφολόγος Γεωργία Καπώλη, ενημέρωσαν τους επώνυμους καλεσμένους, οι οποίοι παραδόξως δεν ήταν από τον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά από τον επιχειρηματικό. Μια βόλτα έκανα στα πηγαδάκια και συζήτησα τόοοσα πολλά με τόσους (και για τόσους!) κοσμικούς, που ξέρω ότι θέλετε να τα μάθετε, αλλά... δεν θα σας πω!

Θα περιμένετε να τα δείτε, αν και... εφόσον οι υπηρεσίες είναι αντάξιες των προσδοκιών μας, μάλλον δε θα καταλάβετε πού θα κρύβεται η διαφορά!