Η Lady Gaga πενθεί στον ώμο του καλού της

27.09.2010
Μία μεγάλη στεναχώρια περίμενε τη διάσημη εκκεντρική τραγουδίστρια το Σαββατοκύριακο που πέρασε αφού έχασε τον αγαπημένο της παππού Τζόζεφ Τζερμανότα (Joseph Germanotta), ο οποίος πέθανε σε ηλικία 88 ετών.


Μία μεγάλη στεναχώρια περίμενε τη διάσημη εκκεντρική τραγουδίστρια το Σαββατοκύριακο που πέρασε αφού έχασε τον αγαπημένο της παππού Τζόζεφ Τζερμανότα (Joseph Germanotta), ο οποίος πέθανε σε ηλικία 88 ετών.

Η Lady Gaga, είχε μιλήσει δημόσια για την αρρώστια του παππού της τον Μάιο όταν κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Νότινγχαμ του αφιέρωσε το τραγούδι "Speechless". "Δεν μου αρέσει μιλάω για την προσωπική μου ζωή", είχε πει τότε, "αλλά ο παππούς μου είναι άρρωστος. Και τον αγαπώ πολύ τον παππού μου. Είναι στις ΗΠΑ και ο μπαμπάς μου είναι μαζί του. Ήμουν πολύ λυπημένη και έκλαιγα όλη μέρα, έτσι σκέφτηκα ότι θα ήθελα να είμαι ειλικρινής μαζί σας και να σας πω τι ακριβώς συμβαίνει".

Φανερά συγκινημένη, η κατά κόσμο Στέφανι Τζερμανότα (Stephanie Germanotta) αποκάλυψε στους χιλιάδες θαυμαστές της ότι ο πατέρας της είχε τηλεφωνήσει λίγο πριν από τη συναυλία και της ζήτησε το συγκεκριμένο τραγούδι για τον δικό του πατέρα. "Ο παππούς μου είναι πολύ μεγάλος και άρρωστος και δεν μπορεί να έρθει εδώ, αλλά αν τραγουδήσουμε όλοι μαζί πολύ δυνατά, μπορεί και να το ακούσει", συμπλήρωσε προχωρώντας σε μια από τις πιο τρυφερές ερμηνείες της καριέρας της.

Τελικά ο Τζόζεφ Τζερμανότα δεν άντεξε και "έφυγε" από τη ζωή δύο μόλις μέρες αφού η αγαπημένη του εγγονή τον επισκέφτηκε στο σπίτι της οικογένειας στο Νιου Τζέρσεϊ.

Με τα μαλλιά στο φυσικό της και φορώντας ένα μαύρο κοστούμι με ασημένιες πέρλες στο λαιμό, η Gaga εμφανίστηκε στην κηδεία ασυνήθιστα συντηρητική, αν και οι πανύψηλες μπότες πλατφόρμες που συμπλήρωναν την εικόνα της, έδιναν ένα μικρό στοιχείο από τη Lady που όλοι ξέρουμε.

Κοντά στην θλιμμένη τραγουδίστρια, η οποία πρόσφατα είχε εμφανιστεί με μια αρκετά παράξενη αμφίεση μιλώντας για τα δικαιώματα των γκέι στον στρατό, στάθηκε η μητέρα της Σίνθια Τζερμανότα (Cynthia Germanotta) αλλά και ο αγαπημένος της Λουκ Καρλ (Luke Carl) στου οποίου την αγκαλιά στράφηκε όταν χρειάστηκε παρηγοριά.

Σημειώνουμε επίσης ότι αντί λουλουδιών, η οικογένεια είχε ζητήσει τα χρήματα να δοθούν ως δωρεές στο ίδρυμα του Μάικλ Τζ. Φοξ (Michael J Fox Foundation) για την έρευνα πάνω στην ασθένεια του Πάρκινσον.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα