Πανζουρλισμό προκάλεσε ο Πιτ συνοδεύοντας τη Ζαχάρα

27.09.2010
Για όλους εκείνους που νομίζουν ότι οι διάσημοι είναι από... άλλον πλανήτη, έρχεται ο 46χρονος σταρ να αποδείξει ότι δεν είναι τίποτα παραπάνω από απλοί καθημερινοί άνθρωποι και πάνω από όλα, γονείς.


Για όλους εκείνους που νομίζουν ότι οι διάσημοι είναι από... άλλον πλανήτη, έρχεται ο 46χρονος σταρ να αποδείξει ότι δεν είναι τίποτα παραπάνω από απλοί καθημερινοί άνθρωποι και πάνω από όλα, γονείς.

Η κόρη του ήταν καλεσμένη σε πάρτι γενεθλίων και ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) την πήγε ο ίδιος, με αποτέλεσμα, βέβαια, να προκληθεί φρενίτιδα στους δρόμους γύρω από το μέρος όπου πήγαν από τους παπαράτσι και τους θαυμαστές του που συγκεντρώθηκαν σε χρόνο μηδέν.

Κάνοντας ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της ταινίας "Moneyball", ο Μπραντ πήρε τη Ζαχάρα (Zahara) και την πήγε στο "Grove Shopping Plaza" του Λος Άντζελες όπου στο κατάστημα "American Girl", η φίλη της, Τόνι Κορνέλ (Toni Cornell), κόρη του τραγουδιστή και κιθαρίστα του ροκ γκρουπ "Soundgarden", Κρις Κορνέλ (Chris Cornell), γιόρταζε τα γενέθλιά της.

Το πάρτι, το οποίο είχε ως θέμα "Ένα πάρτι με τσάι για κούκλες", πραγματοποιήθηκε σε μια πριβέ αίθουσα του διάσημου καταστήματος που είναι γνωστό για τις πανάκριβες κούκλες σε φυσικό μέγεθος που πουλάει.

Παρότι οι δημοσιογράφοι δεν είχαν ενημερωθεί -βέβαια- εκ των προτέρων, δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος μέχρι να κυκλοφορήσει το νέο και να μπλοκάρουν οι γύρω δρόμοι με αυτοκίνητα, φωτογράφους, ρεπόρτερ και θαυμαστές που μαζεύτηκαν σε χρόνο μηδέν προσπαθώντας να απαθανατίσουν μια στιγμή του διάσημου ηθοποιού.

Βγαίνοντας από το εμπορικό κέντρο και φυσικά με τη συνδρομή ανθρώπων της ασφάλειας, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που συνοδεύει την είδηση, ο Μπραντ χαιρέτησε ευγενικά όλο τον κόσμο, τακτοποίησε την κόρη του στο πίσω κάθισμα και μετά κάθισε στο τιμόνι και καταβάλλοντας τεράστια προσπάθεια να μην πατήσει κανέναν (!) πήρε τον δρόμο της επιστροφής.

Η μαμά Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) δεν πήγε μαζί τους. Ε, κάποιος έπρεπε να μείνει στο σπίτι με τα υπόλοιπα πέντε παιδιά της οικογένειας!

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα